Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 42 tema

Rasa32, auch kaip grazuuu smile.gif
Atsakyti
Rasa32 aš taip pat prisidedu prie pagyrų, labai gražu thumbup.gif
mano lininė suknelė nerta tuo pačiu rašteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos, gal galit pagelbet su sios sukneles schemutem... daug nuotrauku yra o apraso ar schemos nei vienos. arba gal bent virsutines dalies rasto schemute turit kasnors? buciau labai dekinga 4u.gif user posted image
Atsakyti
Ačiū už gerus žodžius 4u.gif smile.gif Sakiau,kad ne kažin kas,nes siūlai(Gazzal Riva Strech) buvo pirkti megzti,o ne nerti ir visai kitokiam modeliukui,o megzti pasirodė nelabai išeina,akių šimtai,kokius bepaimčiau virbalus-elastanas traukia doh.gif .O nerimui jie man tokie storoki,putloki,tai ilgai sukau galvą ,ką iš jų nunerti.Bet gal nesigailėsiu smile.gif
Atsakyti
As is tokiu siulu mezgiau va toki megztuka. Nesu 100% patenkinta siulu. Rankoviu apacia ir alkunes per pirma pusvalandi issitampo. Tikiuosi, kad nerta suknele nesiosis geriau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2014 06 07, 16:15)
Ne kažin kas ,bet pasirodysiu ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2014 06 07, 16:44)
Dar ir labai ,,kaži kas"  wub.gif  thumbup.gif

Daili ir tinkanti suknutė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juki: 15 birželio 2014 - 20:45
Labas 4u.gif

Ramybes neduoda viena suknele ir niekaip negaliu atkapstyti koks tai galetu buti rastas doh.gif Gal kartais galetumete pagelbeti? 4u.gif
Atsakyti
man raso, kad sis tinklapis negalimas...
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2014 06 16, 13:54)
man raso, kad sis tinklapis negalimas...

4u.gif atsiprasau, nepatikrinau ar nuoroda veikia blush2.gif

ax.gif Va si grazuole man naktim miegoti neduoda, o rasto neatkapstau doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B'ena: 16 birželio 2014 - 14:45
Kiek skaičiau FB, tai suknelės nerėja negali dalintis schemom. Tai yra autorinis darbas ir ji tik jį įgyvendino. Galima būtų rasti tik kažką panašaus, kokių kitokių kvarklių schemą.
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2014 06 16, 15:11)
Kiek skaičiau FB, tai suknelės nerėja negali dalintis schemom. Tai yra autorinis darbas ir ji tik jį įgyvendino. Galima būtų rasti tik kažką panašaus, kokių kitokių kvarklių schemą.

Nuostabiai grazi suknele ir suprantama, kad ne visos autores dalinasi schemomis ax.gif Tiesiog jau seniai svajoju apie panasu sijona wub.gif Nerti moku, siulu turiu, laiko irgi rasciau, tad norejau pati nusinarplioti blush2.gif
Atsakyti