Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknelytės 42 tema

QUOTE(Auksaranke7 @ 2014 02 10, 23:06)
Laabai graži 4u.gif

Kiek laiko darėt? noriu ir aš suknelės, ale nepratus dar tokių didelių mezginių..

pradejau lapkriti, baigiau sausi. Megiau ne kasdiena, seniau nei megtinio nesu buvus sau mezgus, tai nelengva buvo man uzduotis ir ta servetelini rasta megzti pirma kart gyvenime bigsmile.gif
Atsakyti
Naiste, graži suknelė. Gal gali parašyti kokie tai siūlai ir kiek tau jų reikėjo.
Žiema jau baigiasi, bet labai dar norisi tokią nusimegzti wink.gif

user posted image
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2014 02 11, 10:47)
Naiste, graži suknelė. Gal gali parašyti kokie tai siūlai ir kiek tau jų reikėjo.
Žiema jau baigiasi, bet labai dar norisi tokią nusimegzti wink.gif

Ačiū. Apie siūlus ne kažin ką galiu pasakyt. Jie nuo caro marų laikų, kai dar metrų nerašydavo. Teta atidavė. Žodžiu, sudėtis 50/50 mohera su akrilu. Mezgiau 3 Nr. virbalais, suėjo 400 gramų. Bet aš didelė, mano ūgis 184 cm. Gal jums mažiau reiktų.
Atsakyti
Prasau patarimo is labiau patyrusiu situose darbuose 4u.gif pribrendo reikalas nunerti kazka is tokiu sukneliu,net nerusi niekada nesu,tik mezgusi blush2.gif tai vat nezinau is kokiu siulu butu geriausia ir kiek mazdaug ju reiketu 167cm.ugio lieknai merginai? Labai tikiuosi,kad pagelbesit 4u.gif user posted image user posted image
Atsakyti
Ir tokia suknute stambesnei moteriskei
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2014 02 18, 18:05)

Suknelė tobula, bet tokios ryškios ir vizualiai sunkios pėdkelnės gerokai prastina ažūro įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(gintarelia @ 2014 02 18, 18:09)
Suknelė tobula, bet tokios ryškios ir vizualiai sunkios pėdkelnės gerokai prastina ažūro įspūdį.

Prritariu del pedkelniu... 4u.gif o suknele tai. Labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Ligvita,suknele labai grazi wub.gif
Tik man noretusi tokios pat spalvos pasukneles ir kojiniu.Bet cia jau ne mezgejos beda smile.gif

Sarafanas pagal Vogue smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 22 vasario 2014 - 19:36
Rasa, kažkas stebuklingo. Jeigu čia megzta rankomis, tai iš vis aš be žodžių. Nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2014 02 22, 19:35)

Sarafanas pagal  Vogue  smile.gif

user posted imageuser posted image

Labai gražu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2014 02 22, 21:08)
Rasa, kažkas stebuklingo. Jeigu čia megzta rankomis, tai iš vis aš be žodžių. Nerealus  wub.gif

Tikrai rankomis biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti