Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(murmur @ 2013 12 05, 08:41)
As tai noreciau diiiidelio saldytuvo be saldiklio. Saldikli turiu atskira, o saldytuvas dabartinis tris saldymo stalcius turi kurie stovi tusti beveik. Bet be saldymo kameros nemaciau pirkti  g.gif  kolkas sena paliksiu, ateity gal rasiu iseiti.

Mes butent be saldiklio nusipirkom, saldikli i sandeliuka atskirai statysim. Gal tokiu saldytuvu ir nera didelis pasirinkimas, bet ju tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 05, 08:41)
As tai noreciau diiiidelio saldytuvo be saldiklio. Saldikli turiu atskira, o saldytuvas dabartinis tris saldymo stalcius turi kurie stovi tusti beveik. Bet be saldymo kameros nemaciau pirkti  g.gif  kolkas sena paliksiu, ateity gal rasiu iseiti.

Mes irgi be šaldiklio šaldytuvą statėm, šaldiklis garaže mirksiukas.gif . Mūsų - Liebherr IKB3510 . Buvom išsirinkę Electrolux IK 3035 Z, bet neturėjo pardavėjas, iš kurio pirkom, jo, sakė, kad retas modelis Lietuvoje, nors vat internetinėj parduotuvėj yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Keliu pavyzdi ir laukiu kritikos, kaip jau vakar minejau mums paskaiciavo nuo 5300 iki 6100 kaina
http://images114.fot...76/virt_-vi.jpg
tikiuosi matysis, nes kitaip neleidzia foto ikelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 03, 14:55)
Palyginimui:
Pas mane dabar montuoja virtuvę 3,4mx2,6m
9vnt blum
Plokščių nesuvardinsiu neturiu po ranka  smile.gif
kaina 6000lt
Kokiame mieste? Labai įtartina, tokia kaina už tokio dydžio virtuvę, įdomu kur čia jie sutaupo, ar tik ne ant kokybės? Prie tokio dydžio virtuvės jau vien kiek valandų žmogaus darbo, o kur dar medžiagos? Kažkada Kazlų Rūdoje lietuvišką LMDP kepdavo, gal ir dabar tebekepa ir pigiai pardavinėja. Kažkada turėjom valdžios įstaigos užsakymą, tai ten buvo sąlyga, kad būtinai turi būti lietuviška Kazlų Rūdos plokštė. Parsivežėm, ogi vienas po kito lapo brokuoti. Kvietėmės jų atstovą, aiškinomės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 05 gruodžio 2013 - 09:39
QUOTE(vaivin @ 2013 12 05, 09:07)
Labas rytas,

Keliu pavyzdi ir laukiu kritikos, kaip jau vakar minejau mums paskaiciavo nuo 5300 iki 6100 kaina

O šaldytuvas kokio pločio? Bent jau iš nuotraukos atrodo platesnis nei standartas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 12 03, 15:20)
Dešimtukas, kaip profas, gal patartumete, kaip pritrvirtint rimtai plienine Franke plautuve???? Ten laikikliai juokingi. Jie tinka tik plonam stalvirsiui. Pas mus 4 cm storio stalvirsis, tai laikikliai visai nepritraukia  schmoll.gif As suprantu, jei plautuve butu sunki, tai nuo savo svorio jau gerai priglustu.
Vyras dabar uzdejo laikinai, bet dar rankos jam nedaejo pabaigt tvirtinti, bijau, kad nesugadintumem stalvirsio  doh.gif Nes dregme tai papuola ten...
Atksirai pirkt tokiu laikikliu ner. Nejau reikes nauja, akmens mases plautuve pirkti?  ax.gif Jus gal kokia technologija atradę? Ar zinote, ka sprekiauja atskirai laikikliais?
plautuvė tokia.

As jau darbe virtuvelej apziurejau, kazkokia papigiaj plienine plautuve, o laikikliai geri, pritraukia idealiai, o cia kazkoks pasityciojimas  biggrin.gif

Franke būna dvejopi laikikliai: vieni susidedantys tik ir metalinių detalių - tai tie geri, kiti kur viena detalė metalinė kita iš raudono plastiko ir varžtelis - tie niekam tikę ir su jais vienas vargas. Blogiausiai, kad tų gerų metalinių retai tebūna, tad vien dėl tų pusiau plastikiniu Franke laikiklių, vengiu Franke kriauklių. Na bet nei viena neliko nepritvirtinta. smile.gif Pusėtini laikikliai Tekos kriauklių, bet irgi ne stebuklas. Akvasanitos - tokie vidutiniški. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 05 gruodžio 2013 - 10:00
QUOTE(vaivin @ 2013 12 05, 10:07)
Labas rytas,

Kokia plautuvė? Atrodo labai nepatogioje vietoje, o ir tas kampas bus neišnaudotas. O ir šiaio nemalonu galustis prie orkaites plaunant ka nors.
Man nepatinka, kad gartraukio spintelė auksčiau.
Ar desiniam kampa tarpas? blink.gif
Atsakyti
Kriaukle as galvojau detis akmens mases, graziau man tokios. Bet paskaiciau kriaukliu temoj kaip merginos vargsta blink.gif jau dabar galvoju gal plienine imt - nieko ji nebijo, sveiti su kuo nori, pili ka nori ir kaip nauja visa gyvenima g.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 12 05, 09:04)
Mes irgi be šaldiklio šaldytuvą statėm, šaldiklis garaže  mirksiukas.gif . Mūsų - Liebherr IKB3510 . Buvom išsirinkę Electrolux IK 3035 Z, bet neturėjo pardavėjas, iš kurio pirkom, jo, sakė, kad retas modelis Lietuvoje, nors vat internetinėj parduotuvėj yra  mirksiukas.gif

Bet man reik neimontuojamo unsure.gif

QUOTE(vaivin @ 2013 12 05, 09:07)
Labas rytas,

Orkaite kelciau zemyn, darbastalio dabar nera praktiskai doh.gif Viskas susigrude, apkrauta labai.
Atsakyti
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 05 gruodžio 2013 - 09:40
QUOTE(murmur @ 2013 12 05, 10:33)
Bet man reik neimontuojamo  unsure.gif

Aj, sorry, praleidau kažkur... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivin @ 2013 12 04, 14:52)
Sveikos, kaip matau neseniai buvo diskusija apie kainas uz virtuvinius.

Tad noriu klausti ar mums ne per brangiai paskaiciavo (man atrodo per daug g.gif )5300-6100
Virtuve 2,10x1,90
stalciai tik trys su blum(neziinau kaip ten tie komplektai skaiciuojasi)
pavirsius tas blizgus vokiskas, bet ne dazytas.
jokiu pakeleju, paprastos spinteles pagrindas virsuje.
Tai vat paskaiciau kiek kitos mokejo, tai mastau kad per brangiai nes virtuve tik 6 kv. standartine daugiabutyje. Ar cia jau skaitosi normali kaina Vilniuje?
aciu uz komentarus ax.gif

Kambariukas gal ir nedidelis, bet 2,1x1,9 yra gan nemaži virtuvės baldai ir medžiagos čia sueis nemažai, tad kainos normalios.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 12 05, 03:14)
Man patinka dideli, platūs šaldytuvai. Dabar kaip tik turim dvidurį. Tik man nepatogus jis. Pačiam šaldytuve vietos mažai. Kitą turiu garaže, anas platus labai, vienaduris, o kamera apačioje, atskiras stalčius. Tas patogus.

Jau kai keisim virtuvę, statysim tokį, kur kamera apačioje, stalčius, o šaldytuvas atsidaro su dviem durim. Toks varijantas man patogiausias.
Gaila būtų įmontuoti šaldytuvą, jaučiu pasiilgčiau jo vaizdo  doh.gif

Na va, kaip kam. Man ta kamera - stalčius apačioj nepatinka, dabar turiu blush2.gif nes kameroj laikau visko nemažai, tai į tą stalčių didžiausią kai sukrauni, gaunasi kažkaip be tvarkos. Ankščiau turėjau įmontuojama, su trim stalčiukais kamerom apačioje, tai patikdavo, nes viskas tvarkingai susideda, tik mažoka man vietos būdavo unsure.gif

QUOTE(murmur @ 2013 12 05, 07:41)

Yra tikrai tokių, mačiau ir galvojau, kam gali būt reikalingi be kameros. Neįmontuojamą mačiau tikrai, pvz. http://pigu.lt/saldy...298_w?id=582548 yra ir kitų firmų

QUOTE(slyva @ 2013 12 05, 08:14)
Mes butent be saldiklio nusipirkom, saldikli i sandeliuka atskirai statysim. Gal tokiu saldytuvu ir nera didelis pasirinkimas, bet ju tikrai yra  4u.gif

ar patogų lakstyti į sandėliuką? man šaldyklis pakankamai dažnai varstomas, tad norisi turėti arčiau... Bet aišku virtuvė ne guminė, todėl ir tenka rinktis, apsikrauti ar palakstyti, ar kaip galvoju viename su dviem durimis unsure.gif
Atsakyti