![user posted image](http://s020.radikal.ru/i721/1401/0f/7ac00a4ff42d.jpg)
600 gr. kepenėlių
2 svogūnai
1 stiklinė vandens
150 g. lydyto sūrio
200 gr. natūralaus jogurto be priedų
3 skiltelės česnako
1 v.š. smulkintų krapų
Provanso žolelių arba čiobrelių
druskos
pipirų
Kepenėles supjaustome, pabarstome Provanso žolelėmis arba čiobreliais, išmaišome ir paliekame pastovėti, kol kepsime svogūnus. Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname, kol gražiai pagelsta. Išimame iš keptuvės. Toje pačioje keptuvėje apkepiname kepenėles, kol gražiai apskrunda. Dedame atgal svogūnus, įpilame stiklinę vandens ir uždengę patroškiname apie 10 min. Tuomet sudedame sūrį ir maišome, kol jis išsilydo. Jogurtą sumaišome su krapais, susmulkintais česnakais ir sudedame į keptuvę su kepenėlėmis, įberiame druskos, pipirų, prieskoninių žolelių pagal skonį. Viską išmaišome ir uždengę troškiname ant vidutinės ugnies apie 10 min. Skanaus!
P.S. Labai skanus padažas. Jogurtą galima pakeisti grietine arba grietinėle.
http://aj-receptai.b...rto-padaze.html