Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

Vinniepooh, vat irgi pagalvojau, kad jei stalvirsi daryt tamsu koki, tai virtuvej bus maziausiai 4 spalvos, nes grindis visam bute daryt planuojam azuolo parketlentes natural spalvos, todel man atrodo stalvirsis geriausiai butu baltas, na jei virsutines baltos bus. Bet vat gryn baltas termopalo nezinau ar labai matysis subraizymai/supjaustymai visokie, galvoju apie golfo kamuoliuko fakturos, bet nezinau kaip devesis, reiks ieskot atsiluepimu. O jei stslvirsi derint prie grindu, tai kazkaip irgi prisibijau, kadangi butu trys pavirsiai (grindys, stalvirsis ir fadadai) skirtingu medzio rastu, tai gali but nekas

QUOTE(airv @ 2014 01 04, 17:51)
Nors vėlgi, štai ką radau senoje temoje  g.gif

Turejau toki 45cm priejima prie kriaukles, nu man buvo labai patogu, o ir I spintele ilyst buvo neblogai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 sausio 2014 - 18:22
QUOTE(airv @ 2014 01 03, 23:33)

Esate patenkinti pasirinkimu? Patogu naudotis?

Esam patenkinti. Teko pradžioje persiorientuoti nuo erdvės išplautiems indams dešinėje į kairę. Po kriaukle turim didelį stalčių su dėžėmis tiek šiūkšlėms, tiek bulvėms, kitiems dalykams. Kampinėje - turim pilnai ištraukiamas talpias lentynas, panašiai kaip čia http://tallowhouse.c...t-storage-ideas

Įkeliu ir panašios virtuvės nuotrauką http://www.arrcadia..../kicthen/26.jpg
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 01 04, 17:51)
Nors vėlgi, štai ką radau senoje temoje  g.gif

pas mano mama padaryta taip kaip piesinuke su uzrasu NEGALIMA. nu is tikro, didesnes nesamones virtuvej neimanoma pasidaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 01 04, 17:16)
Tiesiog kur sueina kampas. Jos standartines? Ar kiek pasiaurintos, nuotraukoje atrodo kad kiek siauresnes nei iprastai, bet nuotraukos lieka nuotraukomis wink.gif o dureles kokio plocio?

spientele virs kriaukles 44cm, po kriaukle dureles 29cm, pati spintele 64cm. sonine virsuje ta mazyte 29cm dureles, o joje giliau dar tokia kisene yra.
Atsakyti
QUOTE(Danguolė @ 2014 01 04, 19:10)

Įkeliu ir panašios virtuvės nuotrauką http://www.arrcadia..../kicthen/26.jpg

Nu nesamone man sitas variantas, tikrai nebus patogus. Kazkoks siaudo griebimasis.
Pas mane siuo metu yra tas variantas, kai tarp kriaukles ir kaitlentes yra nedidele vieta, kaip per viena spintele. Ir gyvenime nebuvau susimascius, kad kelia nepatogumus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 04, 19:23)
pas mano mama padaryta taip kaip piesinuke su uzrasu NEGALIMA. nu is tikro, didesnes nesamones virtuvej neimanoma pasidaryt  doh.gif

o man nesukelia jokiu nepatogumu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir pas mus dabartinei virtuvei tas negalima lotuliukas.gif Naujoj aisku taip nesidarysim, bet jei kitaip neisietu tai nesiprainciau ir daryciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 04, 15:11)
keliu savo prieskoniu spintele, na pas mane ne taip mandrai padaryta, kaip cia buvo ikelta foto. nezinau kodel ar patingejo, ar nesugalvojo, ar kitoks garintuvas...
user posted image

Labai gerai atrodo. Man dabar pyktis jama, kodel man tokios nepasiule doh.gif paprasysiu, kad bent siaip ispjautu lentyna pasidejimui...

O del dziovyklos, tai pas mane jos nera irgi, bet buna plaunu rankom si ta, tai jei svari indaplove i ja dziaunu. Man salia kriaukles tai puikiai tinka vietoj dziovyklos, ir nesigailiu kad nedariau atskiro dziovyklos stalciaus.
Atsakyti
kas turit ar galvojat tureti sukljuota stalvirsi , na toki kur be metaliniu juosteliu susjungimas? meistrui sakiau, kad noriu suklijuoto, o jis sako ,kad po kiek laiko ta vieta gali issipusti nuo vandens, nes ten kriaukle bus kampe. ir geriau su juostele tada. nu ar jis tingi ar tikrai taip?
Atsakyti
Sveikos,
Kazkaip susimasciau... visur kisa spinteleje virs kriaukles daryti dziovykla.
Bet jeigu bus indaplove - ar reikalinga ta dziovykla?
Viena pazistama sekmingai laiko lekstes visas stalciuj....
Gal galit pasidalinti kas kur dedat lekstes ir ar reikia isvis tu dziovyklu virs kriaukles? 4u.gif
Atsakyti
gal pas ką nors yra gartraukis 137cm aukštyje(apatinė spintelės-87 ir tarpas tarp spintelių-50cm). Ar neperžemai?
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2014 01 04, 20:42)
kas turit ar galvojat tureti sukljuota stalvirsi , na toki kur be metaliniu juosteliu susjungimas? meistrui sakiau, kad noriu suklijuoto, o jis sako ,kad po kiek laiko ta vieta gali issipusti nuo vandens, nes ten kriaukle bus kampe. ir geriau su juostele tada. nu ar jis tingi ar tikrai taip?

pas mus dabar toks stalvirsis, virtuviniui daug metu, bet niekas neissipute, o ir kriaukle iskart salia, pasitasko tikrai ties tuo sujungimu. 4u.gif
Atsakyti