Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 04, 23:34)
Skaičiau jūsų pasisakymus, bet taip ir nesupratau.
Ten kur kriauklė tai aišku, kad stalviršio plotis 60 cm.
O koks stalviršio plotis toje vietoje kur pažymėjau raudonai. g.gif
Gal nuo to pločio ir priklauso tas "patogu" ar "nepatogu" g.gif  rolleyes.gif

user posted image

Pas mus labai maža virtuvė bute, tai ir kriauklė kampe padaryta. Ta raudonai pažymėta dalis 40cm. Dėl patogu/nepatogu, tai aišku, kad būtų žymiai patogiau, jei nebūtų ta kriauklė kampe, bet tragedijos nėra.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 05, 00:34)
Skaičiau jūsų pasisakymus, bet taip ir nesupratau.
Ten kur kriauklė tai aišku, kad stalviršio plotis 60 cm.
O koks stalviršio plotis toje vietoje kur pažymėjau raudonai. g.gif
Gal nuo to pločio ir priklauso tas "patogu" ar "nepatogu" g.gif 

Aaa dabar supratau ko klausiat. Tai raudonai pazymetas stalvirsis 40cm, tas kur kriaukle 60cm
Atsakyti
Juodai, galiu stumpti saldytuva, tik reikia ziureti kiek uz sienos uzlenda tada jis, jau busto plane pabraizyti reiktu g.gif o kodel kargiukas negerai? Nepatogu juo naudotis?
Ai, dar toks "lepsusas" su spintele virs kaitlentes, virsuje irgi a la kargiukas paliktas, dejau, kad graziai lygiuotu virsus ir apacia, bet pagalvojus, ka ten deti galima? Virsuje, itariu, visai nepatogu g.gif bet jei daryti 80 cm gartraukio spintele tai irgi nelabai, neissinaudos ta vieta g.gif aisku, pastumus saldytuva 20 cm graziai isipaiso apacioje stalciu blokas, o virsuje 40cm spintele g.gif bet kazko abejoju, kad tada is svetaines zonos gerai atrodys ta vieta, na ir svarbiausiai, spintai mazai vietos labai lieka, o pas mus su daiktu sutalpinimu didele problema, patalpa maza, o daiktu daug (reikalingu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 01 05, 12:41)
Ai, dar toks "lepsusas" su spintele virs kaitlentes, virsuje irgi a la kargiukas paliktas, dejau, kad graziai lygiuotu virsus ir apacia, bet pagalvojus, ka ten deti galima? Virsuje, itariu, visai nepatogu  g.gif bet jei daryti 80 cm gartraukio spintele tai irgi nelabai, neissinaudos ta vieta  g.gif aisku, pastumus saldytuva 20 cm graziai isipaiso apacioje stalciu blokas, o virsuje 40cm spintele  g.gif bet kazko abejoju, kad tada is svetaines zonos gerai atrodys ta vieta, na ir svarbiausiai, spintai mazai vietos labai lieka, o pas mus su daiktu sutalpinimu didele problema, patalpa maza, o daiktu daug (reikalingu)  g.gif

uzmaciau kad kriaukle darot istriziniame kampe. Pas mane beveik identiska virtuve, labai gailiuosi kad dariau kampa istriza- cia apatiniu spinteliu. labai suvalgo erdve, o tame kampe uz kriaukles kazi ko nenuveiksi. O toj lentynelej virsuj (pas mus irgi padarytas del lygiavimo) laikau niekalus, pvz svarstykles virtuvines, arba tuo momentu geriamus vaistus, arba dantu krapstukus biggrin.gif
Del vietos - tai dariau a la antresoles iki lubu. TAi labai patenkinta- net neuzpildau, o ir dulkes virsuje nesikaupia, o erdves tikrai nemazina.
Gartraukis istraukiamas lygiai su spintelem- nieko jam nesidaro, vadinasi ne per zemai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muxius: 05 sausio 2014 - 12:44
QUOTE(Muxius @ 2014 01 05, 12:42)
uzmaciau kad kriaukle darot istriziniame kampe. Pas mane beveik identiska virtuve, labai gailiuosi kad dariau kampa istriza- cia apatiniu spinteliu. labai suvalgo erdve, o tame kampe uz kriaukles kazi ko nenuveiksi. O toj lentynelej virsuj (pas mus irgi padarytas del lygiavimo) laikau niekalus, pvz svarstykles virtuvines, arba tuo momentu geriamus vaistus, arba dantu krapstukus  biggrin.gif
Del vietos - tai dariau a la antresoles iki lubu. TAi labai patenkinta- net neuzpildau, o ir dulkes virsuje nesikaupia, o erdves tikrai nemazina.
Gartraukis istraukiamas lygiai su spintelem- nieko jam nesidaro, vadinasi ne per zemai.

o dėl apatinio įstrižo kampo gailitės dėl spintelės, kad neišnaudojate erdvės ir apačioje ir stalviršio zonoje ar ir naudotis nėra taip patogu kaip atrodo? o viršutinė spintelė įstriža irgi neišnaudojama pilnai? Koks pas Jus atstumas (ir kokia kaitlentė) tarp stalviršio ir viršutinių spintelių apačios? g.gif
Gal turite virtuvės foto ar planą/maketą? labai įdomu pažiūrėti būtų.
Atsakyti
[quote=Juodai,2013 12 28, 18:07]
Nerodo man Jūsų virtuvės verysad.gif ... bet iš anksčiau, kiek pamenu, buvo pakabinamų spintelių fasadai kiek tamsesni už apatinių, ar ne? Daugiau nepamenu doh.gif . Įdomu būtų pamatyt vaizdą su visais akcentais mirksiukas.gif .
Gražiai dera fasadai su stalviršiu smile.gif . Išvis, stalviršio ir grindų spalvos tokios geros - nei per šviesios, nei per tamsios thumbup.gif . Būtinai įkelkit virtuvės nuotraukytę, kai bus gartraukis ir kiti akcentai smile.gif . Matau, kaitlentė ir orkaitė balto stiklo, o plautuvės šviesios nenorėjot? O rankėnėlės nuotraukoj tikrai kaip išfrezuotos atrodo bigsmile.gif . Ar patogios tokios rankenėlės? Mes Ikea žiūrinėjomės spintutę voniai su tokiom rankenėlėm, ale pabijojom pirkti būtent dėl jų unsure.gif

Labas rankeneles jau dabar viskas gerai bet savaitele tikrai grabaliojau kol ypratau lotuliukas.gif doh.gif

Del kriaukles is pradziu galvojau apie sviesia, bet kai apziurejau naturoi kazkaip nepatiko man ji tada likau prie juodos, ir visai tuo dziaugiuos 4u.gif

tIK VA DABAR KLAUSIMAS :

Kokias plyteles arti stikla deti??
Is pradziu norejau balinto stiklo, bet kuo toliau tuo labiau man vaizdas darosi y ligonine.
Turiu dar grindiniu plyteliu o jeigu iki medines lentynos deciau jas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Živutė*: 05 sausio 2014 - 13:13
fainas straipsnis apie virtuves bendroj erdvej. Norejau ir savo truputi atskirti, bet matysim kokie poreikiai bus ateity.
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2014 01 04, 22:16)
o ar patogu? Nes aš planuoju taip daryt kaip negalima.... tai dabar susimasčiau gal tikrai nebus patogu.  g.gif Noooors... bus indaplovė, tai jei bus nepatogu, bus proga viską kišt ten.  lotuliukas.gif

Man normaliai, per 7 gyvenimo metus nesusimasciau kad nepatogu biggrin.gif Kol cia nepamaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 01 05, 12:41)
Juodai, galiu stumpti saldytuva, tik reikia ziureti kiek uz sienos uzlenda tada jis, jau busto plane pabraizyti reiktu  g.gif o kodel kargiukas negerai? Nepatogu juo naudotis?

Cargiukas vieniem patinka, kitiem ne. Man nepatinka - barškalas toks. O Jūsų atveju galvoju, kad didesnis tarpas tarp šaldytuvo ir viryklės nepakenktų ax.gif . Bet aišku, pati geriau matot situaciją, atstumus. Viršuje siaura spintutė kažin ar patogiai bus g.gif . Jeigu visgi apačioj paliksit cargo, nereiškia, kad viršuje viskas turi būti typ top sulygiuota su apačia. Pvz, pas mane dabar nėra nė vienos vertikalios linijos bendros viršaus ir apačios smile.gif , o bendras vaizdas nuo to nenukenčia. Tos sulygiuotos linijos realiai labiausia matosi plane, o tikroj virtuvėj nelabai kreipi į jas dėmesį, ypatingai, jeigu nėra erdvės pakankamai, kad matyti visą virtuvę iškart mirksiukas.gif . Kaip atsidarinės viršutinių spintelių durelės?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 05, 14:22)
Cargiukas vieniem patinka, kitiem ne. Man nepatinka - barškalas toks. O Jūsų atveju galvoju, kad didesnis tarpas tarp šaldytuvo ir viryklės nepakenktų ax.gif . Bet aišku, pati geriau matot situaciją, atstumus. Viršuje siaura spintutė kažin ar patogiai bus  g.gif . Jeigu visgi apačioj paliksit cargo, nereiškia, kad viršuje viskas turi būti typ top sulygiuota su apačia. Pvz, pas mane dabar nėra nė vienos vertikalios linijos bendros viršaus ir apačios smile.gif , o bendras vaizdas nuo to nenukenčia. Tos sulygiuotos linijos realiai labiausia matosi plane, o tikroj virtuvėj nelabai kreipi į jas dėmesį, ypatingai, jeigu nėra erdvės pakankamai, kad matyti visą virtuvę iškart  mirksiukas.gif . Kaip atsidarinės viršutinių spintelių durelės?

O kaip Jūs darytumėte spintelę virš kaitlentės (jei palikti kargiuką apačioje)?
Spintelių mechanizmų dar nežiūrinėjau, bet pirminis planas, kad atsidarytų įprastai į šoną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 05 sausio 2014 - 14:46
QUOTE(Muxius @ 2014 01 05, 12:42)

Ar galite pasakyti kokiu atstumu nuo grindų kabo pas jus gartrautkis?
Atsakyti
panasu, ka aptarinejom

user posted image
Atsakyti