Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Mindija @ 2013 12 04, 15:20)
Aš tai dar ir ledus 15s pašildau lotuliukas.gif Negaliu kaip man skanu aptirpę ledai biggrin.gif

lotuliukas.gif va kur tikra šildymo mikrobangėj maniakė bigsmile.gif . Ale kad laiko sutaupai hihihi.gif . Aš tai irgi kartais išsitraukiu ledus ir palaukiu kiek, kol apminkšės , bet matai, be mikrobangės... unsure.gif . Bet jei įsigyčiau, kaip Tu indaplovę, tai mažu irgi sakyčiau - kaip anksčiau be jos gyvenau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 04, 15:20)

Aš tai dar ir ledus 15s pašildau lotuliukas.gif Negaliu kaip man skanu aptirpę ledai biggrin.gif

drinks_cheers.gif ,šitam veiksmui ir man mikrobangės trūksta biggrin.gif . Bet,kadangi ištrėmiau ją nesenai von iš savo virtuvės,tai vakar ledus tirpdžiau prie židinio hihihi.gif . Norint,išeitį visada surasim bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai visai nieko:

user posted image

tik sone tu graziu stikliniu dureliu reikia smile.gif ner tokiu sistemoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 04 gruodžio 2013 - 14:49
Sveikos, kaip matau neseniai buvo diskusija apie kainas uz virtuvinius.

Tad noriu klausti ar mums ne per brangiai paskaiciavo (man atrodo per daug g.gif )5300-6100
Virtuve 2,10x1,90
stalciai tik trys su blum(neziinau kaip ten tie komplektai skaiciuojasi)
pavirsius tas blizgus vokiskas, bet ne dazytas.
jokiu pakeleju, paprastos spinteles pagrindas virsuje.
Tai vat paskaiciau kiek kitos mokejo, tai mastau kad per brangiai nes virtuve tik 6 kv. standartine daugiabutyje. Ar cia jau skaitosi normali kaina Vilniuje?
aciu uz komentarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 04, 15:32)
lotuliukas.gif va kur tikra šildymo mikrobangėj maniakė  bigsmile.gif . Ale kad laiko sutaupai  hihihi.gif . Aš tai irgi kartais išsitraukiu ledus ir palaukiu kiek, kol apminkšės , bet matai, be mikrobangės...  unsure.gif . Bet jei įsigyčiau, kaip Tu indaplovę, tai mažu irgi sakyčiau - kaip anksčiau be jos gyvenau  doh.gif

Matai, man mažiau pasisekė. Visą gyvenimą rankom indus mazgojau doh.gif
Jetau, net savęs gaila man pasidarė unsure.gif
Bet tai pala pala.... Dar grindis pamiršom bigsmile.gif
Bet neilgai jau man laukt, neilgai.... rolleyes.gif Vyras žadėjo Kalėdom ir tą naštą nuo manęs nukelt... nail.gif

QUOTE(lietinga @ 2013 12 04, 15:33)
drinks_cheers.gif ,šitam veiksmui ir man mikrobangės trūksta biggrin.gif . Bet,kadangi ištrėmiau ją nesenai von iš savo virtuvės,tai vakar ledus tirpdžiau prie židinio hihihi.gif . Norint,išeitį visada surasim bigsmile.gif

biggrin.gif Irgi gerai... Ką dar ten šildot? hihihi.gif
Atsakyti
Blem, merginos, susiparinau vėl dėl savo stalviršio verysad.gif ... Sakykit, kokio trapumo yra granitas? Aš maniau, kad jis labai kietas. Radau kelis tokius ištrupėjimus, at išdaužas - nors tikrai neužfiksavau, kad būtų tose vietose kažkas trenkęsi unsure.gif Viena apatinėj briaunoj virš indaplovės - bet ne iš apačios, o iš priekinės pusės, kitos dvi kampe prie plautuvės - apatinis kamputis aptrupėjęs - prie jo labai sunku prieit, nas plautuvė išsikiša mūsų, ir tame kampe netoli plokščių sujungimo išdaužimas toks. Bože bože, ar gali taip dėvėtis granitas doh.gif doh.gif doh.gif ? Gal turit kuri pažįstamą akmenorių, ką jis pasakytų apie tai? Kažin, kokios garantijos galėtų būti tokiam daiktui? g.gif
Padarysiu gal fotkes, įkelsiu, kad aiškiau būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 gruodžio 2013 - 14:59
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 04, 14:47)
Man tai visai nieko:

user posted image

tik sone tu graziu stikliniu dureliu reikia smile.gif ner tokiu sistemoj smile.gif

per daug baklažaninės spalvos, kriauklė vieniša pasimetus, man rodos ji būtų geriau prie lango, dešinė siena man tokia sunkoka. Pas mus panaši virtuvė bus, dabar planuojuosi baldus, tai norisi kažko lengviau ax.gif

QUOTE(vaivin @ 2013 12 04, 14:52)
Sveikos, kaip matau neseniai buvo diskusija apie kainas uz virtuvinius.

Tad noriu klausti ar mums ne per brangiai paskaiciavo (man atrodo per daug g.gif )5300-6100
Virtuve 2,10x1,90
stalciai tik trys su blum(neziinau kaip ten tie komplektai skaiciuojasi)
pavirsius tas blizgus vokiskas, bet ne dazytas.
jokiu pakeleju, paprastos spinteles pagrindas virsuje.
Tai vat paskaiciau kiek kitos mokejo, tai mastau kad per brangiai nes virtuve tik 6 kv. standartine daugiabutyje. Ar cia jau skaitosi normali kaina Vilniuje?
aciu uz komentarus ax.gif

mūsų dydis 350 x405, vokiška blizgia plokšte su 6-7 bliumo stalčiais, dviem cargo, kampiniu mechanizmu ir pora pakeliamų durelių paskaičiavo 25000 unsure.gif baldai labai gražūs, bet kaina irgi įspūdinga... važiuosiu pas savo auksarankį meistrą, sakė turi visokių plokščių ir visokių stalviršių, žiūrėsiu, ką jis paskaičiuos, bet tikiuosi labai, kad į 15000 su virtuve sutilpsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 04, 15:56)

biggrin.gif Irgi gerai... Ką dar ten šildot? hihihi.gif

Em...lyg ir nieko daugiau g.gif . Na tik kažkuomet mielinės tešlos bliūdą buvau ant židinio lentynos patogiai "pašildyt" patupdžius hihihi.gif
Juodai,granitas nėra itin tvirta medžiaga,ne plienas juk... Aš esu turėjusi reikalų su akmeninėm granitinėm lentynom,tai akmenistai labai dažnai visokias įdaužas,ar skilimus užpildo epoksitine derva ir pripoliruoja. Atrodo labai gerai,plika akim net nesuprasi. Manau,kad galima Jūsų stalviršį atrestauruoti.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 04, 15:47)
Man tai visai nieko:

Man ir taip atrodo, kad kriauklė per toli g.gif Bus daug lakstymo nuo šaldytuvo iki kriauklės, link kaitlentės ir atgal g.gif

Reikia ir man pafotkint saviškę kada, bet vakarais jau tamsu, su blicu atspindžių per daug... Gal savaitgalį ax.gif
Labai džiaugiuosi visu išdėstymu, praktiškai viskas po ranka, gailiuos, kad nepaklausiau Juodai ir šaldytuvo su orkaite nesukeičiau vietom, bet bala nematė, užtai indaplovė labai patogioj vietoj atsidūrė, šalia indų stalčiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 12 04, 16:04)
Aš esu turėjusi reikalų su akmeninėm granitinėm lentynom,tai akmenistai labai dažnai visokias įdaužas,ar skilimus užpildo epoksitine derva ir pripoliruoja. Atrodo labai gerai,plika akim net nesuprasi. Manau,kad galima Jūsų stalviršį atrestauruoti.

Aha, žinau, akd užlipdo, taisė mums stalviršio nurbaukimus, kai montavo doh.gif . Bet jergau, tikrai tikėjaus, kad bus tvirtesnis doh.gif. Dar tuos kampus prie plautuvės tokius aštrius padarė ... Jergau, kaip nepasisekė, man su tuo stalviršiu doh.gif . Nu bet kitąkart žinoriu ax.gif . Bišk brangios tos žinios gaunasi unsure.gif ...

Mindija, sakiau sakiau lotuliukas.gif . Ale dėl vieno nepatogumo kitą turi thumbup.gif . Abiejų nebūt išėję mirksiukas.gif
Atsakyti
Įsivaizdavau, kad granitas amžinas... g.gif Keista, kad ištrupėjo unsure.gif

Juodai, kai galėsi pafotkink.

Savo stalviršio dar nekomentuosiu, palauksiu mėnesį kitą ax.gif Neskaitant vieno trūkumo, kurį tesugebu aš viena įžiūrėt, šiaip nekrentantį į akis, pakolkas nieko blogo negaliu pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 04, 15:17)
Man ir taip atrodo, kad kriauklė per toli g.gif Bus daug lakstymo nuo šaldytuvo iki kriauklės, link kaitlentės ir atgal g.gif
Reikia ir man pafotkint saviškę kada, bet vakarais jau tamsu, su blicu atspindžių per daug... Gal savaitgalį ax.gif 
Labai džiaugiuosi visu išdėstymu, praktiškai viskas po ranka, gailiuos, kad nepaklausiau Juodai ir šaldytuvo su orkaite nesukeičiau vietom, bet bala nematė, užtai indaplovė labai patogioj vietoj atsidūrė, šalia indų stalčiaus smile.gif

Parodyk, kad ir su atspindziais, m

QUOTE(Mindija @ 2013 12 04, 15:44)
Savo stalviršio dar nekomentuosiu, palauksiu mėnesį kitą ax.gif Neskaitant vieno trūkumo, kurį tesugebu aš viena įžiūrėt, šiaip nekrentantį į akis, pakolkas nieko blogo negaliu pasakyt ax.gif

Koks tas trukumas?
Atsakyti