Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Juodai @ 2013 12 04, 13:18)
Nu bet kam jogurtukus šildyt mikrobangėj, tai visai nesuprantu  doh.gif . Na nebūna jie lediniai ištraukti iš šaldytuvo, tikrai nebūna schmoll.gif . Vėsūs tokie gerai būna ir tiek. Ir skaniau, kai šaltas mirksiukas.gif . Ar pati ragavot kada ištrauktą iš šaldytuvo ir pašildytą? Jei jau taip bijot duot ką tik iš šaldytuvo, tiesiog palaukykit kambario temperatūroj kiek ir viskas  4u.gif .

Buna tikrai salti. Sildom kelias sekundes kad siek tiek siltesni butu. Tai nereiskia kad virinu kol varske is jogurto pasidaro doh.gif Vaikai nelaukia kol pasils kambario temperaturoj, jie nori valgyt iskart, nes reikalai laukia smile.gif
As nieko nebijau duot, kosinciam vaikui saltu produktu kogero ir pati nekisat.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 12 04, 14:24)
Ivadai jau padaryti senai, nieko nepastumsi.  schmoll.gif

Kaip tai nepastumsi nieko? g.gif Juk jau kiek kalbėta, kad viskas įmanoma, jeigu tikrai reikia mirksiukas.gif
QUOTE(Iriska @ 2013 12 04, 14:24)
Negaliu ukines daryti:

1) kampe TV suplanuotas.
2) ten langas labai arti, neatsidaro dureles del palanges.

Tai mes ūkinę ar pakabinamas siūlom dešinėje daryt, telikas juk kairiam kampe suplanuotas - kuom jis trukdo ūkinei ar pakabinamom?

Dėl mikrobangės - tai kaip norit, taip darykit irnesakyk.gif. Bet man būtų gaila planuoti jai vietą spintelėje. Turiu tris vaikus ir nė vienam dar neprireikė pasišildyti maisto pačiam. Kai reikės, tai bus ant tiek suaugę, kad galės likti vieni namuose ir šildytis maistą ant kaitlentės ar orkaitėje mirksiukas.gif . Jei ir lieka trumpam vieni, tikrai būtent tuo momentu nesugalvoja kažko šildytis...
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 04, 14:29)
Buna tikrai salti. Sildom kelias sekundes kad siek tiek siltesni butu. Tai nereiskia kad virinu kol varske is jogurto pasidaro  doh.gif Vaikai nelaukia kol pasils kambario temperaturoj, jie nori valgyt iskart, nes reikalai laukia  smile.gif
As nieko nebijau duot, kosinciam vaikui saltu produktu kogero ir pati nekisat.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 04, 14:29)
Buna tikrai salti.

Laikykit jogurtus durelėse - nebus tokie šalti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Dieve Dieve, jaučiuos tokia netikėle, bet nu man reikia tos mikrobangės nors pasiusk doh.gif blush2.gif

Buvau ką tik namuose pietaut. Vakar viriau vakare sriubą ir kepiau varškės apkepą. Tik šnai sriubos lėkštę mikrobangėn ir jau kol karbonadai kepa galiu valgyt biggrin.gif Dar kaimynka užlekia: "Ką skanaus gamini?" Tik šnai antrą sriubos lėkštę mikrobangėn- jau ir kaimynka valgo biggrin.gif
Nu ok, mėsa dar iškepė, karšta, su raugintais kopūstėlias... skanuuuuu essen.gif Normaliai papietaujam.... Spėjam per 40min neskubant.
Viena dukra grįš iš mokyklos antrą valandą, kita trečia. Mėsa bus atvėsus, ant keptuvės joms šildytis reiks? blink.gif Neeee schmoll.gif Pritaškys tiek, kad visą vakarą valysiu doh.gif Tik šnai mikrobangėn ir šilta thumbup.gif Kita dukra nemėsaėdė, jai teks vakarykštį apkepą šildyt. Kur tą porciją šildyt? Aišku, kad mikrobangėj doh.gif lotuliukas.gif

Tikrai neesu tos mikrobangės gerbėja, bet nu kartais tikrai patogu ax.gif Tuo metu kai nedirbau, šeimininkavau namuose, mes jos ir nenaudojom, visada paruošdavau šilto maisto pietums, stengdavaus gamint tiek kiek suvalgom, bet dabar neretai valgom ir vakarykštį maistą blush2.gif Bet jau vis geriau nei eit kažkur pietaut į valgyklas unsure.gif
Atsakyti
Nu blyn, gal aš kokia nenormali blush2.gif
Bet tikrai vaikai ir kosti, ir serga, nors tikrai ne per daugiausia... Ir jogurtus valgo - tai daugiau, tai mažiau. Niekada nešildžiau schmoll.gif . Tik kai kūdikiai buvo - palaikydavau išėmus iš šaldytuvo, ar trumpam į karštą vandenį įmerkdavau. Vaikams - niekada nešildžiau schmoll.gif doh.gif

Ale, darykit, kaip Jums geriau 4u.gif . Tik sakau, statyti mikrobangę, dar ypač naudonamą vaikų maistui, tai jau tikrai nėra pats geriausias sprendimas ... Bet, tai Jūsų vaikai, ne mano. Tad Jūs žinot, kad Jums geriausia drinks_cheers.gif .
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 12 04, 14:40)
Dieve Dieve, jaučiuos tokia netikėle, bet nu man reikia tos mikrobangės nors pasiusk doh.gif  blush2.gif

Neee, tai aš čia netikėlė doh.gif , mikrobangės gyvenime nesu turėjus blush2.gif . Ir netrūksta kažkaip... g.gif . Ale, jei apturėčiau, gal kitaip kalbėčia unsure.gif .

Net seilė nutyso skaitant apie 40min pietus rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 04, 14:37)
Kaip tai nepastumsi nieko? g.gif Juk jau kiek kalbėta, kad viskas įmanoma, jeigu tikrai reikia  mirksiukas.gif

Tai mes ūkinę ar pakabinamas siūlom dešinėje daryt, telikas juk kairiam kampe suplanuotas - kuom jis trukdo ūkinei ar pakabinamom?

Dėl mikrobangės - tai kaip norit, taip darykit  irnesakyk.gif. Bet man būtų gaila planuoti jai vietą spintelėje. Turiu tris vaikus ir nė vienam dar neprireikė pasišildyti maisto pačiam. Kai reikės, tai bus ant tiek suaugę, kad galės likti vieni namuose ir šildytis maistą ant kaitlentės ar orkaitėje mirksiukas.gif . Jei ir lieka trumpam vieni, tikrai būtent tuo momentu nesugalvoja kažko šildytis...

Aciu visom uz pastebejimus.

Galvosiu, kaip geriau ir ,kad is biudzeto neiskristi, nes kiek viena spintele +500lt...

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 04, 14:43)
Ale, darykit, kaip Jums geriau  4u.gif . Tik sakau, statyti mikrobangę, dar ypač naudonamą vaikų maistui, tai jau tikrai nėra pats geriausias sprendimas ... Bet, tai Jūsų vaikai, ne mano. Tad Jūs žinot, kad Jums geriausia  drinks_cheers.gif .

drinks_cheers.gif Kaip sakau yra dvi kategorijos žmonių, kurie arba naudoja arba kategoriškai nusiteikę prieš jas smile.gif
Lygiai kaip ir su indaplovėm. Kiek pažįstu žmonių, tai arba atsidžiaugt negali arba turi ir nenaudoja visiškai, nes nesusitaiko su mintim, kad ten indai stovi parom ir kad su chemija plaut reikia doh.gif Jų net iš tų indų nepriversi valgyti doh.gif Lyg Fėjaris iš medaus būtų gaminamas doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 12 04, 14:46)
Neee, tai aš čia netikėlė doh.gif , mikrobangės gyvenime nesu turėjus blush2.gif . Ir netrūksta kažkaip... g.gif . Ale, jei apturėčiau, gal kitaip kalbėčia  unsure.gif .

Net seilė nutyso skaitant apie 40min pietus  rolleyes.gif ...

Neee, tu tikėlė, o aš netikėlė lotuliukas.gif

Smagu skaityt, kad turi galimybę pati pašildyt vaikams 4u.gif mirksiukas.gif

Nu nieko, varo mane žiemai nemokamų, tai pašeimininkausiu ir aš namie thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 12 04, 14:47)
Galvosiu, kaip geriau ir ,kad is biudzeto neiskristi, nes kiek viena spintele +500lt...

Dar pagalvokit apie tai, kad stalčius nebūtinai bluminius galima daryt wink.gif. Galima daryt paprastais bėgeliais, kad pigiau būtų, o laikui bėgant, jei atstiras galimybė - pasikeist tuos begelius, tsakant, patiuninguoti stalčiukus 4u.gif .

QUOTE(Mindija @ 2013 12 04, 14:51)
drinks_cheers.gif Kaip sakau yra dvi kategorijos žmonių, kurie arba naudoja arba kategoriškai nusiteikę prieš jas smile.gif

Tai va va, amžina diskusijų tema drinks_cheers.gif . Ale nors yr apie ką plepsėt užtai lotuliukas.gif .
QUOTE(Mindija @ 2013 12 04, 14:51)
Lygiai kaip ir su indaplovėm. Kiek pažįstu žmonių, tai arba atsidžiaugt negali arba turi ir nenaudoja visiškai, nes nesusitaiko su mintim, kad ten indai stovi parom ir kad su chemija plaut reikia doh.gif Jų net iš tų indų nepriversi valgyti doh.gif Lyg Fėjaris iš medaus būtų gaminamas doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na taip, feiris juk gėris drinks_cheers.gif doh.gif
Ir nežinau, kodėl turintys indaploves laiko neplautus indus ten parom. Nu man tai niekaip taip neišeina schmoll.gif . Kartais, tik kaaartais išplaunu kas antą dieną. Šiaip jungiu kasdien ax.gif .
Yra dar kategorija žmonių, kurie įsirengę geoterminį šildymą, ale turi dar atsarginį šildymą, kuriuo šildosi dažniau doh.gif ... Šitiek babkių sukišt ir nenaudot - nusikaltimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 04, 13:38)
Laikykit jogurtus durelėse - nebus tokie šalti  mirksiukas.gif .

Ten ir laikom.

Gal jum malonu, bet as nejauciu jokio malonumo valgydama salta jogurta, ar ta pati varskes apkepa. Arba plova, ryzius - kaip pasildyt kad nekietetu? yra produktu kuriu nei keptuvej nei orkaitej nepasildysi. Kolkas bus ir pas mus mikrobange tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 04, 15:00)
Neee, tu tikėlė, o aš netikėlė lotuliukas.gif
Smagu skaityt, kad turi galimybę pati pašildyt vaikams 4u.gif  mirksiukas.gif

Neeeee 4u.gif
Išties, kol kas turiu... Bet kalba buvo ne apie tai, kad patys vaikai šildosi, o kad mamos jiems pašildo mikrobangėj... Bet ok, ok, tai neišsemiama tema drinks_cheers.gif . Kas kaip sugeba, tas taip verčiasi 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2013 12 04, 15:08)
Arba plova, ryzius - kaip pasildyt kad nekietetu?

Oi, plovą tai keptuvėj pasišildau kuo puikiausiai - man patinka kiek apskrudę ryžiai smile.gif . Bet čia vėlgi, kaip ir su tuo jogurtu - skonio reikalas drinks_cheers.gif . Kas neapskrustų keptuvėj reikia šildyti ant mažesnės kaitros uždengus dangčiu mirksiukas.gif .
yra produktu kuriu nei keptuvej nei orkaitej nepasildysi.

O kodėl orkaitėj nepašildysi? g.gif Juk yra dabar orkaitės su garų funkcija - rašė kažkas temoj, džiaugės berods unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 04, 15:03)
Na taip, feiris juk gėris  drinks_cheers.gif  doh.gif
Ir nežinau, kodėl turintys indaploves laiko neplautus indus ten parom. Nu man tai niekaip taip neišeina schmoll.gif . Kartais, tik kaaartais išplaunu kas antą dieną. Šiaip jungiu kasdien ax.gif .
Yra dar kategorija žmonių, kurie įsirengę geoterminį šildymą, ale turi dar atsarginį šildymą, kuriuo šildosi dažniau  doh.gif ... Šitiek babkių sukišt ir nenaudot - nusikaltimas  doh.gif

Va vaaaa, dabar apie indaploves padiskuotuojam drinks_cheers.gif biggrin.gif
Jau dvi savaitės kaip naudoju, tai ką galiu pasakyt?.... wub.gif wub.gif Ir kaip aš anksčiau be jos gyvenau? doh.gif Plaunu kasdien, dzin penkios ten lėkštės ar penkiolika ir kas rytą dėdama stalčiun išsišiepiu kaip varna iš palaimos, kokie švarūs ir blizgantys indai, taurės ir įrankiai lotuliukas.gif
Va čia tai gėrių gėris thumbup.gif

Ten ir laikom.

Gal jum malonu, bet as nejauciu jokio malonumo valgydama salta jogurta, ar ta pati varskes apkepa. Arba plova, ryzius - kaip pasildyt kad nekietetu? yra produktu kuriu nei keptuvej nei orkaitej nepasildysi. Kolkas bus ir pas mus mikrobange tikrai.

Aš tai dar ir ledus 15s pašildau lotuliukas.gif Negaliu kaip man skanu aptirpę ledai biggrin.gif
Atsakyti