QUOTE(AkvileZ @ 2014 02 21, 21:09)
Aš niekada nemirkau. Kiaulienos kepenėlės yra aštresnės, kartesnės. Esu girdėjus, kad piene mirko, bet ką tai duoda nežinau.
Butent, kad to kartumo nesijaustu, tam ir mirko, bet puikus skonis ir be mirkymu.
QUOTE(AkvileZ @ 2014 02 21, 22:13)
Aš visada gaminu taip pat, nes man priimtinas kiaulienos kepenėlių "aštrumas". Beje aš jau gaminau pagal šį receptą
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
patiko visiems valgiusiems, tik kitą kartą dėčiau mažiau jogurto, man nepatinka patiekalai su rūgštele
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Gaminau su žąsienos kepenėlėm.
Prabangiai