Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Mergelė @ 2014 01 02, 18:25)
Turiu tamsų virtuvinį stalą. Niekada daugiau gyvenime nepirkčiau ir nedėčiau tokio stalviršio. Kiekvienas trupinukas, drėgnesnio skudurėlio dryžiai kaip ant delno. Man nepraktiška.  schmoll.gif

Nepraktiškos spalvos stalviršis - tikras vargas. Dar gerai kai ir stalviršio paviršiaus faktūra praktiška. Mano pastebėjimu praktiškiausia yra vadinama apelsino faktūra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 02, 19:20)
Keliant orkaitę virš stalviršio prarandamas stalviršio darbinis paviršius, virtuvė vizualiai atrodo mažesnė ir labiau prigrūsta. Pliusas, tas, kad kažkiek padaugėja vietos pasidėjimui, nes po virykle galima įrengti stalčius arba spintelę  smile.gif Tad pagalvokite kas svarbiau, ar darbinis stalviršio paviršius ir "lengvesnis" vaizdas, ar didesnės pasidėjimo galimybės. smile.gif
Kepiniai ir viršuje ir apačioje iškepa vienodai smile.gif

dekui, uz pastebejimus smile.gif treti metai darbastalio turiu puse metro ir issisuku, tai manau, kad ir su 60cm issiversiu, juolab, kad galesiu gaminti ir ant 80cm darbastalio esancio toleliau nuo virykles. cia koja kisa ta mikrobange. man jos nereikia visiskai, bet va vyras uzsimane, nors dabar nenaudojam ir puikiai issiverciam ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Stella Maris @ 2014 01 02, 17:35)
manau, stalvirsis juodas apsunkins vaizda, nebent pas jus didele patalpa su baltom sienom smile.gif  gal kas daugiau issakys savo nuomone.

na patalpa normali 26 kv.m,ir sienos baltos visoje patalpoje bus. bet dabar 5 kv.m virtuveje turiu juoda stalvirsi apelsino fakturos, nu ir negaliu atsidziaugti, man ant jo visiskai nieko nesimato ir neuzgozia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.B_: 02 sausio 2014 - 19:43
ar kas galėtų pasidalinti patarimais į anksčiau mano rašytą žinutę?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiktoo: 02 sausio 2014 - 20:10
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 02, 20:10)

ačiū 4u.gif

Tai, kad, žinot į daugelį dalykų atsakyti vienareikšmiškai atsakyti negalima.
Reikia žinoti jūsų įpročius, t.y. geriausiai į juos atsakytumėte pati...
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 01 02, 20:10)

ačiū 4u.gif

Virtuvė nėra visai maža, nes būna ir mažesnių. Visgi tokiose mažose virtuvėse geriau daryti baldus pagal vieną sieną, o ne L formos.
1. Galima.
2. Neverta.
3. Neverta daryti įmontuojamą.
Visa kita skonio reikalas. Rankenėles galima parinkti aptakias, kad nekliūtumėte. Spalvų pasirinkimo gausa didžiulė, bet renkasi žmonės skirtingai. Vieniems iš šimto spalvų išsirinkti sunku, kitiems ir iš penkių lengva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 02 sausio 2014 - 20:43
QUOTE(airv @ 2013 12 29, 23:43)
Sveikos,

Pagaliau ir aš galiu jungtis į Jūsų gretas su prašymu pagelbėti suprojektuoti kiek įmanoma talpesnę ir patogesnę virtuvę mažoje erdvėje  4u.gif  Virtuvės zonos ilgoji siena 3,2 m, trumpoji - 1,30 m. Prie trumposios sienos anga (mini koridorius). Virtuvė sujungta su svetaine. Galima viską stumdyti, tik nuo dešinio kampo 1 m. atstumu yra vandens įvado ventilis, prie kurio reikia palikti priėjimą.
Senoje virtuvėje darbastalio tarp kriauklės ir kaitlentė buvo 0,6 m ir kitoj vietoj (a la sala) 0,6 m. tai nepatogu naudotis, todėl norisi išsaugoti kiek įmanoma daugiau darbastalio. Tik va, nerandu vietos virtuvinių įrankių stalčiui. Galvoju kampinėj spintelėj (tik nžn kaip jį ten "įtaisyti" kad patogu būtų naudotis), arba virš orkaitės (laikantis visų gamintojo reikalavimų, turėtų vietos užtekti). Orkaitė dujinė. Gartraukis virš kaitlentės bus (radau keliuose straipsniuose, kad atstumas turi būti 0,75 m. nžn pasitikėti ta info ar ne?) Dvejoju ir dėl kriauklės vietos, bet jei dedu ją į kampą, tai tada, tikriausiai, negaliu šiukšlių stalčiaus daryti g.gif Jei keičiu vietomis kaitlentę ir kriauklę, tai kaitlentė labai arti krašto gaunasi, bijau, kad vaikštant galiu užkabint kokią rankeną keptuvės, ar pan.  g.gif Kargiuko aukštį dariau 0,08m (pagal Ikea baldus, bet radau info, kad dažniausiai būna 0,10 - 0,15 m) g.gif Patalpa žema 2,20 m. spinteles noriu daryti iki lubų. Mielai priklausyčiau stalčių sektai, bet nerandu jiems vietos smile.gif
Keliu virtuvės komplekto ir patalpos išplanavimo brėžinius. Lauksiu patarimų  4u.gif

user posted image

user posted image

Sveiki,

Aš irgi vis dar laukiu atsakymų, patarimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2014 01 02, 23:02)
Sveiki,

Aš irgi vis dar laukiu atsakymų, patarimų smile.gif

As tik del kriaukles gerai pamastyciau, nes toks idomus variantas daryti ja kraste, toks jausmas, kad taskysis ant zemes desinej pusej g.gif Ir vizualiai neatrodys graziai estetiskai. Neiseina jos perkelti salia indaploves? Ne virs, o salia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 sausio 2014 - 23:19
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 02, 23:18)
As tik del kriaukles gerai pamastyciau, nes toks idomus variantas daryti ja kraste, toks jausmas, kad taskysis ant zemes desinej pusej g.gif Ir vizualiai neatrodys graziai estetiskai. Neiseina jos perkelti salia indaploves? Ne virs, o salia?

hmm, bet tada darbastalio labai mažai lieka, ir gal net svarstytina ar kampo reikia g.gif
Gali būti, kad tikrai taškysis ant grindų g.gif kažkaip niekaip nerandu tinkamiausios vietos. O gal tada kampo nedaryti, bet prie sienos plautuvę stumti kiek įmanoma dešiniau ir kokį kargiuką dėti? Kiek cm iki sienos turėtų būti, kad nesitaškytų ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 03 sausio 2014 - 00:13
QUOTE(airv @ 2014 01 03, 01:09)
Kiek cm iki sienos turėtų būti, kad nesitaškytų ji?

Kriaukle prie sienos - iprastas variantas. Tegu taskosi ta siena, nusivalo juk. Aisku, ir grindys issiplauna, bet mano manymu keistas variantas.
Ka kiti mano? g.gif Nes net sunkiai randu realiu pavyzdziu, kad kriaukle butu uzbaigiamas virtuvinis komplektas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 03, 08:15)
Kriaukle prie sienos - iprastas variantas. Tegu taskosi ta siena, nusivalo juk. Aisku, ir grindys issiplauna, bet mano manymu keistas variantas.
Ka kiti mano? g.gif Nes net sunkiai randu realiu pavyzdziu, kad kriaukle butu uzbaigiamas virtuvinis komplektas unsure.gif

As savo kai projektavau, tai buciau taio dejus kriaukle ax.gif Bet deja, nebedarem is viso kampo, tai ir kriaukle liko prie sienos, tai pasakyt nieko negaliu...
O saldytuvo eina kelt is viso kitur, prie kitos sienos? Tada viskas kitaip prasistumdytu, nereiketu daryti kargiuku. g.gif
Atsakyti
Praktiskai toks pats variantas, tik is kitos puses reiketu ziureti. Gal geriau taip?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 sausio 2014 - 09:05
Laba, su Naujaisiais!
As vis be kompo, tai nekomentuosiu, nes sunku rasyt, noriu tik pasakyt, kad paskutinis variantas, kur kriaukle kampe, man geriau atrodo, patogiau. Darbastalio ne maziau, tik kad jis ne istisinis, o gabaliukais smile.gif
Nepamenu, kuri ten nori juodu virsutiniu ir medzio apatiniu, tai noriu pasakyt, kad neisivaizdavau, kaip tai turetu atrodyt, bet kai pamaciau, sakyciau visai neblogai.

O as vat galvoju galiausiai apie tokias spalvas, virsutines greiciausiai noresiu kremines blizgias, bet vat nezinau, koks cia geriausiai stalvirsis tiktu.
user posted image

Jau kiek laiko vis ziuriu I si stalvirsi, nors gyvai nesu macius. Kazin tiktu toks? Kazkaip bijau, kad bus mirgu marga
http://www.termopala...ai-pilka-smelio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 03 sausio 2014 - 09:21