Rasa32, auch kaip grazuuu
sweikos, gal galit pagelbet su sios sukneles schemutem... daug nuotrauku yra o apraso ar schemos nei vienos. arba gal bent virsutines dalies rasto schemute turit kasnors? buciau labai dekinga
Ačiū už gerus žodžius Sakiau,kad ne kažin kas,nes siūlai(Gazzal Riva Strech) buvo pirkti megzti,o ne nerti ir visai kitokiam modeliukui,o megzti pasirodė nelabai išeina,akių šimtai,kokius bepaimčiau virbalus-elastanas traukia .O nerimui jie man tokie storoki,putloki,tai ilgai sukau galvą ,ką iš jų nunerti.Bet gal nesigailėsiu
QUOTE(Mil@na @ 2014 06 07, 16:44)
Dar ir labai ,,kaži kas"
Daili ir tinkanti suknutė
man raso, kad sis tinklapis negalimas...
QUOTE(Viksė @ 2014 06 16, 13:54)
man raso, kad sis tinklapis negalimas...
atsiprasau, nepatikrinau ar nuoroda veikia
Va si grazuole man naktim miegoti neduoda, o rasto neatkapstau
Kiek skaičiau FB, tai suknelės nerėja negali dalintis schemom. Tai yra autorinis darbas ir ji tik jį įgyvendino. Galima būtų rasti tik kažką panašaus, kokių kitokių kvarklių schemą.
QUOTE(Naistė @ 2014 06 16, 15:11)
Kiek skaičiau FB, tai suknelės nerėja negali dalintis schemom. Tai yra autorinis darbas ir ji tik jį įgyvendino. Galima būtų rasti tik kažką panašaus, kokių kitokių kvarklių schemą.
Nuostabiai grazi suknele ir suprantama, kad ne visos autores dalinasi schemomis Tiesiog jau seniai svajoju apie panasu sijona Nerti moku, siulu turiu, laiko irgi rasciau, tad norejau pati nusinarplioti