QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 04, 07:47)
Man tai visai nieko:
tik sone tu graziu stikliniu dureliu reikia ner tokiu sistemoj
tik sone tu graziu stikliniu dureliu reikia ner tokiu sistemoj
kriauklė nepatogioje vietoje. Turint tiek vietos galima ir didesnę statyti, o ne tokia " duobutę" Pas man dviguba stovi. Indus pagrinde plaunam indaplovėje, bet keptuves, puodus kriauklėje.
Kaip išplauti didelę keptuvę tokioje mažoje kriauklėje ? Ar pvz "cepelinų" puodą ?
QUOTE(Juodai @ 2013 12 04, 07:56)
Blem, merginos, susiparinau vėl dėl savo stalviršio ... Sakykit, kokio trapumo yra granitas? Aš maniau, kad jis labai kietas. Radau kelis tokius ištrupėjimus, at išdaužas - nors tikrai neužfiksavau, kad būtų tose vietose kažkas trenkęsi Viena apatinėj briaunoj virš indaplovės - bet ne iš apačios, o iš priekinės pusės, kitos dvi kampe prie plautuvės - apatinis kamputis aptrupėjęs - prie jo labai sunku prieit, nas plautuvė išsikiša mūsų, ir tame kampe netoli plokščių sujungimo išdaužimas toks. Bože bože, ar gali taip dėvėtis granitas ? Gal turit kuri pažįstamą akmenorių, ką jis pasakytų apie tai? Kažin, kokios garantijos galėtų būti tokiam daiktui?
Padarysiu gal fotkes, įkelsiu, kad aiškiau būtų...
Padarysiu gal fotkes, įkelsiu, kad aiškiau būtų...
Mano virtuvėje granitas, ir jau senas. Sudėtas kai namas statytas prieš 15m. Niekas niekur nenutrupėję, išvis nieko jam neatsitikę. Kampų kur prašosi nuskeliami daug, nes ir sala yra virtuvėje, bet visi kampai užapvalinti, glotnūs, jokio susidėvėjimo. Gaila bus išmest keičiant virtuvę, nes gražus, bet netiks naujam paplanavimui.
Tai jums gal sudėjo jau sugadintą ? O gal ten net ne granitas ? Rimtai niekad nemačiau sugadinto granito, pas nieką. Daug kas turi namuose, bet tokių atsiliepimų negirdėjau niekad.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 12 04, 06:37)
Kaip tai nepastumsi nieko? Juk jau kiek kalbėta, kad viskas įmanoma, jeigu tikrai reikia
Tai mes ūkinę ar pakabinamas siūlom dešinėje daryt, telikas juk kairiam kampe suplanuotas - kuom jis trukdo ūkinei ar pakabinamom?
Dėl mikrobangės - tai kaip norit, taip darykit . Bet man būtų gaila planuoti jai vietą spintelėje. Turiu tris vaikus ir nė vienam dar neprireikė pasišildyti maisto pačiam. Kai reikės, tai bus ant tiek suaugę, kad galės likti vieni namuose ir šildytis maistą ant kaitlentės ar orkaitėje . Jei ir lieka trumpam vieni, tikrai būtent tuo momentu nesugalvoja kažko šildytis...
Tai mes ūkinę ar pakabinamas siūlom dešinėje daryt, telikas juk kairiam kampe suplanuotas - kuom jis trukdo ūkinei ar pakabinamom?
Dėl mikrobangės - tai kaip norit, taip darykit . Bet man būtų gaila planuoti jai vietą spintelėje. Turiu tris vaikus ir nė vienam dar neprireikė pasišildyti maisto pačiam. Kai reikės, tai bus ant tiek suaugę, kad galės likti vieni namuose ir šildytis maistą ant kaitlentės ar orkaitėje . Jei ir lieka trumpam vieni, tikrai būtent tuo momentu nesugalvoja kažko šildytis...
Mes mintyse jau irgi dėliojam virtuvę. Nors darysim tikrai ne šais metais, nes gavom su namu neblogą, tik morališkai atgyvenusią, ir sala maža, galim gerokai didesnę įmontuoti.
Dabar mikrobangė stovi nesamoningai, kampe ant darbastalio. Kai vietos daug, netrukdo, bet atrodo ne kaip. Mb siūlo įmontuoti mikrobangę į būsimos salos stalčių. Mačiau kaip atrodo, net teko pasinaudoti, visai fainai. Tik nepaklausiau kaip ją valyti tame slačiuje.
O mikrobangė man reikalinga. Tai pieną vaikams pašildau greit iki kambario tempos, tai daržoves sukišu išgarinti, jei laiko mažai gaminimui turiu, ir tt.