Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(akvilyte @ 2014 01 03, 19:53)
todel kad kasdien matot... siaip pusis pagelsta... ir gan stipriai  4u.gif

na jei jau taip ziuret, tai ir juodai kasdien matys ir nematys pasikeitimo. o siaip tikrai nebuvo pageltus, lovos kaip buvo sviesios grazios, taip ir liko smile.gif net vyro dar paklausiau ar buvo pagelte, nu nebuvo. sako priklauso nuo apdirbimo, ziurint kaip apdirbta. bet kokiu atveju, juodai, man naturali mediena toj vietoj kazkaip graziau pas jus ziuris. balta gal irgi tiktu, bet kai nematau, tai sunku pasakyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 03 sausio 2014 - 19:58
QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 15:42)
Mastau apie horizontaliai atsidarancias

Ta prasme i virsu? Tai ta pirma eile atidarysit i virsu, o antra kaip pasieksit i virsu atidaryt??? Tik perspejau smile.gif Pas mane ta pati virsutine eile atsidaro paprastai, su vyriais. Dar variantas daryti, kad atsidarytu visos i virsu, bet tures buti abi linijos sujungtos- kaip pirmoj foto:
http://virtuvesbalda...mo-mechanizmai/

QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 17:19)
Mano akimis pagal sias foto geriau atrodo sviesi, kur medzio spalvos, net nebalinta, bet
eriau nei tamsi

Man irgi is karto pasirode, kad tokia pat spalva naturali, kad liktu, naturaliai aliejuokit 4u.gif
Pas mane pusine lova yra - lakuota ir parketas buvo lakuotas, tai nepajuodo, tik kazkiek naturaliai apsidevejo, pabluko nuo saules, kaip ir viskas nublunka. Aliejuoti pavirsiai gal panasiai devisi g.gif
Juoda pslava per tamsu, bus kaip kazkoks sunkumas virs galvos doh.gif

Teka, o nenorit kontrastinio stalvirsio - tamsiai rudo, juodo, tik ne lygios teksturos - turetu buti praktiska ir graziai su svieisu ziuretis.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 03, 21:01)
Ta prasme i virsu? Tai ta pirma eile atidarysit i virsu, o antra kaip pasieksit i virsu atidaryt??? Tik perspejau smile.gif Pas mane ta pati virsutine eile atsidaro paprastai, su vyriais. Dar variantas daryti, kad atsidarytu visos i virsu, bet tures buti abi linijos sujungtos- kaip pirmoj foto:

pas mus bus taip dureles, 96cm aukscio ir atsidarines iskarto abi.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 10:14)

o jeigu ne paslaptis, kokio dydžio jūsų virtuvė?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 03, 07:15)
Ka kiti mano? g.gif Nes net sunkiai randu realiu pavyzdziu, kad kriaukle butu uzbaigiamas virtuvinis komplektas unsure.gif

aga, ir aš sunkiai radau, tik maketai daugiausia, o realių virtuvių, jau pagamintų nelabai randu g.gif

QUOTE(Smilla @ 2014 01 03, 08:20)
O saldytuvo eina kelt is viso kitur, prie kitos sienos? Tada viskas kitaip prasistumdytu, nereiketu daryti kargiuku.  g.gif

Pas mane virtuvė prasideda už stumdomos spintos (iškart įėjus pro lauko duris), tai šaldytuvas dar šiek tiek ir patalpas atskiria.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 03, 09:04)
Praktiskai toks pats variantas, tik is kitos puses reiketu ziureti. Gal geriau taip?

user posted image

variantas tikrai neblogas, tik gaila plautuvei skirti kampinę spintelę.
dabar planas kampinėj spintelės dėti karuselę ir ten talpinti masyvesnius virtuvės prietaisus...realiai, galima būtų kišti į kampa juos po plautuve, tik tada priėjimas sudėtingas g.gif
Ar turite kuri taip plautuvę statę? kaip kampą išnaudojat? gal yra ir kitų būdų apie kuriuos aš nepagalvoju g.gif

QUOTE(Danguolė @ 2014 01 03, 09:32)
Pas mus virtuvėje Jūsų pavaizduotas variantas, nes ji mažesnė nei Jūsų ir norėjosi darbastalio. Be to, pirkome Ikėjoje ir nesinorėjo kriauklei skirti talpios kampinės spintelės. Kriauklė mūsų gana gili, tad taškymosi mažai  smile.gif Kas dėl estetiškumo, mūsų atveju nugalėjo praktiškumas.

Esate patenkinti pasirinkimu? Patogu naudotis?

QUOTE(vinniepooh @ 2014 01 03, 10:13)
O kas pas jus priešais židinį bus? Gal ten tilptų šaldytuvas, atsutas į virtuvę ir pastatytas už kokios pertvaros?

Židinys vienintelis mūsų šilumos šaltinis, tai padėjus ten šaldytuvą jis kais. Toje vietoje numatyta vietelė virtuviniam stalui (transformeriui), patalpa labai maža, panaudojus tą vietą kam nors kitam valgyti tektų nepatogiai ant sofos g.gif

Štai dar vienas variantas. Kaip šis?
user posted image

Tik va, dabar žiūriu, nelogiška plautuvei skirti 80 cm spintelę, galima stumti prie šaldytuvo, arba tą patį kargiuką dėti kaip ir buvo pirmame virtuvės variante (ties ilgąja siena baldų išdėstymas neturi griežtų matmenų, nes spinta prie įėjimo ir virtuvė turi tą pačią sieną...realiai galima virtuvę kiek platinti spintos sąskaita arba atvirkščiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 03 sausio 2014 - 22:41
airv, yra super duper tokiu kampiniu spinteliu isnaudojimo galimybes. Issitraukia toks idomios formos i isore padeklas, kur galima laaabai talpiai sudeti technika. tik as nezinau, ar LT gamina. viename LT puslapy tai maciau toki kvaila varianta, kai susipaudzia dureles atidarant (armonika), o pats istraukiamas padeklas tik tos landos dydzio. o geri meistrai daro, kad issitraukia imantriai imantus daiktas. per rusu laidas daug tokiu virtuviu sprendimu rode. ten tiek ideju, kaip galima isnaudoti kiekviena cm. net gartraukio spintele padaro, pvz prieskoniams, nes ji negili buna.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 03, 22:40)
airv, yra super duper tokiu kampiniu spinteliu isnaudojimo galimybes. Issitraukia toks idomios formos i isore padeklas, kur galima laaabai talpiai sudeti technika. tik as nezinau, ar LT gamina. viename LT puslapy tai maciau toki kvaila varianta, kai susipaudzia dureles atidarant (armonika), o pats istraukiamas padeklas tik tos landos dydzio. o geri meistrai daro, kad issitraukia imantriai imantus daiktas. per rusu laidas daug tokiu virtuviu sprendimu rode. ten tiek ideju, kaip galima isnaudoti kiekviena cm. net gartraukio spintele padaro, pvz prieskoniams, nes ji negili buna.

reiks paieškoti daugiau ką ten siūlo thumbup.gif A la armonika tai brangi kiek žiūrinėjau...
O jei plautuvę dėti maždaug taip kaip dabar kaitlentė? ty palikti vietelės krašte, kad ji prie pat nebūtų (necentruoti, kaip kad pirmame variante buvo), bet nedėti visai į kampą? g.gif Kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 03, 20:01)

Teka, o nenorit kontrastinio stalvirsio - tamsiai rudo, juodo, tik ne lygios teksturos - turetu buti praktiska ir graziai su svieisu ziuretis.

kad labai brangiai gaunas tie mechanizmai, kad dvi dureles iskart atsidarinetu, buvau taip sugalvojus is pradziu, bet kad kaina kandziojas. o jei butu dvi atskiros spinteles, tai bet kokiu atveju nepasiekciau siaip, tai tektu ant kedes lipt. bet ten ir laikyciau retai naudojamus daiktus. bet vat i sona atsidarancios ten butu gal ir patogiau, bet tada vis tiek reiktu jas horizontalias daryt, kad vaizdas vientisas butu.

visu pirma negaliu paziuret, kaip atrodytu su tamsiu stalvirsiu toks spalvu variantas, kadangi vis be kompo esu. o kol kas sis variantas, kuri ikeliau man toks lengvas gaivus, kad kazkaip man nesinori jo niekuo apsunkint.

QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 03, 20:41)
o jeigu ne paslaptis, kokio dydžio jūsų virtuvė?smile.gif

2800x2650cm 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2014 01 03, 22:33)
Štai dar vienas variantas. Kaip šis?

man kazkaip cia be rysio ta kaitlente, taip noris pastumt virs orkaites, na kad lygiai butu
Atsakyti
Teka bet gyvai viskas kitaip atrodo. As pasiieskociau realaus pavyzdzio su patinkancios spalvos virtuve.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 01 03, 23:47)
reiks paieškoti daugiau ką ten siūlo  thumbup.gif  A la armonika tai brangi kiek žiūrinėjau...
O jei plautuvę dėti maždaug taip kaip dabar kaitlentė? ty palikti vietelės krašte, kad ji prie pat nebūtų (necentruoti, kaip kad pirmame variante buvo), bet nedėti visai į kampą?  g.gif Kaip manai?

As kriaukle stumciau visai i krasta (jei liktu kairej), pas mus dabar yra kraste, bet salia sienos, tai man liuks. Nes tas krastukas lieka darbui jau per mazas. Lupenom sumest skutant bulves biggrin.gif O dujine deciau vis tiek ne i kampa. Ir ta kampine vieta lieka tokia nelabai patogi darbui dabar? g.gif Nes vietos vis tiek tiek pat, o tas uzsukimas patogiau paprastiems darbams, ne dujinei ir ne kriauklei.
Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
idomu bus paziureti jusu galutini varianta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 03, 22:54)
Teka bet gyvai viskas kitaip atrodo. As pasiieskociau realaus pavyzdzio su patinkancios spalvos virtuve.

Gal as nemoku ieskot. Kaip reiketu? Uzsiduot spalvas virtuves ir bandyt ieskot? g.gif

nu va, kiek uzsidaviau sviesiai rudas su baltu, tai visos su baltais stalvirsiais. viena kita su rusvu. su tamsiais nei vienos neradau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 03 sausio 2014 - 23:03
O gal aukstaja spinta deti i desine puse? Ar jums uzgriozdins vaizda i kitas erdves? oj, nesamone pasakiau, tada gi lieka negerai kampas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 sausio 2014 - 22:59