QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 03, 07:15)
Ka kiti mano?
Nes net sunkiai randu realiu pavyzdziu, kad kriaukle butu uzbaigiamas virtuvinis komplektas
aga, ir aš sunkiai radau, tik maketai daugiausia, o realių virtuvių, jau pagamintų nelabai randu
QUOTE(Smilla @ 2014 01 03, 08:20)
O saldytuvo eina kelt is viso kitur, prie kitos sienos? Tada viskas kitaip prasistumdytu, nereiketu daryti kargiuku.
Pas mane virtuvė prasideda už stumdomos spintos (iškart įėjus pro lauko duris), tai šaldytuvas dar šiek tiek ir patalpas atskiria.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 03, 09:04)
Praktiskai toks pats variantas, tik is kitos puses reiketu ziureti. Gal geriau taip?
variantas tikrai neblogas, tik gaila plautuvei skirti kampinę spintelę.
dabar planas kampinėj spintelės dėti karuselę ir ten talpinti masyvesnius virtuvės prietaisus...realiai, galima būtų kišti į kampa juos po plautuve, tik tada priėjimas sudėtingas
Ar turite kuri taip plautuvę statę? kaip kampą išnaudojat? gal yra ir kitų būdų apie kuriuos aš nepagalvoju
QUOTE(Danguolė @ 2014 01 03, 09:32)
Pas mus virtuvėje Jūsų pavaizduotas variantas, nes ji mažesnė nei Jūsų ir norėjosi darbastalio. Be to, pirkome Ikėjoje ir nesinorėjo kriauklei skirti talpios kampinės spintelės. Kriauklė mūsų gana gili, tad taškymosi mažai
Kas dėl estetiškumo, mūsų atveju nugalėjo praktiškumas.
Esate patenkinti pasirinkimu? Patogu naudotis?
QUOTE(vinniepooh @ 2014 01 03, 10:13)
O kas pas jus priešais židinį bus? Gal ten tilptų šaldytuvas, atsutas į virtuvę ir pastatytas už kokios pertvaros?
Židinys vienintelis mūsų šilumos šaltinis, tai padėjus ten šaldytuvą jis kais. Toje vietoje numatyta vietelė virtuviniam stalui (transformeriui), patalpa labai maža, panaudojus tą vietą kam nors kitam valgyti tektų nepatogiai ant sofos
Štai dar vienas variantas. Kaip šis?
Tik va, dabar žiūriu, nelogiška plautuvei skirti 80 cm spintelę, galima stumti prie šaldytuvo, arba tą patį kargiuką dėti kaip ir buvo pirmame virtuvės variante (ties ilgąja siena baldų išdėstymas neturi griežtų matmenų, nes spinta prie įėjimo ir virtuvė turi tą pačią sieną...realiai galima virtuvę kiek platinti spintos sąskaita arba atvirkščiai)