Kiek cm kabinti lempas virs baro kurio ausktis 90 cm jei lubu aukstis 290, o musu su vyru 172-175?
QUOTE(airv @ 2014 01 03, 01:09)
hmm, bet tada darbastalio labai mažai lieka, ir gal net svarstytina ar kampo reikia
Gali būti, kad tikrai taškysis ant grindų kažkaip niekaip nerandu tinkamiausios vietos. O gal tada kampo nedaryti, bet prie sienos plautuvę stumti kiek įmanoma dešiniau ir kokį kargiuką dėti? Kiek cm iki sienos turėtų būti, kad nesitaškytų ji?
Gali būti, kad tikrai taškysis ant grindų kažkaip niekaip nerandu tinkamiausios vietos. O gal tada kampo nedaryti, bet prie sienos plautuvę stumti kiek įmanoma dešiniau ir kokį kargiuką dėti? Kiek cm iki sienos turėtų būti, kad nesitaškytų ji?
Pas mus virtuvėje Jūsų pavaizduotas variantas, nes ji mažesnė nei Jūsų ir norėjosi darbastalio. Be to, pirkome Ikėjoje ir nesinorėjo kriauklei skirti talpios kampinės spintelės. Kriauklė mūsų gana gili, tad taškymosi mažai Kas dėl estetiškumo, mūsų atveju nugalėjo praktiškumas.
Teka jei apatines spinteles medzio imitacijos tai toks stalvirsis siek tiek per marga man rodos.
Idomu o daro virtuvinius kasnors issimoketinai?
QUOTE(airv @ 2014 01 03, 00:09)
hmm, bet tada darbastalio labai mažai lieka, ir gal net svarstytina ar kampo reikia
O kas pas jus priešais židinį bus? Gal ten tilptų šaldytuvas, atsutas į virtuvę ir pastatytas už kokios pertvaros?
QUOTE(murmur @ 2014 01 03, 10:11)
Teka jei apatines spinteles medzio imitacijos tai toks stalvirsis siek tiek per marga man rodos.
Tai va ir ad taip galvoju, todel nezinau, koks cia geriau butu stalvirsi. O jei daryt virsutines baltas, stalvirsi irgi balta ta ale golfo kamuoliuko grubletumo
Del issimoketinai negirdejus
QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 10:14)
Jau kiek laiko vis ziuriu I si stalvirsi, nors gyvai nesu macius. Kazin tiktu toks? ]http://www.termopalas.lt/preke/3754/sviesiai-pilka-smelio[/url]
O kaip atsidarys virsutines ir pacios virsutines spinteles?
QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 09:14)
Jau kiek laiko vis ziuriu I si stalvirsi, nors gyvai nesu macius. Kazin tiktu toks? Kazkaip bijau, kad bus mirgu marga
http://www.termopala...ai-pilka-smelio
Pas vyro tevus kaime toks prie medzio virtuves, tai nieko taip atrodo, bet as nesirinkciau, juo labiau su sviesiom spintelem, nebus kontrasto, susilies
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 03, 09:04)
Ar čia suprojektavot šeip, ar turite tokį pagaminta. Visiškai atitinka mano vizija, tik prailginus trumpąką sieną. Ar galėčiau prašyti patobulinti projektėlį pagal mano išmatavimus. Labai būčiau dėkinga.
QUOTE(juju @ 2014 01 03, 15:26)
Ar čia suprojektavot šeip, ar turite tokį pagaminta. Visiškai atitinka mano vizija, tik prailginus trumpąką sieną. Ar galėčiau prašyti patobulinti projektėlį pagal mano išmatavimus. Labai būčiau dėkinga.
Radau internete.. Algiobaldai, ar kazkaip panasiai
Gal kas turite suprojektuota optimalu varianta vienoje sienoje? Be jokiu posukiu? Man aktualu arba 4 m, arba 3 su kazkiek Neapsiprendziu
QUOTE(Smilla @ 2014 01 03, 13:09)
O kaip atsidarys virsutines ir pacios virsutines spinteles?
Mastau apie horizontaliai atsidarancias
QUOTE(kuzyte @ 2014 01 03, 13:40)
Pas vyro tevus kaime toks prie medzio virtuves, tai nieko taip atrodo, bet as nesirinkciau, juo labiau su sviesiom spintelem, nebus kontrasto, susilies
Na kontrasto ir nesiekiu, pagal imesta pvz matos: ), tik nezinau koks geriau cia tiktu stalvirsis. Foto, kur imeciau man rodos stalvirsis irgi medzio imitacjjos, kaip apatines spjnteles
Sveiki visi . Darkart su Naujais .
Įkelsiu savo virtuvės dabartinį vaizdą. Gal kas galit patarti, kokia spalva daryt gartraukio laikančią konstrukciją? Buvom galvoję apie balinamą alyvą, bet nebenorim jau jos, nes laikui bėgant pušis (ten yra klijuota pušis) gelsta. Dabar mąstom apie tamsų variantą - panašiai kaip salos spalvą... Kažin...
Pabandžiau užmesti truputį tokios spalvos ant konstrukcijos...
Papildyta:
Beje, kėdžių prie salos aukštis kaip tik . Salos stalviršis 95cm (pasirodo , visad galvojau kad 94 ) aukštyje, o kėdės 63cm.
Papildyta:
Teka, man rodos Tavo įmestas stalviršis nelabai tiktų - jis susilietų su apatinių spintelių fasadais. Geriau atrodytų baltas
Įkelsiu savo virtuvės dabartinį vaizdą. Gal kas galit patarti, kokia spalva daryt gartraukio laikančią konstrukciją? Buvom galvoję apie balinamą alyvą, bet nebenorim jau jos, nes laikui bėgant pušis (ten yra klijuota pušis) gelsta. Dabar mąstom apie tamsų variantą - panašiai kaip salos spalvą... Kažin...
Pabandžiau užmesti truputį tokios spalvos ant konstrukcijos...
Papildyta:
Beje, kėdžių prie salos aukštis kaip tik . Salos stalviršis 95cm (pasirodo , visad galvojau kad 94 ) aukštyje, o kėdės 63cm.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2014 01 03, 15:42)
Na kontrasto ir nesiekiu, pagal imesta pvz matos: ), tik nezinau koks geriau cia tiktu stalvirsis. Foto, kur imeciau man rodos stalvirsis irgi medzio imitacjjos, kaip apatines spjnteles
Teka, man rodos Tavo įmestas stalviršis nelabai tiktų - jis susilietų su apatinių spintelių fasadais. Geriau atrodytų baltas