Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS,

QUOTE(Nova @ 2014 01 28, 10:30)
Kepenėlės sūrio-jogurto padaže

Bus isbandyta,labai jau skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2014 01 31, 09:09)
Varškės apkepas su razinomis

[


Išbandytas thumbup.gif Labai sotus ir skanus, tik kitą kartą kai kepsiu dėsiu mažiau cukraus, nes valgiau su uogiene tai man per saldu.
Atsakyti
QUOTE(Margarita3 @ 2014 02 18, 19:58)

Pica su bemieliu padu
Norejau paklausti ar picos padas nebuvo kietas?Aciu.



Ne, tikrai nebuvo. Net kita diena liko minkstas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 21 vasario 2014 - 09:49
Man irgi kietas padas gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 02 02, 17:29)
Pirmas mano bandymas gaminti kepeneles - pavykes  thumbup.gif  dariau is kiaulienos kepeneliu, o padazui naudojau 12 proc. grietine.

O jas nemirkėte?Su vištienos moku elgtis biggrin.gif o va nusipirkau kiaulienos,ir klausimas iškilo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 21 vasario 2014 - 20:24
QUOTE(Agniska @ 2014 02 21, 20:23)
O jas nemirkėte?Su vištienos moku elgtis biggrin.gif o va nusipirkau kiaulienos,ir klausimas iškilo ax.gif

Aš niekada nemirkau. Kiaulienos kepenėlės yra aštresnės, kartesnės. Esu girdėjus, kad piene mirko, bet ką tai duoda nežinau.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2014 02 21, 21:09)
Aš niekada nemirkau. Kiaulienos kepenėlės yra aštresnės, kartesnės. Esu girdėjus, kad piene mirko, bet ką tai duoda nežinau.

Tai taip pat gamint,kaip ir su vištienos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2014 02 21, 21:32)
Tai taip pat gamint,kaip ir su vištienos? ax.gif

Aš visada gaminu taip pat, nes man priimtinas kiaulienos kepenėlių "aštrumas". Beje aš jau gaminau pagal šį receptą smile.gif patiko visiems valgiusiems, tik kitą kartą dėčiau mažiau jogurto, man nepatinka patiekalai su rūgštele smile.gif Gaminau su žąsienos kepenėlėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 21 vasario 2014 - 22:16
QUOTE(Agniska @ 2014 02 21, 20:23)
O jas nemirkėte?Su vištienos moku elgtis biggrin.gif o va nusipirkau kiaulienos,ir klausimas iškilo ax.gif


Aš pamirkau vandeny su pora šaukštų acto, nuima tą kartumą.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2014 02 21, 21:09)
Aš niekada nemirkau. Kiaulienos kepenėlės yra aštresnės, kartesnės. Esu girdėjus, kad piene mirko, bet ką tai duoda nežinau.

Butent, kad to kartumo nesijaustu, tam ir mirko, bet puikus skonis ir be mirkymu.

QUOTE(AkvileZ @ 2014 02 21, 22:13)
Aš visada gaminu taip pat, nes man priimtinas kiaulienos kepenėlių "aštrumas". Beje aš jau gaminau pagal šį receptą smile.gif  patiko visiems valgiusiems, tik kitą kartą dėčiau mažiau jogurto, man nepatinka patiekalai su rūgštele smile.gif Gaminau su žąsienos kepenėlėm.

Prabangiai bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif einu pamerkt,nors keliom valandom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2014 02 22, 10:10)
Ačiū mergaitės 4u.gif einu pamerkt,nors keliom valandom 4u.gif


į pieną merkti dar galima
Atsakyti