QUOTE(Taurė @ 2013 12 05, 03:14)
Man patinka dideli, platūs šaldytuvai. Dabar kaip tik turim dvidurį. Tik man nepatogus jis. Pačiam šaldytuve vietos mažai. Kitą turiu garaže, anas platus labai, vienaduris, o kamera apačioje, atskiras stalčius. Tas patogus.
Jau kai keisim virtuvę, statysim tokį, kur kamera apačioje, stalčius, o šaldytuvas atsidaro su dviem durim. Toks varijantas man patogiausias.
Gaila būtų įmontuoti šaldytuvą, jaučiu pasiilgčiau jo vaizdo
Na va, kaip kam. Man ta kamera - stalčius apačioj nepatinka, dabar turiu
nes kameroj laikau visko nemažai, tai į tą stalčių didžiausią kai sukrauni, gaunasi kažkaip be tvarkos. Ankščiau turėjau įmontuojama, su trim stalčiukais kamerom apačioje, tai patikdavo, nes viskas tvarkingai susideda, tik mažoka man vietos būdavo
QUOTE(murmur @ 2013 12 05, 07:41)
As tai noreciau diiiidelio saldytuvo be saldiklio. Saldikli turiu atskira, o saldytuvas dabartinis tris saldymo stalcius turi kurie stovi tusti beveik. Bet be saldymo kameros nemaciau pirkti
kolkas sena paliksiu, ateity gal rasiu iseiti.
Yra tikrai tokių, mačiau ir galvojau, kam gali būt reikalingi be kameros. Neįmontuojamą mačiau tikrai, pvz.
http://pigu.lt/saldy...298_w?id=582548 yra ir kitų firmų
QUOTE(slyva @ 2013 12 05, 08:14)
Mes butent be saldiklio nusipirkom, saldikli i sandeliuka atskirai statysim. Gal tokiu saldytuvu ir nera didelis pasirinkimas, bet ju tikrai yra
ar patogų lakstyti į sandėliuką? man šaldyklis pakankamai dažnai varstomas, tad norisi turėti arčiau... Bet aišku virtuvė ne guminė, todėl ir tenka rinktis, apsikrauti ar palakstyti, ar kaip galvoju viename su dviem durimis
79>65,3>65
startas 2016.01.09