Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS,

QUOTE(sokoladass @ 2015 09 22, 22:02)
Spintelių pakampėse radau užsilikusių avinžirnių. Avinžirnių kotletukai smile.gif

thumbup.gif super atrodo
Atsakyti
QUOTE(sokoladass @ 2015 09 22, 23:02)
Spintelių pakampėse radau užsilikusių avinžirnių. Avinžirnių kotletukai smile.gif

aciu uz receptuka, reiks kada nors pamegint nes irgi turiu tu zirniuku smile.gif
Atsakyti
Bandelės su lašinukais http://sokiaivirtuve...-su-lasinukais/

500 g miltų;
8 g sausų mielių;
250 ml pieno;
40 g cukraus;
50 g sviesto;
2 kiaušinių;
žiūpsnelio druskos,sezamo sėklų.
Įdarui:

250 g lašinukų arba šalto rūkymo mėsytės;
2 v.š. džiūvesėlių;
2 svogūnų;
1-2 v.š. smulkintų petražolių;
druskos, pipirų.
Eiga:

Šiek tiek pašildome pieną, suberiame cukrų, mieles, šiltai paliekame,kol suputos. Į kitą dubenį suberiame miltus, gabaliukais pjaustytą sviestą, įmušame kiaušinį, suberiame druską. Suputojusias mieles supilame į miltų dubenį, minkome apie 10-15 minučių. Uždengiame dubenį ir paliekame šiltoje vietoje pakilti. Kol tešla kyla, gaminame įdarą. Smulkiai supjaustome svogūnus, iki skaidrumo pakepiname keptuvėje, suberiame pjaustytus lašinukus ir kelias minutes pakepiname. Baigus kepimui suberiame prieskonius ir džiūvesėlius. Tešlą kočiojame apie 1 cm storio, stiklinės pagalba įspaudžiame rutuliukus, šiek tiek pakočiojame ir dedame įdarą (~1 a.š.). Formuojame bandeles,aptepame kiaušinio plakiniu, apibarstome sezamo sėklomis.. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, apie 20-25 minutes.
user posted image
Atsakyti
Viena skaniausių mišrainių su vištiena ir ananasais smile.gif Receptas : http://sokiaivirtuve...ienos-misraine/
Reikės:

~400 g karštai rukytų vištų šlaunelių mėsos;
500 g marinuotų pievagrybių*;
800 g konsevuotų ananasų;
~150 g porų;
~4 šaukštai majonezo.
* Dažniausiai naudojų Klaipėdos arba Extra line pievagrybius, esu bandžiusi ir kitų firmų, bet skonis nuvylė.
Eiga: Visus produktus supjaustome, dedame majonezą ir išmaišome. Prieš patiekiant bent valandą palaikome šaldytuve, kad skoniai „susistovėtų“,skanaus! smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokoladass @ 2015 09 28, 21:10)
Viena skaniausių mišrainių su vištiena ir ananasais smile.gif Receptas :

o jeigu det zalius pievagrybius? marinuoti man nepatinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladass @ 2015 09 28, 21:10)
Viena skaniausių mišrainių su vištiena ir ananasais smile.gif Receptas : http://sokiaivirtuve...ienos-misraine/
Reikės:



tokia pacia darau, tik vietoj pievagrybiu konservuotas pupeles dedu. labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladass @ 2015 09 28, 20:10)
Viena skaniausių mišrainių su vištiena ir ananasais smile.gif Receptas : http://sokiaivirtuve...ienos-misraine/
Reikės:

~400 g karštai rukytų vištų šlaunelių mėsos;
500 g marinuotų pievagrybių*;
800 g konsevuotų ananasų;
~150 g porų;
~4 šaukštai majonezo.
* Dažniausiai naudojų Klaipėdos arba Extra line pievagrybius, esu bandžiusi ir kitų firmų, bet skonis nuvylė.
Eiga: Visus produktus supjaustome, dedame majonezą ir išmaišome. Prieš patiekiant bent valandą palaikome šaldytuve, kad skoniai „susistovėtų“,skanaus! smile.gif
user posted image

Bandykit kaip Rasa rašė, vietoje pievargrybių dėti konservuotas pupeles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladass @ 2015 09 25, 23:30)

Jau koks vaizdziaaaaaalis bigsmile.gif
Atrodo, kad už kadro Raudonkepuraitė stovi biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Lazanija. Rezeptas cia: http://eglutes-skane...zanija-receptai
Atsakyti
QUOTE(sokoladass @ 2015 09 25, 23:30)

savaitgali gaminsiu, nes taaaaaip skaniai atrodo smile.gif jau kelinta diena apie bandeles svajoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladass @ 2015 09 22, 23:02)
Spintelių pakampėse radau užsilikusių avinžirnių.

Dėkui už receptą 4u.gif Aš dar pakepinto česnako įdėjau- tobula smile.gif
Atsakyti
Kokia aprimusi tema unsure.gif
Šiandien pietums gaminta:

Saldžiarūgštė vištiena su ryžiais

Vištienai:
Vištienos filė
Aliejus kepimui
3 šaukšai bulvių krakmolo
4-5 šaukštai vandens
Vištienos prieskoniai
Druska

Padažui:
3 šauktai pomidorų padažo
1 arbat. šaukštelis cukraus
1 šaukštas ryžių acto
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas bulvių krakmolo
2 šaukštai vandens

Garnyrui:
Ryžiai

Paruošimas:
1. Vištienos filė supjaustyta kubeliais, apibarstyta prieskoniais, druska.
2. Dubenėlyje sumaišytas krakmolas ir vanduo. Visa masė sumaišoma su vištienos gabalėliais.
3. Apkepami vištienos gabalėliai gerai įkaitintoje keptuvėje. Iškepta vištiena suberta į atskirą indą. Keptuvėje ruošiamas padažas.
4. Į keptuvę ipilamas šaukštas aliejaus.
5. Į įkaitusį aliejų ipilamas pomidorų padažas.
6. Į keptuvę beriamas cukrus.
7. Į keptuvę pilamas sumaišytas krakmolas su vandeniu.
8. Į keptuvę pilamas ryžių actas
9. Į paruoštą padažą keptuvėje atgal suberti apkepti vištienos gabalėliai, maišoma, kol visa vištiena pasidengia padažu.
10. Kol viskas gaminama verda ryžiai:)


Taip pat įbėriau šiek tiek konservuotų žirnelių, bet tai žinoma ne būtina.
Kadangi gaminau pirmą kartą, manau ryžių acto sekantį kartą pilčiau daugiau, kad būtų dar labiau saldžiarūgštis padažas.


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaltosSnaigės: 31 spalio 2015 - 21:07