Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS,

Žuvies ir daržovių apkepėlė

Reikia:

300g lydekos filė;
Pilno grūdo ruginių miltų;
1,5 puodelio ryžių;
300g įvairių pjaustytų daržovių;
100g fermentinio sūrio;
Citrinos sulčių;
Druskos;
Pipirų.

Eiga:
Lydekos filė supjaustyti gabalėliais, apvolioti ruginiuose pilno grūdo miltuose ir iš abiejų pusių apkepti kelias minutes. Ryžius išvirti santykiu su vandeniu 1:1,5 (ryžiai:vanduo), nemaišyti ryžių verdant, tuomet jie bus birūs. Išvirusius ryžius sudėti į kepimo skardą, ant viršaus išdėlioti apkeptus žuvies gabaliukus ir apšlakstyti citrinos sultimis. Pjaustytas įvairias daržoves apkepti keptuvėje ir sudėti į kepimo formą ant žuvies. Viską apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę pusvalandžiui. Skanaus!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 03 sausio 2014 - 22:26
Sveikos, aš ne į temą, bet turiu šeiminikutėms klausimą 4u.gif
Visada lietinius blynus darau tik su dešrelėmis ir sūriu. Bet man labai skanu su malta virta mėsa kur būna. Gal galite mane apšviesti, kokia ta mesa? Kažkokios mėsos kameroj rasčiau, tai gal mažu turėčiau kaip tik tokios, kokios reikia blynams blush2.gif Dar iš manęs prasta kulinarė blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 01 04, 11:48)
Sveikos, aš ne į temą, bet turiu šeiminikutėms klausimą 4u.gif
Visada lietinius blynus darau tik su dešrelėmis ir sūriu. Bet man labai skanu su malta virta mėsa kur būna. Gal galite mane apšviesti, kokia ta mesa? Kažkokios mėsos kameroj rasčiau, tai gal mažu turėčiau kaip tik tokios, kokios reikia blynams blush2.gif Dar iš manęs prasta kulinarė blush2.gif

Ačiū 4u.gif

Aš darau su bet kokia virta mėsa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Brunetė** @ 2014 01 04, 10:55)
Aš darau su bet kokia virta mėsa  mirksiukas.gif

Aš kadangi esu užsienyje, tai pas mane šaldiklyje mentė ir kumpis tik. Tiktų kažkas iš jų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 01 04, 11:58)
Aš kadangi esu užsienyje, tai pas mane šaldiklyje mentė ir kumpis tik. Tiktų kažkas iš jų? ax.gif

Žinoma mirksiukas.gif Tinka abejos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Brunetė** @ 2014 01 04, 10:59)
Žinoma  mirksiukas.gif Tinka abejos mirksiukas.gif

Ačiū labai Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 01 04, 12:03)
Ačiū labai Jums 4u.gif

As tai dar keptuveje pakepinu svoguna, kol tampa permatomas. Ir I ta keptuve trumpam idedu smulkinta mesyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 04 sausio 2014 - 12:37
Ryžiai su jūros kopūstais

Reikės

stiklinė ryžių
dvi morkos
svogūnas
nedidelė vištienos krūtinėlė
druska, pipirai
pakelis jūros kopūstų


smulkiai supjaustytą krūtinėlę pakepinti su supjaustytu svogūnu, sutarkuota morka, baigiant kepti sudėti jūros kopūstus ir dar kelias minutes pakepti, tada suberti išvirtus ryžius, pabarstyti druska ir pipirais ir dar patroškinti kelias minutes...
Labai greita, paprasta ir skanu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Hedra, aciu uz receptuka. Jau vakarienei zinau ka darysiu. Labai norejau plovo, o cia pagreitintas plovo variantas thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
O juros kopustelius kur perkat. Zinau , kad zuvies skyriuje yra ju visad, bet ten su pigiu ir nesveiku aliejumi jie buna paruosti...o kur rasti be aliejaus j. kopustu?
Atsakyti
QUOTE(selai78 @ 2014 01 08, 10:26)
Hedra, aciu  uz  receptuka. Jau  vakarienei  zinau  ka  darysiu. Labai  norejau  plovo, o  cia  pagreitintas  plovo  variantas thumbup.gif  4u.gif  thumbup.gif
  O  juros  kopustelius  kur  perkat. Zinau  , kad  zuvies  skyriuje  yra  ju  visad, bet  ten  su  pigiu  ir  nesveiku  aliejumi  jie  buna  paruosti...o  kur  rasti  be  aliejaus  j. kopustu?

būna džiovinti, sudėti dėžutėse, ieškoti prie prieskonių
Atsakyti
ACIU aciuks.gif essen.gif
Atsakyti
Keptos stintos tešloje

Reikės:
1 kg stintų
2 kiaušinių
200 ml gazuoto mineralinio vandens
3 v.š. krakmolo
4 v.š. miltų
3 v.š. grietinėlės
druskos, pipirų
aliejaus kepimui

Stintas išvalyti, nuplauti, apibarstyti druska, pipirais ir palikti pusvalandžiui. Išplakti du kiaušinius su žiupsneliu druskos, supilti mineralinį vandenį, grietinėlę ir išmaišyti. Dėti krakmolą, miltus, kol tešla bus vidutinio tirštumo, t.y. šiek tiek tirštesnė už lietinių blynų tešlą. Stintas merkti į pasiruoštą tešlą ir kepti, kol gražiai paruduos.
Skanaus!

Atsakyti