Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

Sveikos,

Ech, mums dar iki virtuves baldu toli toli, bet dabar elektros planavimo stadija. Todel buvau priversta pasidelioti virtuves baldus. Ateinu kritikos ir patarimu ar ka nors daryti kitaip. Iejimas i virtuve pas mus ten kur nupjautas kampas. Ten bus be duru ko gero
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaksytė: 05 sausio 2014 - 22:08
Kvaksyte, su kokia programa susibraizet taip dailiai? rolleyes.gif
Atsakyti
Su Ikea smile.gif Isbandžiau kokias keturias programėles bet IKEA paprasčiausia man pasirodė ir patogiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 05, 19:54)

Ikeliu savo gartraukio spintele - labai talpi. Bet mes nedejom to ortakio, pas mus anglies filtras, gal galingumas mazesnis, bet vietos tai  thumbup.gif Ir per visa spinteles ploti padare lentynas
user posted image

Noriu paklausti. Mes taip pat norime tokio gartraukio, t.y. be išvedimų į angą. Bet kai dabar
ieškome, jokios info nėra parduotuvėse. Visi jie su skylėm, skirtom išvesti gartraukį į angą. Koks Jūsų gartraukis? Kur įsigijote?
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2014 01 05, 23:51)
Noriu paklausti. Mes taip pat norime tokio gartraukio, t.y. be išvedimų į angą. Bet kai dabar
ieškome, jokios info nėra parduotuvėse. Visi jie su skylėm, skirtom išvesti gartraukį į angą. Koks Jūsų gartraukis? Kur įsigijote?

apziurekit Elikos gartraukius
kada skaitau, pastebejau kad keleta galima naudoti ir taip ir taip
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2014 01 05, 23:07)
Sveikos,

Ech, mums dar iki virtuves baldu toli toli, bet dabar elektros planavimo stadija. Todel buvau priversta pasidelioti virtuves baldus. Ateinu kritikos ir patarimu ar ka nors daryti kitaip.  Iejimas i virtuve pas mus ten kur nupjautas kampas. Ten bus be duru ko gero
user posted image

as gal su kriaukle vaziuociau biski i desine, nes kam tas kampas toks erdvus paliktas, ten nieko gero nenuveiksi. O siaip erdvu, vietos taupyti nereikia kaip suprantu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tabeliss: 05 sausio 2014 - 23:16
Žiūriu žiūriu aš jūsų pasirenkamus virtuvės baldus (patiems teks rinktis pertvarkant butą) ir pastebėjau, kad visi virtuviniai neryškūs, ta prasme visur balta, pilka, smėlinė spalva. Na gražu, bet tokios spalvos ko ne kiekvienam, bute/name, nesinori kažko išskirtinio? Ryškesnio, gyvesnio? Mes planuojame violetinę virtuvę su baltu stalviršiu, o kadangi virtuvė kartu su svetainė, tai svetainės baldai viena dalis citrusinė, stalas citrusinis, kita dalis tokia pat kaip virtuvinis o kampas pilkas. Vizualizacijoje atrodo gražiai, neniūriai, šviesiai ir nuotaikingai, bet tuo pačiu neperkrauta spalvomis. Tai man ir iškilo klausimas kas lemia tai, kad renkamasi ko ne 90 proc. smėlines, pilkas, rudas spalvas? Gal mes čia su vyru sugrybaujam renkantis ryškesnes g.gif g.gif Bet pilkumos jau ir taip Lietuvoje daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 01 06, 08:09)
Žiūriu žiūriu aš jūsų pasirenkamus virtuvės baldus (patiems teks rinktis pertvarkant butą) ir pastebėjau, kad visi virtuviniai neryškūs, ta prasme visur balta, pilka, smėlinė spalva.

Lietuviai spalvu nemegsta mirksiukas.gif
Jusu atveju gerai pagalvociau, ar rinktis violetine spalva, nes bendra virtuve su svetaine, kuri jau yra spalvota. Tai ir salotine, ir violetine - nebus per daug? man atrodo, tai didele klaida butu. Derinkite prie svetaines. Iveskite citrusines detales, bet tik detales. Galit rinktis tik ne tokias aktyvias spalvas, kaip svetainej, jei ten rysku, o kiek prigesintas.
Taip pat zaismingumo suteiktu ir spalvota vaza, dekoratyvinis ranklsuostukas ir pan. Net ir vidruli galima pasirinkti su spalvota detale.

Tik jusu atveju labai atidziai reikia derinti spalvas, kad butu su svetaine bendra, ty jei tas citrusas saltas, tai ir virtuvej deti saltas spalvas ir atvirksciai.

Dar gali buti baro kedes su citrusu, jei pas jus baras yra.

subtiliausiai citrusas virtuvej dera su pilka (balta, aisku, su visom dera)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ryskios spalvos grazu paziureti, pagyventi trumpai, kadangi su laiku jos pradeda varginti, be to iseina is mados. Pastelines spalvos nebutinai pilkumos efekta duoda, jos ramina, suteikia jaukumo, be to neiseina is mados: ) ryskymo ir spalvu galuma suteikti detalemis, kurias gali keisti dazniau, nei baldus, bent jau pigiau tai tikrai: )
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 05, 11:51)
Aaa dabar supratau ko klausiat. Tai raudonai pazymetas stalvirsis 40cm, tas kur kriaukle 60cm

Tai dėl to, kad dešinėj gylis tik 40cm, gal ir nesudaro kelbumų naudotis plautuve. Bet jei ten būtų 60cm, plautuvė tikrai netinkamoj vietoj. Geriau tada jau daryti kampinę spintutę su 45 laipsnių durelėmis ir joje montuoti plautuvę smile.gif .

QUOTE(juju @ 2014 01 05, 16:43)
Ar galite pasakyti kokiu  atstumu nuo grindų kabo pas jus gartrautkis?

Kodėl matuojate nuo grindų? Kiek žinau, reikia matuoti nuo viryklės mirksiukas.gif. I-nete galima rasti rekomendacijas - 60-70, ar net 80cm nuo vryklės. Geriausia pasiskaityti pačio gartraukio technines specifikacijas, ten turėtų būti nurodytas jo montavimo atstumas nuo viryklės mirksiukas.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 20:43)
Grazus man toks virtuves variantas ax.gif Bent jau siai minutei..  lotuliukas.gif
Noreciau kazko panasaus, tik be tu paauksavimu, gal su paprastesnem rankenelimis (ne dvare vis tik gyvenu). Bet patiko spalva, stalvirsis rolleyes.gif Nors neapsiprendziu ar tokia spalva, ar balta doh.gif
Ir kas pagamintu, va cia man tai klausimas g.gif

Pasižiūrėkit čia 4u.gif . Tikrai pagamintų tokią, aišku, jei apsiimtų gaminti smile.gif .

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 21:05)
Tizide,
mastau ir apie toki varianta, kaip jusu nuotrauka. Bet mama baigia smegenis isplaut, kad as prazusiu bevalydama nelygius pavirsius, tada nusitrins tos vietos, kur daznai valyti teks.. Zodziu doh.gif

Kokios vietos nusitrins? Ar fasadų? Nu tikrai nemanau schmoll.gif . Ir ką gi ten tiek šveisti reikėtų, kad nusitrintų? Pagrinde tokių fasadų "problema" filingų tarpuose besikaupiančios dulkės, kiek suprantu. Bet dulkes juk su drėgna šluoste nuvalot ir viskas unsure.gif ... Ar aš kažką ne taip supratau?

Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 01 05, 21:32)
friends.gif bet tai sunku vienok. as irgi apie visa buta galvoju tik taip, nu mazdaug savaime susitvarkys, o vat virtuve doh.gif  biggrin.gif vyrs dar pareiske, kad jis yra nemazai mates mazu virtuviu su salom, tipo ipaisyk jam sala  doh.gif nu jobsychmat KAIPPP? oi vargo vakariene visgi karsta.gif

Teka, tai dėk mažikę salą ant ratukų - čia grynai dėl vyro mirksiukas.gif

QUOTE(tabeliss @ 2014 01 06, 00:15)
as gal su kriaukle vaziuociau biski i desine, nes kam tas kampas toks erdvus paliktas, ten nieko gero nenuveiksi. O siaip erdvu, vietos taupyti nereikia kaip suprantu.  4u.gif

Na, tik ne į dešinę schmoll.gif . Kur jau ten važiuot su ja į dešinę? Ten juk normali kampinė spintelė palikta. Kaip tik siūlyčiau į kairę traukti plautuvę, kad patogaus darbastalio daugiau būtų mirksiukas.gif . Ale dar pašmirinėsiu aš tą planą... ax.gif

Žiūriu žiūriu aš jūsų pasirenkamus virtuvės baldus (patiems teks rinktis pertvarkant butą) ir pastebėjau, kad visi virtuviniai neryškūs, ta prasme visur balta, pilka, smėlinė spalva. Na gražu, bet tokios spalvos ko ne kiekvienam, bute/name, nesinori kažko išskirtinio? Ryškesnio, gyvesnio? Mes planuojame violetinę virtuvę su baltu stalviršiu, o kadangi virtuvė kartu su svetainė, tai svetainės baldai viena dalis citrusinė, stalas citrusinis, kita dalis tokia pat kaip virtuvinis o kampas pilkas. Vizualizacijoje atrodo gražiai, neniūriai, šviesiai ir nuotaikingai, bet tuo pačiu neperkrauta spalvomis. Tai man ir iškilo klausimas kas lemia tai, kad renkamasi ko ne 90 proc. smėlines, pilkas, rudas spalvas? Gal mes čia su vyru sugrybaujam renkantis ryškesnes  g.gif  g.gif  Bet pilkumos jau ir taip Lietuvoje daug  doh.gif

Ne visi, ne visi mirksiukas.gif bigsmile.gif . Jau pas mane tikrai netrūksta spalvų smile.gif .
Klausiate kodėl daug kas daro vienodai? Ogi todėl, kad žmonės virtuves darosi ne kasmet, ir ne kas 2 metai. Pasidaro virtuvę ilgam laikui, tad ir nori pataikyti, kad ji būtų kuo universalesnė/praktikšesnė/ramesnė savo spalva, bijo, kad neatsibostų. Ne visi suvokia, kad laikui bėgant galima atnaujinti virtuvę, pakeičiant fasadus - visus, ar tik viršutinius/apainius, stalviršį. Gal ir suvokia, bet negali sau leisti. Paprasta matematika 4u.gif . Aišku, dar ryškesniems sprendimams reikia ir drąsos, ir supratimo, kaip ką derint, kad nevargintų paskui.
Atsakyti
Žiūriu žiūriu aš jūsų pasirenkamus virtuvės baldus (patiems teks rinktis pertvarkant butą) ir pastebėjau, kad visi virtuviniai neryškūs, ta prasme visur balta, pilka, smėlinė spalva. Na gražu, bet tokios spalvos ko ne kiekvienam, bute/name, nesinori kažko išskirtinio? Ryškesnio, gyvesnio? Mes planuojame violetinę virtuvę su baltu stalviršiu, o kadangi virtuvė kartu su svetainė, tai svetainės baldai viena dalis citrusinė, stalas citrusinis, kita dalis tokia pat kaip virtuvinis o kampas pilkas. Vizualizacijoje atrodo gražiai, neniūriai, šviesiai ir nuotaikingai, bet tuo pačiu neperkrauta spalvomis. Tai man ir iškilo klausimas kas lemia tai, kad renkamasi ko ne 90 proc. smėlines, pilkas, rudas spalvas? Gal mes čia su vyru sugrybaujam renkantis ryškesnes  g.gif  g.gif  Bet pilkumos jau ir taip Lietuvoje daug  doh.gif

matyt skonio, charakterio ir zmogaus gyvenimo budo reikalas. Man asmeniskai grazu ten kur sviesu, ramu, neprikrauta jokiu ryskiu spalvu, o va jums jau tai atrodo kaip nuobodybe. smile.gif Jei noresis kokios ryškumos kada, aš pasistatysiu ryškesnę vazą, paveikslą pakabinsiu, staltiesę, gal kokį kilimėlį ar kažką panašaus, atsibos išmesiu. O tas salotinis virtuvinis, tai nee, ne mano skoniui, o ir atsibodus neišmesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 10:26)
Kokios vietos nusitrins? Ar fasadų? Nu tikrai nemanau schmoll.gif . Ir ką gi ten tiek šveisti reikėtų, kad nusitrintų? Pagrinde tokių fasadų "problema" filingų tarpuose besikaupiančios dulkės, kiek suprantu. Bet dulkes juk su drėgna šluoste nuvalot ir viskas  unsure.gif ... Ar aš kažką ne taip supratau?

Taip, del filingu.. Man mama kaip ir patarejas, o jai baisiai nepatinka visi tie filingai, tai man nors persiplesk. O jos nuomone svarbi, nes ji ir suformavo mano skoni. Bet kai kas va ir skiriasi.

Ka manot..
Pas mus gi bendra virtuve.. Bus vienoj sienoj (4 metru). Tada ketinau prie balkono statyti stala nemaza. O gal vietoj stalo sala? Aplink ja patogu sedeti? Aisku, sveciu aplink ja nesusodinsi, bet patiems kas diena? Ar vis tiek stalas yra stalas? Nes abu netilps.
Atsakyti