Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Teka @ 2014 01 05, 00:08)
Smilla, o cia imetet savo virtuve? Man idomu, kokia cia spinteliu plokste? Gamintojas ir spalva 4u.gif

Taip musu virtuve. Zinok, nepamenu, kokia plokste, pasilikau tik gabaliuka jos biggrin.gif Kazkoks sviesus azuolas gal g.gif Zinau tik, kad cia Lenku gamintojo. Stalvirsis Vokiskas.
As tai zinojau, kokiu atspalviu noriu, prisirinkus buvau is interneto pavyzdiu, jau igyvendintu, tai labai padeda isivaizduoti ax.gif

Ikeliu savo gartraukio spintele - labai talpi. Bet mes nedejom to ortakio, pas mus anglies filtras, gal galingumas mazesnis, bet vietos tai thumbup.gif Ir per visa spinteles ploti padare lentynas
user posted image

TEka, imetu pora issaugotu foto spalvoms isivaizduoti: manau Tu kazko panasaus nori - sviesus stalvirsis ir sivesus fasadas. BEtn jau cia taip atrodo, gal I foto stalvirsis ir tamsus, tik apsviestas g.gif mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 05 sausio 2014 - 19:02
QUOTE(Smilla @ 2014 01 05, 18:54)
Taip musu virtuve. Zinok, nepamenu, kokia plokste, pasilikau tik gabaliuka jos  biggrin.gif Kazkoks sviesus azuolas gal  g.gif  Zinau tik, kad cia Lenku gamintojo. Stalvirsis Vokiskas.
As tai zinojau, kokiu atspalviu noriu, prisirinkus buvau is interneto pavyzdiu, jau igyvendintu, tai labai padeda isivaizduoti  ax.gif

Ikeliu savo gartraukio spintele - labai talpi. Bet mes nedejom to ortakio, pas mus anglies filtras, gal galingumas mazesnis, bet vietos tai  thumbup.gif Ir per visa spinteles ploti padare lentynas

TEka, imetu pora issaugotu foto spalvoms isivaizduoti: manau Tu kazko panasaus nori - sviesus stalvirsis ir sivesus fasadas. BEtn jau cia taip atrodo, gal I foto stalvirsis ir tamsus, tik apsviestas  g.gif  mirksiukas.gif

nu va noriu kazko panasaus apatinese spintelese, kaip pas tave ir apatinej foto, o virsuj noriu baltos blizgios. sakau grindys bus azuolo parketlente (greiciausiai), tai stalvirsis man geriausiai atrodo jei butu identiskas apatinem arba baltas, nes tamsu koki imt bijau del spalvu gausos virtuveje. nors aisku dar iesko interneto platybese smile.gif reik jau ir man susiimt greiciau, nes buvo stoje visi darbai bute, tai nieks nevyko, tai ir virtuve buvau uzmetus, dabar prades judet, tai reik ir man jau susizgribt greiciau. as turbut gauciau pirma vieta uz virtuves planavimo termina doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar i sita tema idesiu:

Gal kas turit baltas kaitlentes?
Grazus man toks virtuves variantas ax.gif Bent jau siai minutei.. lotuliukas.gif
Noreciau kazko panasaus, tik be tu paauksavimu, gal su paprastesnem rankenelimis (ne dvare vis tik gyvenu). Bet patiko spalva, stalvirsis rolleyes.gif Nors neapsiprendziu ar tokia spalva, ar balta doh.gif

Ir kas pagamintu, va cia man tai klausimas g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 20:43)
Dar i sita tema idesiu:

Gal kas turit baltas kaitlentes?
Grazus man toks virtuves variantas ax.gif Bent jau siai minutei..  lotuliukas.gif
Noreciau kazko panasaus, tik be tu paauksavimu, gal su paprastesnem rankenelimis (ne dvare vis tik gyvenu). Bet patiko spalva, stalvirsis rolleyes.gif Nors neapsiprendziu ar tokia spalva, ar balta doh.gif

Ir kas pagamintu, va cia man tai klausimas g.gif

user posted image

gal su tais sendinimais problemu butu rast, bet tokios stiliaus manau galima rast. Pas baldu gamintojus yra panasiu ploksciu., bent jau mes kai buvom pas vienus tai kabejo panasiu pavyzdziu...
Kas del baltos kaitlentes, tai planuoju tokia detis. Bet orkaite vistiek turbut tamsia desiu, nes apacioj fasadas bus tamsus, o ir labai man nesiziuri ta balta orkaite...
Papildyta:
paprastesnis pavyzdukas
user posted image
Atsakyti
Tizide,
mastau ir apie toki varianta, kaip jusu nuotrauka. Bet mama baigia smegenis isplaut, kad as prazusiu bevalydama nelygius pavirsius, tada nusitrins tos vietos, kur daznai valyti teks.. Zodziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 05, 20:36)
nu va noriu kazko panasaus apatinese spintelese, kaip pas tave ir apatinej foto, o virsuj noriu baltos blizgios. sakau grindys bus azuolo parketlente (greiciausiai), tai stalvirsis man geriausiai atrodo jei butu identiskas apatinem arba baltas, nes tamsu koki imt bijau del spalvu gausos virtuveje. nors aisku dar iesko interneto platybese smile.gif reik jau ir man susiimt greiciau, nes buvo stoje visi darbai bute, tai nieks nevyko, tai ir virtuve buvau uzmetus, dabar prades judet, tai reik ir man jau susizgribt greiciau. as turbut gauciau pirma vieta uz virtuves planavimo termina doh.gif  biggrin.gif

AS irgi is pradziu bijojau, kad jeigu bus daugiau nei 2-3 spalvos, tai be rysio atrodys. PAs mus gavosi 5 atspalviai, nes dar stalas kitokio rudumo ir kedes is viso juodos. Nu bet ka as zinau, bendras vaizdas visai nesipjauna ir netrukdo biggrin.gif
Paskui kad nepasidarytumet per blankiai g.gif Ir nuobodziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 05, 20:06)
AS irgi is pradziu bijojau, kad jeigu bus daugiau nei 2-3 spalvos, tai be rysio atrodys. PAs mus gavosi 5 atspalviai, nes dar stalas kitokio rudumo ir kedes is viso juodos. Nu bet ka as zinau, bendras vaizdas visai nesipjauna ir netrukdo  biggrin.gif
Paskui kad nepasidarytumet per blankiai  g.gif Ir nuobodziai  biggrin.gif

tai va va, blyn. pasidariau dabar ikejoj apacioj juodas medzio imitacijos (nes tamsiai rudu neradau), virsuje gelsvas blizgias, nu blyn, grazu. bet tai kaip visgi as metaus, tai kazkas baisaus. neseniai juk visai irgi su filingais norejau. atsiunte baldzius brezinius, nu blyn, nebepatinka. noriu dabar tokios, kaip kad cia kur buvau imetus neseniai. norejau tos blankios, dabar kiek ziuriu, ir tamsi nieko. SIAU BO FIL MAS!!!!!! Kaip zmones greit nusprendzia ko nori ir pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 05, 21:09)
norejau tos blankios, dabar kiek ziuriu, ir tamsi nieko. SIAU BO FIL MAS!!!!!! Kaip zmones greit nusprendzia ko nori ir pasidaro.

As del virtuves labiausiai neapsisprendziu, kitur dar bala nemate, nors irgi metaus lotuliukas.gif
O tie kiti, tai galiu pasakyti. Puse visai nesigilina - ka randa, ta perka, kas pigiau, kas is pirmo zvilgsnio pasirode grazu pirmoj pardej.
Maza dalis - samdosi dizainerius ir jais pasitiki.
Kita maza dalis - domisi, zino tiksliai stiliu ir nebesimeto.
Likusi dalis - vargsta - tai cia as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 21:05)
Tizide,
mastau ir apie toki varianta, kaip jusu nuotrauka. Bet mama baigia smegenis isplaut, kad as prazusiu bevalydama nelygius pavirsius, tada nusitrins tos vietos, kur daznai valyti teks.. Zodziu doh.gif

Manau tikrai nenusitrins, tik valymo kazkiek daugiau, nes dulkes kaupsis labiau.
Geriausia zinoma butu paciai realiai pamatyti jas. Man jos visai nepatiko kol gyvai nepamaciau pas baldu gamintojus
cia daugiau pavyzduku fasadu
http://tgbaldai.lt/m...ldiniai-fasadai
manau ten vienas kaip is jusu pavyzduko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tizide: 05 sausio 2014 - 20:31
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 20:26)
As del virtuves labiausiai neapsisprendziu, kitur dar bala nemate, nors irgi metaus lotuliukas.gif
O tie kiti, tai galiu pasakyti. Puse visai nesigilina - ka randa, ta perka, kas pigiau, kas is pirmo zvilgsnio pasirode grazu pirmoj pardej.
Maza dalis - samdosi dizainerius ir jais pasitiki.
Kita maza dalis - domisi, zino tiksliai stiliu ir nebesimeto.
Likusi dalis - vargsta - tai cia as  lotuliukas.gif

friends.gif bet tai sunku vienok. as irgi apie visa buta galvoju tik taip, nu mazdaug savaime susitvarkys, o vat virtuve doh.gif biggrin.gif vyrs dar pareiske, kad jis yra nemazai mates mazu virtuviu su salom, tipo ipaisyk jam sala doh.gif nu jobsychmat KAIPPP? oi vargo vakariene visgi karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 05, 21:32)
friends.gif bet tai sunku vienok. as irgi apie visa buta galvoju tik taip, nu mazdaug savaime susitvarkys, o vat virtuve doh.gif  biggrin.gif vyrs dar pareiske, kad jis yra nemazai mates mazu virtuviu su salom, tipo ipaisyk jam sala  doh.gif nu jobsychmat KAIPPP? oi vargo vakariene visgi karsta.gif

Mano diedui sala irgi labai imponuoja, bet jis jau visa valdzia man atiduoda.

Man atrodo, kad mano pirmine vizija ir galutinis variantas bus du kardinalus sprendimai, norejau sviesios, pasidarysiu kokia naturalaus medzio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 sausio 2014 - 20:35
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 20:35)
Mano diedui sala irgi labai imponuoja, bet jis jau visa valdzia man atiduoda.

Man atrodo, kad mano pirmine vizija ir galutinis variantas bus du kardinalus sprendimai, norejau sviesios, pasidarysiu kokia naturalaus medzio lotuliukas.gif

as tai turiu pvz gyva gala ikejoj prisisaugojus, tai oooooi kaip keites visa mano virtuve biggrin.gif
Atsakyti