Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 42 tema

Visoms aciu uz pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mezgėjėlės smile.gif noriu pas jus paklausti ką darote, kad moherinukių dantyta apačia nesiriestų (lapelliai). ar papakas tik išdžiovinti prismeigus smeigtukais, ar dar dėti kokias spec. priemones? g.gif
Atsakyti
Gelita, aną dieną pagalvojau, kad seniai ką buvote įkėlusi, ir va prašau biggrin.gif Žiauriai gražu!!!!! O dėl spalvos šitos tai alpstu išvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2014 03 04, 13:55)
Siūlai Lanoso Lino , sunerta 14 kamuoliukų, vąšelis Nr. 2 ir 2,5.

Labai labai gražiai nunerta suknelė thumbup.gif O jau spalva wub.gif Ačiū , kad vėl džiuginate user posted image
Atsakyti

Nerta suknele princesei

user posted image
Atsakyti
Prie jūsų gražių darbų ir aš prisidedu. Ką tik "iškepta" zigzaginė suknelė. Nerta iš "Regia Hand-dye effect" mano mylimiausia spalva. Turiu pastebėti, kad, jei jau sako, kad tai siūlai kojinėms, tai ir reikia megzti kojines cool.gif , nes rankovėms siūlai taip gražiai pereina spalvos, o liemuo visai kitaip atrodo. Bet nenusimenu - vis įdomiau smile.gif. O vąšelis šitas ''CLOVER'' - fantastika. Nebesinori kitokio imti į rankas.user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2013 12 25, 20:25)
Rasa32, nepaprastai gražu. Tik nežinau, ar suknelė jus, ar jūs suknelę puošiate. Žodžiu, abi nuostabios smile.gif

Labai tiksliai ir mano mintis išreiškė šis komentaras... nežinau ko labiau pavydžiu - ar suknelės, ar fogūros... Abi viena kitos vertos, tiesiog nuostabu...
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2014 03 07, 10:05)

Nuostabi suknytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2014 03 07, 10:05)

Be žodžių wub.gif
Atsakyti
bastinga ,labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Jau norisi ir man nerti bigsmile.gif

Gelita,vivilita ,sauniai padirbėjot thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkoju aciuks.gif visoms merginoms už įvertinimus. Malonu wub.gif kad manęs nepamiršote mirksiukas.gif
Kišenėtoji suknia iš Regia Lace (71% vilna, 29% poliamidas). Sumegzta 7 kamuoliukai (dvigubo siūlo), virbalai Nr. 3. Siūlas puikus thumbup.gif Rekomenduoju mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti