Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(AstaM @ 2013 12 03, 18:01)
Kaži jie į Vilnių vežtų?

Nežinau čia jau jų reiktų klausti biggrin.gif
Man atrodo , kad dirba visoje Lietuvoje mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2013 12 03, 15:21)
Fasadai - dažyta poliruota MDF 18mm.
Karkasas - laminuota MDP 18mm.
6 stalciai su BLUMo mechanizmu.

Ojej, kaip brangiai doh.gif. Ar čia ta dažyta poliruota MDF tiek kainuoja?
Nežinau, ar man čia pasisekė, bet mano virtuvė 4,2m dalis su pakabinamom spintelėm + 2,3m sala kainavo apie 13t. Be stalviršio, be gartraukio konstrukcijos, be buitinės aišku, be plautuvės, be stalčių įdėklų jokių, be rankenėlių. BET, 20mm storio masyvo fasadai, 23(!) bluminiai stalčiai... ax.gif .
Kokia firma skaičiavo Jums?
Rimtas gamintojas manau atvežtų bet kur Lietuvoje, neretas turbūt ir į užsienį veža. Maniškiai gamintojai vilniečiai, o aš Palangoje mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 gruodžio 2013 - 17:17
Sveikos,

Įsiterpsiu į jūsų pokalbius, visai neseniai darėmes ir mes naują virtuvę, tad ši tema labai aktuali buvo smile.gif
QUOTE(AstaM @ 2013 12 03, 17:01)
Kaži jie į Vilnių vežtų?

veža 4u.gif
mes pas juos darėmės, esu labai patenkinta rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 03 gruodžio 2013 - 19:50
Labas vakaras.

Priimkite i savo gretas. Artimiausiu metu teks uzsakyti jau virtuve clap.gif

Virtuve didele, biudzetas ne biggrin.gif

Mazdaug taip isivaizduoju.:

user posted image

virs mikrobanges TV suplanuotas. doh.gif Indaplove prie kriaules.

Noreciau kritikos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 12 03, 21:57)
Labas vakaras.

Priimkite i savo gretas. Artimiausiu metu teks uzsakyti jau virtuve  clap.gif

Virtuve didele, biudzetas ne  biggrin.gif

Ar kaireje puseje tarpas iki sienos, nes seselis metasi?
As tai nesuprantu kodel zmones siuolaikinese virtuvese mikrobangines deda. Kaip daznai Jus ka nors sildot? Juolab, kad gali viska padaryti su normalia virykle, o ir nesveika ziauriai.
Man asmeniskai truksta spinteliu virsuje del pragmatiniu sumetimu - visada virtuveje yra ka paslepti. Nemegstu prideliotu daiktu ant pavirsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaM: 03 gruodžio 2013 - 22:00
QUOTE(AstaM @ 2013 12 03, 23:00)
Ar kaireje puseje tarpas iki sienos, nes seselis metasi?
As tai nesuprantu kodel zmones siuolaikinese virtuvese mikrobangines deda. Kaip daznai Jus ka nors sildot? Juolab, kad gali viska padaryti su normalia virykle, o ir nesveika ziauriai.
Man asmeniskai truksta spinteliu virsuje del pragmatiniu sumetimu - visada virtuveje yra ka paslepti. Nemegstu prideliotu daiktu ant pavirsiu.

Puodeli pieno, lekste sriubos tikrai man paprasciau per 1min i mikrobange sauti. cool.gif

Pas Ikea nera spinteliu 5cm. o siena 4.95m smile.gif

As manau, kad tikrai uzteks vietos viskam ir apacioje. Man erdves kazkaip norisi. g.gif

Atsakyti
Cia kazkada buvo diskusija apie blum stalciu gyli.

http://furnitanas.lt...alciu-sistemos1

nuorodeje matosi kad yra standartas: 40cm, 45, cm, 50cm, 55cm, 60cm, 65cm

Po 60 plocio stalcirsiu tikrai telpa 55cm gylio.. tad pas ka ten buvo 45.. idomu kodel taip, ar del to kad pigiau, ar gal gylesni ne taip gerai laiko..
Atsakyti
As tai kasdien sildau, bet vietos jai nenumatyta. Tikiuos po truputį isgyvendint si daikta. Kolkas sildoma dazniausiai vaikams - jogurtukai kokie kad lediniu nevalgytu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 12 03, 23:05)
Puodeli pieno, lekste sriubos tikrai man paprasciau per 1min i mikrobange sauti. cool.gif
Pas Ikea nera spinteliu 5cm. o siena 4.95m smile.gif
As manau, kad tikrai uzteks vietos viskam ir apacioje. Man erdves kazkaip norisi.  g.gif

Na, čia įpročio reikalas. Aišku, jei jums reikia, tai nėra čia ko diskutuoti.
Dėl 5 cm, tai man asmeniškai labai didelis minusas. Dėl šios priežasties pradėjau remontą, nes turėjau 15 cm tarpą.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2013 12 03, 20:57)
Labas vakaras.

Priimkite i savo gretas. Artimiausiu metu teks uzsakyti jau virtuve  clap.gif

Virtuve didele, biudzetas ne  biggrin.gif

user posted image

man noretusi spinteliu virsuje ax.gif o del tu 5 cm tai galit tiesiog pastorint siena su gipsu ir neliks tu 5 cm biggrin.gif mes taip vonioj padarem kad pilna plytele tilptu ir nepjaut naujos po 1 cm
Atsakyti
As kaip supratau, tie 5 cm atsirado tik del to, kad programa nesustato kitaip. Manau baldininkai isspres tai ir padarys be tarpo, nes tikrai imanoma thumbup.gif
Man nesiziuri ta spintele is dvieju pusiu durelemis kaireje, kazkaip visos linijos horizontalios, tai norisi ir cia, kad butu neperskirta. Nebent jus susiplanave ten kazka pasideti konkreciai.
As tai desinej, kur gartraukis, deciau spinteles neaukstas. Tikrai neapkraus vaizdo.
Atsakyti
Kaip sunku be kompo. Ner gyvenimo, ner.

Ajste kad dingo su savo virtuve.
Atsakyti