Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 42 tema

QUOTE(Kodencija @ 2014 08 02, 06:31)
Ligvita cia linas?

taip, plunginis 2*3gijos
Atsakyti
Sveikos,merginos. Turiu klausima: neriuosi suknele is mercerizuotos medvilnes BBB Magnum ir jau keleta kartu nusvilus su neriniais-isskalbus mano suknios gerokai istysdavo. Gal zinot kaip ''elgiasi'' sie siulai?
Atsakyti
Na va,jau turiu gražių foto ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 08 05, 16:39)
Sveikos,merginos. Turiu klausima: neriuosi suknele is mercerizuotos medvilnes BBB Magnum ir jau keleta kartu nusvilus su neriniais-isskalbus mano suknios gerokai istysdavo. Gal zinot kaip ''elgiasi'' sie siulai?

gal labai laisvai neriat? kiek neriau is medvilnes nei viena nei kiek netiso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 08 06, 08:04)
gal labai laisvai neriat? kiek neriau is medvilnes nei viena nei kiek netiso smile.gif

Oi ne,kaip tik kietai nerianti as. Tokiais siulais neriu pirma karta,tai tikiuosi bus viskas gerai . Labiausiai ''nusvilus'' esu su viskoze ir dar kazkokiais siulais,kuriu tiksliai sudeties nepamenu,bet man atrodo medvilne su akrilu.
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka33 @ 2014 08 05, 22:56)
Na va,jau turiu gražių foto  ax.gif

Kiek darbelio įdėta ir kaip nerealiai gražu wub.gif
Atsakyti
Baltoji:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 08 06, 08:31)
Oi ne,kaip tik kietai nerianti as. Tokiais siulais neriu pirma karta,tai tikiuosi bus viskas gerai . Labiausiai ''nusvilus'' esu su viskoze ir dar kazkokiais siulais,kuriu tiksliai sudeties nepamenu,bet man atrodo medvilne su akrilu.
Aciu uz atsakyma  4u.gif

kad nelabai kuo padejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 08 06, 17:17)
kad nelabai kuo padejau smile.gif

Pasaket,kad jums medvilne niekada netyso,tai tikiuosi,kad ir man bus viskas neblogai biggrin.gif
Atsakyti
labutis,

noriu nunert mergaitei suknutę,(neriu pirmą kartą), priėjau prie pazastų linkių, ir nemoku dailiai juos "išimti", gaunasi laiptais, gal galite patarti, kaip dailiai nulaidyti?dėkui
Atsakyti
Kai darysit apdailą,tuos ''laiptus'' sulyginsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Julsita, man patįsta taip pat. bet įsigudrinau - neriu kokiais 5-6 cm trumpesnę nei norimas ilgis - tada viskas būna gerai :-) Nes man tiek iš vienos medvilnės, tiek iš medvilnės su viskoze lengvai tįso. Atrodo išskalbi, viskas tvarkoje, užsidėjus kaip ir gerai, et čiut panešioji ir patįsta.... doh.gif
Atsakyti