QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 23:50)
kad labai brangiai gaunas tie mechanizmai, kad dvi dureles iskart atsidarinetu, buvau taip sugalvojus is pradziu, bet kad kaina kandziojas. o jei butu dvi atskiros spinteles, tai bet kokiu atveju nepasiekciau siaip, tai tektu ant kedes lipt. bet ten ir laikyciau retai naudojamus daiktus. bet vat i sona atsidarancios ten butu gal ir patogiau, bet tada vis tiek reiktu jas horizontalias daryt, kad vaizdas vientisas butu.
Na gal ir taip. TIk norejau is savo praktikos patarti
AS labai dziaugiuos ir nesigailiu, kad nedarem atidaromu paprastai spinteliu (o zadejom), nes dabar tas pakeliamas dureles pakelus, galima laikyt pravertas kol gamini, netrukdo net aukstaugiui vyrui O virsutines atsidarau pasistiebus ir pirmaja lentyna pasiekiu be palipuko, 1.65 ugis. O jeigu butu atidaromos i virsu, tai jau butinai reiketu kopeteliu, nes atidarius gautusi 2.5 m
Na, bet gal kai baldininkas prades matuoti, gal kazkokiu ideju pasiulys.
QUOTE(Juodai @ 2014 01 04, 14:41)
Stalviršis pas mane šviesiai rusvas granitas su visokiausiom dėmelėm - rausvom, rudom, sidabrinėm. Realiai tos konstrukcijos natūrali spalva gal kiek primena stalviršio pagrindinę spalvą. Gal kol kas taip ir reikės palikt. Tik klausimas, kaip apdirbti ją? Aliejuot? Lakuot nenoriu, o ir terlionės turbūt daugiau, nei su aliejavimu, ar ne? Būtų gerai, jei kada sugalvojus galėčiau uždėti kokią spalvą - ar ant natūraliai aliejuotos medienos įmanoma tai padaryt? Pavyzdžiui aliejuot kitąkart su kažkokia tai spalva?
Ar aliejuot, ar lakuot, terliones bus vis viena. ALiejus skystas, kaip pienas, o lakas - kaip medus. ALiejus dar daugiau taskysis. BEt ar taip, ar taip, dengiant kazkuo, sala ir grindis pasidengsit popieriumi ar plevele apsaugai.
Aliejaus kvapas svelnesnis, aliejaus aitrus, nors dabar jau yra ir bekvapiu ir matiniu, tokiu, kad naturaliai atrodo, juk cia ne grindys, netrins niekas, tai nereikia kazkokiais super atspariais lakais dengti
As gal rinkciaus alieju del sveikumo, nes isivaizduoju, kad naturalesne medziaga... bet... reikia paskaityti is tikro, kuri naturalesne - aliejus, ar lakas
O po to jeigu sugalvosit kita psalva ant lako dengt kokiais nors dazais tereiktu pasiaust pavirsiu. Bet jau aliejuot manau nelabai (reiketu nuslifuot visai laka)... O jei ant aliejaus, tai idomu, ar imtu lakai kokie Cia reiketu gamintoju aprasymuose pasiskaityti arba pas konsultantus pasiklaust.
QUOTE(airv @ 2014 01 04, 18:34)
Štai dar vienas variantas. kiek suprantu dauguma (plius minus) tokį variantą siūlot
Man sakė, kad ir po plautuve galima dėti karuselę, o šiukšlių dėžės stalčių dėčiau prie indaplovės, įrankių stalčius būtų trumposios sienos stalčių bloke (arba galima keisti vietomis juos, nėra labai svarbu) Internete radau keletą kampinių plautuvių pvz, tai visai man patiko.
Man sakė, kad ir po plautuve galima dėti karuselę, o šiukšlių dėžės stalčių dėčiau prie indaplovės, įrankių stalčius būtų trumposios sienos stalčių bloke (arba galima keisti vietomis juos, nėra labai svarbu) Internete radau keletą kampinių plautuvių pvz, tai visai man patiko.
Jei kriaukle kampe ar beveik kampe, tai tarpas tarp virykles ir kriaukles bus pats tas, nes plaunant indus, jeigu pvz suvosit juos ant ranksluostuko po desine, uz uzsukimo, tai Nes pvz as dabar pasilikau 60 cm stalvirsi tarp virykles ir kriaukles, tai man jau jo mazai (o anksciau turejau apie 40 cm) As indus kai plaunu, suvoziu ant to 60 cm stalvirsio, tai jau kol isdziuna, juo naudotis negaliu, todel issiplovus indus tenka is karto sluostyti ir kraut i spintele
Tai dabar gailiuosi, kad suskaldziau stalvirsi ir nenukeliau per viena spintele virykles i desine