Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 42 tema

QUOTE(Viliuteee @ 2014 06 17, 14:27)
Penkiasdešimt metų, tai visai mažai
Penkiasdešimt metų pralėkė gražiai

SUKNELĖ SAU:)

user posted image

Viluteee, jus - nuostabi! Grazi - figura, suknele - nuostabi! Sveikinimai!!! wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Aukso Pieva 2010
rasa32
elzeda

AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2014 06 21, 08:58)

dar prieš šventę daaryta,tik neparodyta
LININĖ NUOTAKOS SUKNELĖ

Linine bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Labai grazi. wub.gif Jei ne paslaptis Viluteee, kiek laiko jus uztrukot si grozi megzdama????
As mezgiau is lino skara. Man labai patinka rezultatas, bet turiu pasakyti, kad megzti reikejo gan atsargiai. Jei jau nuslydo nuo virbalo, tai akyte tik vir vir vir ir gaudyk veja laukuose. Kol nepaemiau bambukiniu virbalu, nuo kuriu taip neslydo ir tvirciau laikesi, tol nesusitvarkiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anetera @ 2014 06 24, 01:20)
Linine  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Labai grazi.  wub.gif Jei ne paslaptis Viluteee, kiek laiko jus uztrukot si grozi megzdama????
As mezgiau is lino skara. Man labai patinka rezultatas, bet turiu pasakyti, kad megzti reikejo gan atsargiai. Jei jau nuslydo nuo virbalo, tai akyte tik vir vir vir  ir gaudyk veja laukuose. Kol nepaemiau bambukiniu virbalu, nuo kuriu taip neslydo ir tvirciau laikesi, tol nesusitvarkiau.  doh.gif

sutinku su Jumis.dirbti su linu tai ne su mochera.daug lėčiau darbas ejo.kadangi visada mezgu po kelis darbus iš karto,sunku pasakyti,kiek to laiko teko suknelei,bet tikrai ne maziau 3 sav.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2014 06 27, 20:38)

Man jos niekada nepabos,labai grazu :-)
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2014 06 27, 18:38)

labai labai grazu:) o sakykite, kiek siulu mazdaug sunaudojate tokiai suknelei? ir kurio dydzio virbalais mezgate?
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2014 06 28, 16:20)
labai labai grazu:) o sakykite, kiek siulu mazdaug sunaudojate tokiai suknelei? ir kurio dydzio virbalais mezgate?

siūų sumezgiau apie 10 kamuoliuku.mezgu 3-4 nr virbalais
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 06 24, 21:21)

tobula bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zhaki @ 2014 06 29, 12:49)

Fainute thumbup.gif
Atsakyti