Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 22:57)
Gal as nemoku ieskot. Kaip reiketu? Uzsiduot spalvas virtuves ir bandyt ieskot? g.gif

Ziuri visus is eiles paveiksliukus googlej kol randi kazka panasaus. Ieskociau "virtuves baldai",sviesi virtuve, pilki virtuves baldai ir panasiai.

Grey modern kitchen ieskok, milijonas vaizdeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 03 sausio 2014 - 23:08
QUOTE(murmur @ 2014 01 03, 23:05)
Ziuri visus is eiles paveiksliukus googlej kol randi kazka panasaus. Ieskociau "virtuves baldai",sviesi virtuve, pilki virtuves baldai ir panasiai.

Grey modern kitchen ieskok, milijonas vaizdeliu.

o jums is tu spalvu, kur idejau, atrodo pilka kazkuri?? klausiu todel, jad siulot ieskot pilka. nes man tai ten sviesiai rusva su balta/kremine gal, bet tikrai ne pika
Atsakyti
esu vienose temose skaičiusi, kad aukštas maišytuvas labai taškosi, kitose - kad visai nesitaško.planuoju pirkti aukštą, nes turėsiu apvalią gilesnę kriauklę.
gal žinote ar yra skirting aukščių maišytuvų? gal vieni šiek tiek žemesni ir todėl nesitaško?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 23:14)
o jums is tu spalvu, kur idejau, atrodo pilka kazkuri?? klausiu todel, jad siulot ieskot pilka. nes man tai ten sviesiai rusva su balta/kremine gal, bet tikrai ne pika

Aha mano kompas rodo pilka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 03, 23:23)
Aha mano kompas rodo pilka smile.gif

nu geras, koks spalvu iskraipymas smile.gif
nors ta rusva pas mane i pilkuma i pilkuma, bet ne pilka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 03 sausio 2014 - 23:32
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 03, 23:40)
net gartraukio spintele padaro, pvz prieskoniams, nes ji negili buna.

pas mane taip padaryta, prieskoniam, kurie daznai naudojami ideali vieta. ryt nufotkinsiu jeigu idomu.
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 03, 23:34)
pas mane taip padaryta, prieskoniam, kurie daznai naudojami ideali vieta. ryt nufotkinsiu jeigu idomu.

Cia viskas idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 01 03, 23:33)
variantas tikrai neblogas, tik gaila plautuvei skirti kampinę spintelę.
dabar planas kampinėj spintelės dėti karuselę ir ten talpinti masyvesnius virtuvės prietaisus...realiai, galima būtų kišti į kampa juos po plautuve, tik tada priėjimas sudėtingas  g.gif
Ar turite kuri taip plautuvę statę? kaip kampą išnaudojat? gal yra ir kitų būdų apie kuriuos aš nepagalvoju  g.gif
Esate patenkinti pasirinkimu? Patogu naudotis?

pas mane plautuve kampe. Spinteles durys siauros(nes norejau stalciu platesniu), o ten giliau ikisusi kibira su bulvemis. Siaip man gan patogu, nesiskundziu ax.gif as megstu plaudama indus atsirenti i salia uzsisukusia spintele biggrin.gif o vat kai tenka kitur paplauti man jau truksta pasiremimo, ko neturesiu ir naujoje virtuveje... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 22:50)
kad labai brangiai gaunas tie mechanizmai, kad dvi dureles iskart atsidarinetu, buvau taip sugalvojus is pradziu, bet kad kaina kandziojas. o jei butu dvi atskiros spinteles, tai bet kokiu atveju nepasiekciau siaip, tai tektu ant kedes lipt. bet ten ir laikyciau retai naudojamus daiktus. bet vat i sona atsidarancios ten butu gal ir patogiau, bet tada vis tiek reiktu jas horizontalias daryt, kad vaizdas vientisas butu.

Pačiai buvo aktualu tas spintelių atidarymas, tai domėjausi kiek skiriasi kaina, tai pasirodo kaina skiriasi tik 100 lt, lyginant dvi iškart atsidarančias dureles ir atskirai atidaromas. Aišku jei tų spintelių labai daug tada gal ir susidaro suma, pas mane tik 3 viršuje tai ėmiau tas vientisas, nes bijojau, kad viršutinių nedasieksiu uždaryti. Be to ir lentynėlių tada spintelėje gavosi daugiau, galėjo sudėti 3, jei būtų buvę atskirai būtų gavusios tik 2, aišku tik tiek kad aukštesnės. Nors pas jus gal jos aukštenės, ir taip po 2 lentynas sudės. smile.gif

Ir nereiktų bijoti tamsaus stalviršio, jei tik dėl praktiškumo bijoma, turiu tamsų, medžio imitacijos, super jokios dulkės ir trupiniai nesimato. thumbup.gif Taigi labiausiai tai priklauso ne nuo spalvos, o nuo faktūros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 04 sausio 2014 - 00:31
Klaudija, o stalvirsis pas jus kokios firmos?

Tamsaus vengiu ne del praktiskumo, kol kas mano akim graziau sviesus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 04, 00:34)

Ir man idomu 4u.gif pas mane dabar ta spintele tuscia, be jokios lentyneles, tik gartraukio slanga matosi....maciau gabby_z graziai padaryta, kodel as iskart taip nesugalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2014 01 04, 09:21)
Ir man idomu 4u.gif pas mane dabar ta spintele tuscia, be jokios lentyneles, tik gartraukio slanga matosi....maciau gabby_z graziai padaryta, kodel as iskart taip nesugalvojau g.gif

Cia Desimtukas buvo idejes gartraukio spintele.. idealiai!

user posted image
Atsakyti