Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 42 tema

user posted image
Atsakyti
Gal patarsit - kiek neilgai suknelei reikia siūlų, jei 1 kamuoliukas yra 100g ir 1050 m, maždaug XL dydžiui? man turguje davė 3, bet manau mažokas, tikriausiai reikia skubėti nusipirkti dar?
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2015 02 25, 21:44)

labai labai daili thumbup.gif
Ir būkit geros nukreipkite mane, kur apie iškirptes bei rankovių nulaidimus pasimokyti galima, nelabai gaunasi, nusibodo jau ardyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 25 vasario 2015 - 21:24
tikrai nezinau kur jus nukreipt smile.gif
Atsakyti
Gal bandykite cia ieskoti atsakymu
http://www.supermama...howtopic=996457
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2015 02 25, 22:44)
tikrai nezinau kur jus nukreipt smile.gif

Jūsų mezginiuose viskas idealu, gal trumpai paaiškinkit, po kiek akių ir kiek eilių nuleidinėjate rankoves. kaklo iškirptė irgi super...
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2015 02 26, 15:05)
Jūsų mezginiuose viskas idealu, gal trumpai paaiškinkit, po kiek akių ir kiek eilių nuleidinėjate rankoves. kaklo iškirptė irgi super...

bet juk tai priklauso nuo siulo storio, jusu mezgimo kietumo... pagal mano akis vargu ar jums taip pat gausis
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2015 02 25, 21:23)
Ir būkit geros nukreipkite mane, kur apie iškirptes bei rankovių nulaidimus pasimokyti galima, nelabai gaunasi, nusibodo jau ardyti  doh.gif

Megzkite pagal Maksimovos knygą Mezgimo abėcėlė. Visuomet puikiai pavyksta. Pateiktas aiškus apskaičiavimo būdas su konkrečiu pavyzdžiu. Patikrinta.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2015 02 26, 20:43)
Megzkite pagal Maksimovos knygą Mezgimo abėcėlė. Visuomet puikiai pavyksta. Pateiktas aiškus apskaičiavimo būdas su konkrečiu pavyzdžiu. Patikrinta.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ligvita,labai graži suknelė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labai senai cia rodziau tad pribrendo laikas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egles Håndverk @ 2015 03 03, 15:38)

Fantastika bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti