aciu, merginos tik pasuknele bus siulo spalvos arba tonu sviesesne, noriu elegancijos cia nuotrauka su kuno spalvos pasuknele tik del rasto kad matytusi foto
QUOTE(La Perla @ 2014 02 10, 12:55)
aciu, merginos tik pasuknele bus siulo spalvos arba tonu sviesesne, noriu elegancijos cia nuotrauka su kuno spalvos pasuknele tik del rasto kad matytusi foto
Aha, man irgi gražu, kai pasuknė tos pačios spalvos, kažkaip subtiliau atrodo, nei su kontrastinga
La Perla, labai jau faina suknutė. Aš irgi kaupiuos kaupiuos tam raštui, tik nežinau ar bus suknelė.
QUOTE(Naistė @ 2014 02 10, 13:11)
La Perla, labai jau faina suknutė. Aš irgi kaupiuos kaupiuos tam raštui, tik nežinau ar bus suknelė.
aciu, mergaites, pasirodysiu kazkada su "tikra" pasuknele, vaizdas bus kardinaliai kitoks (sita sviesi pasuknele ir ilgi suvalgo: uzstringa ant jos mezginys, reikia slidaus audinio..)
na esme jog tuo kas dabar nuotraukoje nesu labai patenkinta:)
Naiste idejai: siuo rasteliu labai elegantiska kostiumeli esu radusi:
as su maza suknyte atbegau
siulai lucca fino labai patiko is ju megzti
siulai lucca fino labai patiko is ju megzti
Ligvita, La Perla, [B] ir vel priblosket savo meistriskumu
QUOTE(deize @ 2014 02 10, 14:46)
Ligvita, La Perla, [B] ir vel priblosket savo meistriskumu
aciu
o ingauk - kantrybe pribloske toookiu plonu siuliuku lygiom akim...
Aš irgi atėjau pasigirti savo pirmąja tokia suknele iš Angora2 siūlų
QUOTE(delfinas777 @ 2014 02 05, 16:34)
QUOTE(Tomienė @ 2014 02 10, 01:11)
Metražas nedidelis
Gal kokį žaislą vaikams, jei turite, gal kokį pleduką dėl grožio
Turiu išsisaugojus tokias nertas dėžutes smulkiems žaisliukams, galima priderinti ir kitiems daiktams, bet Jūsų spalvos ne tokios
Ir dar tokį juokingą kilimėlį O ir spalvos gal atitiks?
Gal kokį žaislą vaikams, jei turite, gal kokį pleduką dėl grožio
Turiu išsisaugojus tokias nertas dėžutes smulkiems žaisliukams, galima priderinti ir kitiems daiktams, bet Jūsų spalvos ne tokios
Ir dar tokį juokingą kilimėlį O ir spalvos gal atitiks?
Ačiū už šaunias idėjas!
Pelėdžiuką gal iš kitų, nėrimo siūlų nunersiu dovanų vaikučiui
O kilimėlis- tai avis? kaip jį daryt?
QUOTE(Laola @ 2014 02 10, 20:51)
Aš irgi atėjau pasigirti savo pirmąja tokia suknele iš Angora2 siūlų
Laabai graži
Kiek laiko darėt? noriu ir aš suknelės, ale nepratus dar tokių didelių mezginių..
aciu La Perla, bet pas tave ta kantrybe taip pat nezmoniska, cia lygiai, o tavo is vis siuliukai dar plonesni ir be to kiaurarasciai kokie buna kad tikrai galima pavydet