Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 42 tema

Linulemamule
deize
pašnekutė
AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, labai ieskau tokios sukneles schemutes ax.gif Gal pagelbetumet ?Gal pasakysite ar buvo kurioje nors is senesniu temu kalbeta apie jos schemute ?

user posted image[/IMG]

Atsakyti
QUOTE(rurbe @ 2014 05 13, 16:13)
Sveikos, labai ieskau tokios sukneles schemutes  ax.gif  Gal pagelbetumet ?Gal pasakysite ar buvo kurioje nors is senesniu temu kalbeta apie jos schemute ?

prasom cia paziurekit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Black kitty*: 13 gegužės 2014 - 16:26
QUOTE(pašnekutė @ 2014 05 13, 07:09)
Man tai reikėtų pradėti kokį ... rugsėjį, kad spėt iki tų išleistuvių. Bet gal jūsų tempai didesni  bigsmile.gif
Papildyta:

N-e-r-e-a-l-i-a-i bigsmile.gif

as megzt biski moku, bet niekada nebuvau mezgus servetelines .vis ilisdavau i mezgejeliu temas pasidairyt ir pasigrozet man . Megztos mocherines sukneles kazkas nerealaus.prasedejau gal kokia savaite SM kol nusprendziau pabandyti ir per savaite gavosi kazkas mano akim neblogai bet labai norisi pabandyti daug pustesne o iki 29 dar laiko yra naktys gi ilgos cool.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitula @ 2014 05 13, 22:44)

man ir si nuostabi, nes as vis dar nedristu pabandyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2014 05 13, 17:24)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gitula,labai grazu,puikiai pavyko mirksiukas.gif wub.gif wub.gif

jei norisi pustesnes,o neber laiko megzti,galit pasiuti pasijoni su keliai volaneliais apacioj ir juos iverti plona ''zilkute'',suknele bus pusta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 14 gegužės 2014 - 11:42
Lanoso Cotonax ~150 g

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vikse,labai labai grazu ir kada jus spejat tiek primegzti? Vos ne kiekvienoj temoj vis nauji grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif O mezgu turbut kaip ir daugelis cia-vakarais po darbo, savaitgaliais
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
Oooo... Ligvita, kaip grazu!!! wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gal galima rasteli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti