Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Smilla @ 2013 12 04, 10:02)
As kaip supratau, tie 5 cm atsirado tik del to, kad programa nesustato kitaip. Manau baldininkai isspres tai ir padarys be tarpo, nes tikrai imanoma  thumbup.gif
Man nesiziuri ta spintele is dvieju pusiu durelemis kaireje, kazkaip visos linijos horizontalios, tai norisi ir cia, kad butu neperskirta. Nebent jus susiplanave ten kazka pasideti konkreciai.
As tai desinej, kur gartraukis, deciau spinteles neaukstas. Tikrai neapkraus vaizdo.

Man tu virsutiniu spinteliu , kaip ir nereikia ir dar apie 800lt jos kainuoja.

Variantas su spintelem. g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 12 04, 11:57)

Jei jums nereikai spinteliu, tai aisku nedarykit. Man tokia schema graziau, nes is tos puses is kurios dabar daroma vizualizacija matosi svarios sienos. Kairiame kampe galesit koki vazona pastatyti dideli http://www.15min.lt/...alai-570-285204
Arba prieskoniniu zoleliu padekla.
Spinteles man graziau vienodo aukscio, neiskasta gartraukiui.
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2013 12 04, 12:18)
Jei jums nereikai spinteliu, tai aisku nedarykit. Man tokia schema graziau, nes is tos puses is kurios dabar daroma vizualizacija matosi svarios sienos. Kairiame kampe galesit koki vazona pastatyti dideli http://www.15min.lt/...alai-570-285204
Arba prieskoniniu zoleliu padekla.
Spinteles man graziau vienodo aukscio, neiskasta gartraukiui.

Aciu uz jusu nuomone.

MAn irgi graziau neiskastas gartraukis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 12 04, 12:22)
Aciu uz jusu nuomone.

MAn irgi graziau neiskastas gartraukis.  biggrin.gif

Standartas tarpo tarp spinteliu/kaitlentes ir gartraukio yra 60 cm (gali buti ir daugiau, bet nemaziau, nes net garantija negalios gedimo atveju).
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 12 04, 10:57)

Sitaip daug geriau. As dar kairiam kampe deciau stiklinem durelem spinteles ant stalvirsio - butu vieta taurem ir visokiem panasiem dalykeliams susideti. Va taip panasiai kazkaip:
user posted image
Atsakyti
Iriska, nepyk už kritiką. blush2.gif
Žiūrėjau į tavo virtuvę ir supratau, kad man būtų nepatogu gaminti.
Kur planuoji puodus, kruopas, kasdieninius indus dėti? Kur indaplove bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 12 04, 10:57)

user posted image

o as deciau kaitlente ant kitos sienos kur langas, kriaukle traukciau i kaire puse, o sitoj desineje puseje daryciau ukiniu spintu eile, saldytuva, orkaite auksciau imontuota, tilptu ir mikrobange... nes jus stalvirsio turite pakankamai tad tas uzsisukimas praktiskai nereikalingas...
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 12 04, 12:41)
Iriska, nepyk už kritiką.  blush2.gif
Žiūrėjau į tavo virtuvę ir supratau, kad man būtų nepatogu gaminti.
Kur planuoji puodus, kruopas, kasdieninius indus dėti? Kur indaplove bus? g.gif

O kodel butu nepatogu? Kad atstumai dideli? Man visai nieko atrodo virtuvike, tik speju negaminciau tam kairiam gale, ten kuo apkrauciau greiciausiai doh.gif kadangi gaminu visgi tik tarp kaitlentes ir plautuves
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 04, 12:53)
o as deciau kaitlente ant kitos sienos kur langas, kriaukle traukciau i kaire puse, o sitoj desineje puseje daryciau ukiniu spintu eile, saldytuva, orkaite auksciau imontuota, tilptu ir mikrobange... nes jus stalvirsio turite pakankamai tad tas uzsisukimas praktiskai nereikalingas...

O vat IMHO geras pasiulymas
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 12 04, 12:54)

O vat IMHO geras pasiulymas

kas tas IMHO?? lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 04, 12:59)
kas tas IMHO??  lotuliukas.gif  g.gif

"Mano asmenine nuomone" angliskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 12 03, 21:57)
Mazdaug taip isivaizduoju.:

Stumčiau plautuvę bent per vieną stalčių bloką - taip padidėtų pagrindinis patogiausas darbastalis. Be pakabinamų spintelių vaizdas tuštokas atrodo, bet jei sakot, kad Jums jų nereikia, tai ir nedėkit. Nors ant šaldytuvo sienos pakabinamos spintelės tikrai neapsunkintų vaizdo, o dar jei būtų stiklinėmis durelėmis. Ir šaldytuvas neatrodytų vienišas.
Stalą tikrai pasukčiau siaurąja puse į langą - taip daugiau sėdimų vietų ir dailiau atrodo patalpos apstatymas, nes kam Jums ta tuščia erdvė vidurį? Šokių juk nedarysit bigsmile.gif . Svarbu pasilikti pakankamą praėjimą tarp stalo ir dešinės pusės spintelių. Jei įdėtumt patalpos planą su matmenimis, padėliotume tada tiksliau mirksiukas.gif . Bet aišku, stalas visada pasukamas, neprikaltas juk lotuliukas.gif .
Tos spintelės kairėje tikrai kažkaip iškrenta... Jei jau norit daryt spinteles, nors aš tikrai daryčiau tik stalčius visur, bent jau jų fasadus daykit suskirstytus, kaip spintučių dešinėje (ar kas ten, kur dviejų dalių fasadai) - taip dailiau atrodys smile.gif .
Indaplovę dėkit prie plautuvės, bet šalia jos kitoj pusėj planuokit blokus indų laikymui - taip patogiau bus iškrauti iš indaplovės.
Mikrobangę siulau visai išmesti - nereikalingas daiktas ax.gif .
QUOTE(Iriska @ 2013 12 03, 23:05)
Puodeli pieno, lekste sriubos tikrai man paprasciau per 1min i mikrobange sauti. cool.gif

Ant indukcinės kaitlentės puodelis pieno ir lėkštė sriubos per 0,5 min ar dar greičiau užverda, tad pašyla dar greičiau. Tik kad perpilt reikia. Bet jau geriau perpilt ir išplaut puodą, nei mikrobangę naudot doh.gif .
QUOTE(murmur @ 2013 12 03, 23:07)
As tai kasdien sildau, bet vietos jai nenumatyta. Tikiuos po truputį isgyvendint si daikta. Kolkas sildoma dazniausiai vaikams - jogurtukai kokie kad lediniu nevalgytu ir pan.

Nu bet kam jogurtukus šildyt mikrobangėj, tai visai nesuprantu doh.gif . Na nebūna jie lediniai ištraukti iš šaldytuvo, tikrai nebūna schmoll.gif . Vėsūs tokie gerai būna ir tiek. Ir skaniau, kai šaltas mirksiukas.gif . Ar pati ragavot kada ištrauktą iš šaldytuvo ir pašildytą? Jei jau taip bijot duot ką tik iš šaldytuvo, tiesiog palaukykit kambario temperatūroj kiek ir viskas 4u.gif .

Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 04, 13:53)

Irgi geras pastebėjimas 4u.gif . Tik jei norit lengvumo, tai dešinėje neištisinę ūkinę darykit, o pakabinamas spinteles su langiukais iki pat stalviršio, panašiai kaip murmur buvo įkėlus pavyzdį 4u.gif . Aukščiau įmontuojama orkaitė, kai šitiek vietos, tikrai geras sprendimas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 04, 13:53)

Ivadai jau padaryti senai, nieko nepastumsi. schmoll.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 12 04, 14:18)
Stumčiau plautuvę bent per vieną stalčių bloką - taip padidėtų pagrindinis patogiausas darbastalis. Be pakabinamų spintelių vaizdas tuštokas atrodo, bet jei sakot, kad Jums jų nereikia, tai ir nedėkit. Nors ant šaldytuvo sienos pakabinamos spintelės tikrai neapsunkintų vaizdo, o dar jei būtų stiklinėmis durelėmis. Ir šaldytuvas neatrodytų vienišas.
Stalą tikrai pasukčiau siaurąja puse į langą - taip daugiau sėdimų vietų ir dailiau atrodo patalpos apstatymas, nes kam Jums ta tuščia erdvė vidurį? Šokių juk nedarysit  bigsmile.gif . Svarbu pasilikti pakankamą praėjimą tarp stalo ir dešinės pusės spintelių. Jei įdėtumt patalpos planą su matmenimis, padėliotume tada tiksliau  mirksiukas.gif . Bet aišku, stalas visada pasukamas, neprikaltas juk  lotuliukas.gif .
Tos spintelės kairėje tikrai kažkaip iškrenta... Jei jau norit daryt spinteles, nors aš tikrai daryčiau tik stalčius visur, bent jau jų fasadus daykit suskirstytus, kaip spintučių dešinėje (ar kas ten, kur dviejų dalių fasadai) - taip dailiau atrodys smile.gif .
Indaplovę dėkit prie plautuvės, bet šalia jos kitoj pusėj planuokit blokus indų laikymui - taip patogiau bus iškrauti iš indaplovės.
Mikrobangę siulau visai išmesti - nereikalingas daiktas  ax.gif .

Ant indukcinės kaitlentės puodelis pieno ir lėkštė sriubos per 0,5 min ar dar greičiau užverda, tad pašyla dar greičiau. Tik kad perpilt reikia. Bet jau geriau perpilt ir išplaut puodą, nei mikrobangę naudot  doh.gif .

VAIKAS nesinaudos, o kartais tenka pasildyti sriuba, piena, arbata, ir ta pati actimeli.

Nu bet kam jogurtukus šildyt mikrobangėj, tai visai nesuprantu  doh.gif . Na nebūna jie lediniai ištraukti iš šaldytuvo, tikrai nebūna schmoll.gif . Vėsūs tokie gerai būna ir tiek. Ir skaniau, kai šaltas mirksiukas.gif . Ar pati ragavot kada ištrauktą iš šaldytuvo ir pašildytą? Jei jau taip bijot duot ką tik iš šaldytuvo, tiesiog palaukykit kambario temperatūroj kiek ir viskas  4u.gif .

Papildyta:

Irgi geras pastebėjimas  4u.gif . Tik jei norit lengvumo, tai dešinėje neištisinę ūkinę darykit, o pakabinamas spinteles su langiukais iki pat stalviršio, panašiai kaip  murmur buvo įkėlus pavyzdį  4u.gif . Aukščiau įmontuojama orkaitė, kai šitiek vietos, tikrai geras sprendimas  mirksiukas.gif .

Negaliu ukines daryti:

1) kampe TV suplanuotas.
2) ten langas labai arti, neatsidaro dureles del palanges.

user posted image

Apatines atidaromos spinteles tik del kainos, 80cm su stalciais 800lt, su durelem 320lt. Paskaiciavus per visa virtuve susidaro pora tukstanciu LT. verysad.gif
Atsakyti