Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

Kristinka_2010 - labai taiklus pastebėjimas drinks_cheers.gif . Kvaksytės atveju, perkėlus plautuvę kairiau, padidėtų ergonomiškai patogiausias darbastalis tarp plautuvės ir viryklės.
Kvaksyte, o koks bus vaizdas pro langą? smile.gif
Atsakyti
Ai ir dar noriu patarimo. Pas mus va numatyta virtuve tokie nei bendra nei atskira. Ir vis mastau ar daryti iš karto sienele virtuves atskyrimui nuo valgomojo zonos ar kol kas nedaryti? Šiaip mąstau apie kokią nors dekoratyvią sienelę, lengvą kokią. O gal kaip nors kitaip galima dar pagalvoti atskirti zonas? O gal iš viso neskirti?
user posted image

Va tokia man idėja patiko visai. Tokios kaip ir lentos, kurios sukiotusi. Tai jei norėtusi paslepti virtuve uzsuktumem jas kad būtų siena, arba pakreipus kampu būtų permatoma.
user posted image

Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 01 06, 12:51)
Jus ziuriu mano nuomones.. as sito irgi grieztai laikiausi, bet.. kuo toliau tuo man atejo tokia apvaizda, kad kai iseisiu i dabar as gaminsiu tik vakarais ir tai reiskia kad prie lango sviesa nekris, o po spintelem bus led apsvietimas kuris ir trauks mane po juo dirbti, nes man reikia kad butu labai sviesu.. taigis kriaukles iskeliavo po lango o darbastalis atsirado po spintelem biggrin.gif

Mes suplanavom lubose apšvietimą toj juostoj kur langas, kad butu ties stalviršio krastu, t.y. kristu sviesa ant stalviršio. Tai manau dėl apšvietimo problemu tikrai nebus smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 12:55)
Kvaksyte, o koks bus vaizdas pro langą? smile.gif

Kaimynai biggrin.gif Virtuvės tas mažasis langas gaunasi į namo priekį, t.y. matysiu kas į svečius ateina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaksytė: 06 sausio 2014 - 12:05
QUOTE(Kvaksytė @ 2014 01 06, 13:00)
Ai ir dar noriu patarimo. Pas mus va numatyta virtuve tokie nei bendra nei atskira. Ir vis mastau ar daryti iš karto sienele virtuves atskyrimui nuo valgomojo zonos ar kol kas nedaryti? Šiaip mąstau apie kokią nors dekoratyvią sienelę, lengvą kokią. O gal kaip nors kitaip galima dar pagalvoti atskirti zonas? O gal iš viso neskirti?

Oho, kaip prabangiai vietos turite thumbup.gif . O aš maniau, kad tai bus atskira patalpa unsure.gif ... Ir valgomasis atskiras yra, galvojau kad stalas virtuvėje vienintelis, dėl to yra būtinas. Tikrai rimtai pagalvočiau apie salą mirksiukas.gif . Reiktų pasilikti šonuose po ~ 1m praėjimui ir puikiausia sala išeina wink.gif. Kam Jums du stalai? Ar tas didysis svečiams? Jei taip, ar logiška įrenginėti namus dėl svečių, o ne dėl savęs? Lengviems užkandžiams puikiai prie salos pritūpsit, o rimtiems pietums nuodėmė gražų stalą prie didelio lango tuščią laikyt ir grūstis prie mažo staliuko mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 sausio 2014 - 12:29
QUOTE(Smilla @ 2014 01 05, 18:54)
Ikeliu savo gartraukio spintele - labai talpi. Bet mes nedejom to ortakio, pas mus anglies filtras, gal galingumas mazesnis, bet vietos tai  thumbup.gif Ir per visa spinteles ploti padare lentynas
user posted image

Šioje temoje stengiuosi niekada nekritikuoti kitų baldininkų darbų, na bet šį karta neiškenčiau. Smila, nenoriu Jūsų nuliūdinti, bet čia tas atvėjis, kai žmonės nežino, kaip turėtų ar galėtų būti pagaminti baldai ir džiaugiasi, kad gerai. Gartraukio priekis turi būti uždengtas detale iš plokštės, dabar atrodo kaip nebaigtas darbas ir tikrai negražu. Stebiuosi baldžiaus požiūriu į kokybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 06 sausio 2014 - 12:20
QUOTE(Kvaksytė @ 2014 01 06, 13:04)
Mes suplanavom lubose apšvietimą toj juostoj kur langas, kad butu ties stalviršio krastu, t.y. kristu sviesa ant stalviršio. Tai manau dėl apšvietimo problemu tikrai nebus smile.gif

Galvočiau, kad bedirbdama vistiek pasidarysit šešėlį su galva. Apšvietimas virš darbastalio turėtų būti vietinis, o ne palubėj. Palubinis apšvietimas tik bendrai erdvei.

Kaimynai biggrin.gif Virtuvės tas mažasis langas gaunasi į namo priekį, t.y. matysiu kas į svečius ateina biggrin.gif

Na, jei tik tiek to vaizdo per tą langą, tikrai stumčiau plautuvę kairėn tongue.gif .
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 sausio 2014 - 12:29
Žalia Rūta, Jūs kai ką pamiršot ax.gif . Reiktų surašyti VISUS matmenis - sienų, durų, angų, langų ir t.t. ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 13:25)
Žalia Rūta, Jūs kai ką pamiršot ax.gif . Reiktų surašyti VISUS matmenis - sienų, durų, angų, langų ir t.t. ir pan.  mirksiukas.gif

Ok, imesiu, kai padarysiu zmoniskai visus brezinukus blush2.gif
Atsakyti

O dar geriau pagalvojus, kam tada toj vietoj aukštas langas, jei pro jį nieko gero nesimato g.gif . Jei namas dar nepastatytas, darykit ten žemą langą, kaip pas mane mirksiukas.gif . Ir svečius suskaičiuosit, ir šviesos darbui dieną užteks, pakabinamų spintelių visą eilę galėsit pasidaryt.. Nu žodžiu, analogas mano virtuvei wink.gif. Man tai labai viskas patinka, aišku, dėl skonio ir poreikių nesiginčiju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 13:59)
O dar geriau pagalvojus, kam tada toj vietoj aukštas langas, jei pro jį nieko gero nesimato g.gif . Jei namas dar nepastatytas, darykit ten žemą langą, kaip pas mane mirksiukas.gif . Ir svečius suskaičiuosit, ir šviesos darbui dieną užteks, pakabinamų spintelių visą eilę galėsit pasidaryt.. Nu žodžiu, analogas mano virtuvei wink.gif. Man tai labai viskas patinka, aišku, dėl skonio ir poreikių nesiginčiju  4u.gif

O dar galite parodyti savo? Nebeatseku kur kieno kokia buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 06, 07:59)
Lietuviai spalvu nemegsta  mirksiukas.gif
Jusu atveju gerai pagalvociau, ar rinktis violetine spalva, nes bendra virtuve su svetaine, kuri jau yra spalvota. Tai ir salotine, ir violetine - nebus per daug?  man atrodo, tai didele klaida butu. Derinkite prie svetaines. Iveskite citrusines detales, bet tik detales. Galit rinktis tik ne tokias aktyvias spalvas, kaip svetainej, jei ten rysku, o kiek prigesintas.
Taip pat zaismingumo suteiktu ir spalvota vaza, dekoratyvinis ranklsuostukas ir pan. Net ir vidruli galima pasirinkti su spalvota detale.

Tik jusu atveju labai atidziai reikia derinti spalvas, kad butu su svetaine bendra, ty jei tas citrusas saltas, tai ir virtuvej deti saltas spalvas ir atvirksciai.

Dar gali buti baro kedes su citrusu, jei pas jus baras yra.

subtiliausiai citrusas virtuvej dera su pilka (balta, aisku, su visom dera)

Aš gal nelabai aiškiai nusakiau smile.gif Pas mus virtuvė ir svetainė viena bendra erdvė bus, be jokių atskyrimų tai ir spalvos visur tokios pat, derančios tarpusavyje, nes man violetinė su citrusine ir pilka labai gražiai žiūrisi, atspalviai suderinti pagal paletę. Nemanau, kad turėtų spalvos pjautis, juolab kad tų baldų bus mažai. Pradžioj abejojau dėl ryškesnių spalvų, bet kai pamačiau raudoną virtuvinį labai patiko iškart pakelia nuotaiką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 01 06, 14:19)
Aš gal nelabai aiškiai nusakiau smile.gif Pas mus virtuvė ir svetainė viena bendra erdvė bus, be jokių atskyrimų tai ir spalvos visur tokios pat, derančios tarpusavyje, nes man violetinė su citrusine ir pilka labai gražiai žiūrisi, atspalviai suderinti pagal paletę. Nemanau, kad turėtų spalvos pjautis, juolab kad tų baldų bus mažai. Pradžioj abejojau dėl ryškesnių spalvų, bet kai pamačiau raudoną virtuvinį labai patiko iškart pakelia nuotaiką  thumbup.gif

Tai kelkit savo svajones čia - pasigrožėsim kartu bigsmile.gif . Ir tą raudoną įkelkit akims paganyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 sausio 2014 - 13:23