dvi,labai daili suknelė ir dar dailesnė pirmokėlė(spėju )
QUOTE(rasa32 @ 2014 09 02, 08:43)
dvi,labai daili suknelė ir dar dailesnė pirmokėlė(spėju )
Aciu. Aha, vel pradedu nuo ABC
Labai grazu
aciu
Sveikos,mielosios,
Mano merginukė užsimanė tokios suknelės http://www.liveinter.../post124161901/
kadangi nesu labai daug praktikuojanti tačiau karts nuo karto visk ažką sukurpiu. Tai va iškilo man klausimas-kaip neriasi tie "saliamono mazgai"ir dar neįkertu tos sujungimo juostos. Jei galit paaiškinkit man. Ačiū
Mano merginukė užsimanė tokios suknelės http://www.liveinter.../post124161901/
kadangi nesu labai daug praktikuojanti tačiau karts nuo karto visk ažką sukurpiu. Tai va iškilo man klausimas-kaip neriasi tie "saliamono mazgai"ir dar neįkertu tos sujungimo juostos. Jei galit paaiškinkit man. Ačiū
Sveiki,
gal ir ne visai as cia papuoliau Bet gal kas nors pades Is manes mezgeja ne kokia, bet bandysiu mokytis. Noriu pabandyti dukrytei (6 metai) numgsti megstinuka . Zinoma megsiu visai paprasta, be jokiu imantriu rastu, ir kad priekis butu uzsegamas. sakykit kiek reikia nusipirkti siulu???
gal ir ne visai as cia papuoliau Bet gal kas nors pades Is manes mezgeja ne kokia, bet bandysiu mokytis. Noriu pabandyti dukrytei (6 metai) numgsti megstinuka . Zinoma megsiu visai paprasta, be jokiu imantriu rastu, ir kad priekis butu uzsegamas. sakykit kiek reikia nusipirkti siulu???
QUOTE(D. mama @ 2014 09 22, 13:18)
Sveiki,
na tikrai ne čia pataikėt
užklauskit čia arba čia
pradžioj temų pavadinimus perskaitykit
QUOTE(Ligvita @ 2014 09 15, 19:26)
grozis
QUOTE(Ligvita @ 2014 09 20, 10:43)
Vanesos Montoro motyvais turiu planuose, bet vis kazkaip su tom sirdelem iki galo neisiaiskinu