QUOTE(sania @ 2014 01 03, 17:06)
O gal spalva, kaip stalvirsis (nelabai is foto eina suprast kokia spalva)
Stalviršis pas mane šviesiai rusvas granitas su visokiausiom dėmelėm - rausvom, rudom, sidabrinėm. Realiai tos konstrukcijos natūrali spalva gal kiek primena stalviršio pagrindinę spalvą. Gal kol kas taip ir reikės palikt. Tik klausimas, kaip apdirbti ją? Aliejuot? Lakuot nenoriu, o ir terlionės turbūt daugiau, nei su aliejavimu, ar ne? Būtų gerai, jei kada sugalvojus galėčiau uždėti kokią spalvą - ar ant natūraliai aliejuotos medienos įmanoma tai padaryt? Pavyzdžiui aliejuot kitąkart su kažkokia tai spalva?
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 17:19)
Teka, ačiū
Papildyta:
QUOTE(lizarde @ 2014 01 03, 20:21)
gal žinote, kas LT gamina baldus su panašiomis kojomis?
Turbūt gamina visi, kas dirba su masyvu . Pasižiūrėkit čia . O čia jų tinklapis .
Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2014 01 03, 21:01)
Ta prasme i virsu? Tai ta pirma eile atidarysit i virsu, o antra kaip pasieksit i virsu atidaryt??? Tik perspejau
Pas mane dabar yra į viršų atsidarančios spintutės virš šaldytuvo ir orkaits spintos. Jų rankenėlės yra 2m aukštyje, kai atidarau gaunasi ~2,25m aukštyje. Atidarau normaliai, uždaryt pasiekiu pasistiebus. Mano ūgis 1,65m.
Kitose, tradiciškai atsidarančiose spintutėse viršutinėse lntynose, kaip ir anose giliau, nepasiekiu paimti-padėti daiktų - bet kuriuo atveju reikia palipuko . Taigi, Tekos atveju, manau visiškai vienodai, kaip atsidarančias spintutes darys, be palipuko vistiek neapsieis .
QUOTE(Smilla @ 2014 01 03, 21:01)
Juoda pslava per tamsu, bus kaip kazkoks sunkumas virs galvos
Vat lygiai tą patį pagalvojau paspalvinus fotkę , juo labiau, kad konstrukcijos plotis yra 700mm... Tikrai nemažas gargaras virš galvos, o jei dar tamsus...
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2014 01 03, 23:33)
Štai dar vienas variantas. Kaip šis?
Žinokit, daryčiau viryklę kaip ankstesniam variante, o plautuvę gal tikrai į kampą bandyt montuot . Realiai kampas - tai ne darbastalis. Kampe nebent pasidėsit kokį agregatą. Tik plautuvę rinktis be padėklo, nes tas daug vietos pavogs, o orientuoti ją 45 laipsnių kampu ir spintutę taip pat, kaip ir viršutinės buvo pirmam variante. Man pirmasis var. geriau atrodė, tik tarp šaldytuvo ir viryklės gal didesnį tarpą reikėtų palikt - gal kokia 30-40cm, juk šaldytuvą kaip suprantu iš plano, galima stumtelti?
Na, o jei visgi norit kažką daryti prie trumposios sienos krašte, tai jau geriau tegul tai būna plautuvė, o ne viryklė .
Papildyta:
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 04, 00:19)
esu vienose temose skaičiusi, kad aukštas maišytuvas labai taškosi, kitose - kad visai nesitaško.planuoju pirkti aukštą, nes turėsiu apvalią gilesnę kriauklę.
gal žinote ar yra skirting aukščių maišytuvų? gal vieni šiek tiek žemesni ir todėl nesitaško?
gal žinote ar yra skirting aukščių maišytuvų? gal vieni šiek tiek žemesni ir todėl nesitaško?
Aukštesnis maišytuvas patogiau, kai reikia ką didesnio išplauti, ar vandens įsipilti į aukštesnę talpą. O taškymasis turbūt priklauso nuo plautuvės gylio ir dydžio. Turiu dabar aukštą maišytuvą ir diiidelę plautuvę ir viskas .
Net įdomu, kaip su tais aukščiais. Pas mane nuo maišytuvo galo iki plautuvės dugno yra 49,5cm.