Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 42 tema

Sveikos,

norėčiau patarimo, kaip jūs sprendžiant pasuknelių klausimą, kažkur perkat, siuvatės, ar kažkaip kitaip? Turėjau ilgą nertą lininį sijoną, raštelis buvo tankus, tad pasijonio nereikėjo, o dabar neriu lininę suknutę, tai tikrai reikės kažko po apačia.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 07 27, 18:33)
Sveikos,

norėčiau patarimo, kaip jūs sprendžiant pasuknelių klausimą, kažkur perkat, siuvatės, ar kažkaip kitaip? Turėjau ilgą nertą lininį sijoną, raštelis buvo tankus, tad pasijonio nereikėjo, o dabar neriu lininę suknutę, tai tikrai reikės kažko po apačia.

as siuvuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 07 27, 17:33)
Sveikos,

As apatiniu drabuziu parduotuvej kazkada nusipirkau toki ale "apatinuka", ale naktinukus, tai kol kas uztenka.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 07 27, 18:33)
Sveikos,

labukas,
aš irgi siuviau....
tarpkitko kai pirkau audinį, pardavėja patarė imt sintetinį krentantį - na tokį sunkesnį...sakė tikrai nelips...(maniau, kad su juo bus peršilta per karščius)
Likau patenkinta..."nelipa" ir nelimpa....svarbiausia gerai jaučiausi su savo "airiuke"
Atsakyti
Dėkui visoms 4u.gif , vadinasi, teks siūtis, o siuvėja iš manęs jokia biggrin.gif
Atsakyti
mano "nuosavybė"
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uudraa: 29 liepos 2014 - 09:36
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 07 31, 18:42)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ligvita, fantastika wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ligvita,labai grazus darbas:)

o aš vel vąšeliu padirbėjau:)

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2014 08 01, 14:25)
Ligvita,labai grazus darbas:)

o aš vel vąšeliu padirbėjau:)

tiesiog neaišku,kas ką labiau puošia-ar nuostabi suknutė moteriškę,ar nuostabi moteriškė suknutę wub.gif
labai miela...
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 07 31, 18:42)

Ligvita cia linas?
Atsakyti