Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Juodai @ 2014 01 03, 15:57)

na jūsų virtuvė kaip iš žurnalo. wub.gif

Aš daryčiau tikriausiai arba dabar kaip mastot, t.y. salos spalvą arba baltą. g.gif
Atsakyti
Ačiū, Mistica, už pagyras ir nuomonę 4u.gif

Dėl tos baltos spalvos... kad nenugelstų, reiktų uždažyt, bet tada visas medžio šaleles paslėpsim, kuriu nenorim slėpt blush2.gif ... Vat ir balamūtijamės dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 03, 17:57)

user posted image

Papildyta:
Beje, kėdžių prie salos aukštis kaip tik  smile.gif . Salos stalviršis 95cm (pasirodo doh.gif , visad galvojau kad 94 unsure.gif ) aukštyje, o kėdės 63cm.
Papildyta:

Teka, man rodos Tavo įmestas stalviršis nelabai tiktų - jis susilietų su apatinių spintelių fasadais. Geriau atrodytų baltas  mirksiukas.gif

O negalvojote apie tokia spalva, kaip virtuvinio g.gif Idomu, kaip atrodytu g.gif Manau butu akcentas... bet gal per "stiprus" g.gif
O gal spalva, kaip stalvirsis (nelabai is foto eina suprast kokia spalva) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 10:14)
Nepamenu, kuri ten nori juodu virsutiniu ir medzio apatiniu, tai noriu pasakyt, kad neisivaizdavau, kaip tai turetu atrodyt, bet kai pamaciau, sakyciau visai neblogai.

O as vat galvoju galiausiai apie tokias spalvas, virsutines greiciausiai noresiu kremines blizgias, bet vat nezinau, koks cia geriausiai stalvirsis tiktu.
user posted image

sitas spalvu variantas man irgi neduoda ramybes biggrin.gif beda dar ta, kad draugai nusipirke tokio pat isplanavimo busta ir darys virtuve pilksva, tai jau taip nesinori visko vienodai, kad mastau apie juoda virsu...
stalvirsi galvociau deti balta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.B_: 03 sausio 2014 - 16:15
QUOTE(Juodai @ 2014 01 03, 15:57)
Sveiki visi smile.gif . Darkart su Naujais  4u.gif .
Įkelsiu savo virtuvės dabartinį vaizdą. Gal kas galit patarti, kokia spalva daryt gartraukio laikančią konstrukciją? g.gif  Buvom galvoję apie balinamą alyvą, bet nebenorim jau jos, nes laikui bėgant pušis (ten yra klijuota pušis) gelsta. Dabar mąstom apie tamsų variantą - panašiai kaip salos spalvą...  g.gif Kažin...

Teka, man rodos Tavo įmestas stalviršis nelabai tiktų - jis susilietų su apatinių spintelių fasadais. Geriau atrodytų baltas  mirksiukas.gif

Mano akimis pagal sias foto geriau atrodo sviesi, kur medzio spalvos, net nebalinta, bet
eriau nei tamsi

Aciu uz nuomone. Bet tada ir virsutines baltos geriau ane? O koks tavo nuomone cia dar stalvirsis tiktu?
QUOTE(Mistica @ 2014 01 03, 15:59)
na jūsų virtuvė kaip iš žurnalo.  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Juodai o jei alyvuoti be balinimo? gal visai graziai naturaliai atrodytu g.gif
Atsakyti
Mrs.B, prie juodo virsaus balta stalvirsi ar cia man pasiulymas buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 17:19)
Mano akimis pagal sias foto geriau atrodo sviesi, kur medzio spalvos, net nebalinta, bet
eriau nei tamsi

QUOTE(murmur @ 2014 01 03, 17:19)
Juodai o jei alyvuoti be balinimo? gal visai graziai naturaliai atrodytu g.gif

Vat vat... Kai užmečiau tą tamsios spalvos fragmentą ant fotkės, susimėčiau unsure.gif . Turbūt ji labai apsunkintų vaizdą...
O natūraliai - g.gif . Gal tikrai neblogai... kažin kaip ta pušis pakeis spalvą g.gif
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2014 01 03, 17:06)
O negalvojote apie tokia spalva, kaip virtuvinio g.gif Idomu, kaip atrodytu g.gif Manau butu akcentas... bet gal per "stiprus" g.gif
O gal spalva, kaip stalvirsis (nelabai is foto eina suprast kokia spalva) g.gif

Raudono tikrai nenoriu - tikrai atrodytų labai drąsiai, bet užtenka man jos ant fasadų smile.gif . Juo labiau, kad šalia prieškambaris ir koridorius oranžinis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 03, 16:26)
Vat vat... Kai užmečiau tą tamsios spalvos fragmentą ant fotkės, susimėčiau  unsure.gif . Turbūt ji labai apsunkintų vaizdą...
O natūraliai - g.gif . Gal tikrai neblogai... kažin kaip ta pušis pakeis spalvą g.gif

Turejau pusines komodas, vaiku lovas ir grindis. Per 6 m nepastebejau kazkokio ten labai spalvos pakeitimo
Atsakyti
help.gif gal žinote, kas LT gamina baldus su panašiomis kojomis? turbūt iš jūsų kažkas buvo įmetęs nuorodą seniau, bet tada nereikėjo ax.gif ačiū 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 17:24)
Mrs.B, prie juodo virsaus balta stalvirsi ar cia man pasiulymas buvo? smile.gif

cia jum pasiulymas buvo ax.gif vietoj to ale medzio stalvirsio deti balta ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 16:30)
Turejau pusines komodas, vaiku lovas ir grindis. Per 6 m nepastebejau kazkokio ten labai spalvos pakeitimo

todel kad kasdien matot... siaip pusis pagelsta... ir gan stipriai 4u.gif
Atsakyti