Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 42 tema

Aš ne visai į temą, bet noriu paklausti, kokio audinio pasuknelė tinkamiausia po servetėline moherine suknele? Ar tam tinka nepuošnus apatinukas?

Atsakyti
[quote=rasa32,2013 12 25, 18:31]
Šventinė naujiena smile.gif

Labai grazu thumbup.gif
O pasuknele irgi mezget? Jei galit pasasakokit .
Atsakyti
QUOTE(juki @ 2013 12 28, 11:00)
Mezgiau iš šitų siūlų skarą - labai gerai formą laiko, ir tie spalvų perėjimai gražūs 4u.gif    manau, kad bus viskas gerai smile.gif

Ačiū, kad parašėt iš patirties 4u.gif Mačiau keletą skarų ir tikrai gražu. Mano mėlyna su atspalviais.
Atsakyti
[quote=Sophi,2013 12 28, 18:39]
Aš ne visai į temą, bet noriu paklausti, kokio audinio pasuknelė tinkamiausia po servetėline moherine suknele? Ar tam tinka nepuošnus apatinukas?
[/quote]
Man graziau neblizgi medziaga.paprastas apatinukas nelabai tinka,nebent suknele tiesi.Jei kliosine,tai pasijonis turetu buti irgi kliosinis ar nors ''is kampo'' kirptas.Tada ir krenta ,ir sukasi visai kitaip.

[quote=ausrara,2013 12 28, 19:06]
[quote=rasa32,2013 12 25, 18:31]
Šventinė naujiena smile.gif

Labai grazu thumbup.gif
O pasuknele irgi mezget? Jei galit pasasakokit .
[/quote]
Pas mane yra tik pasijonis,virsuj deduosi kuno spalvos liemenuka,praktiskai nesimato.Kadangi pasijonis elektrinosi ir lipo,negraziai krito,numezgiau atskirai platejanti tamsesnes spalvos volana ir prisiuvau prie pasijonio apacios.Dabar visiskai nebelimpa ir graziai krenta.
Tiesa,ir i sukneles,ir i pasijoni iveriau ''zilka''.Tas dalykas labai pagerino kritima.
Atsakyti

Tiesa,ir i sukneles,ir i pasijoni iveriau ''zilka''.Tas dalykas labai pagerino kritima.

Rasa, gal galite vaizdžiau papasakoti šį momentą?
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2013 12 29, 11:20)

Rasa, gal galite vaizdžiau papasakoti šį momentą?

''Zilka'' vadinu zvejybini vala.Jei valas labai storas,tai susibanguos labai standziai,didelem bangom,jei plauko storio,nebus jokio efekto.As emiau gal kokio 1mm storio,gal plonesne g.gif Kokia dave giminaitis zvejys biggrin.gif
Paemiau ''zilka'',isisveriau i stambia adata ir tiesiog kas 2-3 akys veriau i apatine mezginio eilute.Viskas labai paprasta,nezinau,kaip aiskiau ir pasakyti smile.gif

Jei norit pritvirtinti vala prie medziagos,tada reikia su siuvimo masina zigzagu prisiuti ar su overloku.O mezginy juk yra skylutes,tai labai paprasta.
Atsakyti
QUOTE(domelala @ 2013 12 02, 12:59)

dar pernai numegzta

Kaip ji man patinka!! Vis svajoju nusimegzti wub.gif Iš kokių siūliukų mezgėt? kiek jų prireikė? 4u.gif
Atsakyti
Suknelė reglano rankovėmis iš medvilnės tvido ir merino vilnos siūlų. Kišenių idėja - dizainerės Veera Välimäki populiariosios tunikos "Still Light Tunic". Šios tunikos aprašymu nesinaudojau, skaičiavau pati. Mezgiau 2 nr virbalais, kad būtų kuo panašiau į medžiagą. Suknelei sumezgiau 650gr siūlų.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida2 @ 2014 01 01, 14:39)
Suknelė reglano rankovėmis iš medvilnės tvido ir merino vilnos siūlų. Kišenių idėja - dizainerės Veera Välimäki populiariosios tunikos "Still Light Tunic". Šios tunikos aprašymu nesinaudojau, skaičiavau pati. Mezgiau 2 nr virbalais, kad būtų kuo panašiau į medžiagą. Suknelei sumezgiau 650gr siūlų.

4u.gif Labai gražu, kruopštu, skoninga. Manau nešiosite ir džiaugsitės wub.gif
Atsakyti
vida2,kaip visada grazu ,''mazochistiskai'' kruopstu thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif

Visi Jusu darbai nr.2-2,5 virbalais verti didziausios pagarbos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2014 01 02, 11:30)
vida2,kaip visada grazu ,''mazochistiskai'' kruopstu thumbup.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

Visi Jusu darbai nr.2-2,5 virbalais verti didziausios pagarbos thumbup.gif

smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vida2 @ 2014 01 01, 13:39)

Pasidomėjau šia tunika internete. Tikrai sudėtingai atrodo mezgimas, bet kokia atrodo patogi bigsmile.gif . Labai patiko kišenės įleistos. Vida2, pasidarbavot tikrai iš peties. Aš vis dairinėjuosi po panašias tunikas, nes ruošiuosi megzti. Bet nedrįsčiau tokios megzti. O ir siūlai mano plonoki, reiktų akis skaičiuot kitaip g.gif

P. s. O gal turit, mezgėjėlės, ką nors panašaus, bet ne taip sudėtingo savo lobynuose?
Atsakyti