Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(kuzyte @ 2013 12 31, 11:48)
merginos jei baro aukstis bus toks pat kaip stalvirsio  90 cm ar kedes kuriu sedejimo aukstis 73 cm nebus per aukstos?  unsure.gif

Pas mane stalvirsis 92, baro kede 76cm, tai sedet galima, bet jei kazka valgyt, tai jau nepatogu. Bara kelciau dar kokius 15-20cm.
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 12 31, 13:32)
Kokias pusbario kedes pirkot?  ax.gif

šitas smile.gif
Atsakyti
Mano stalas 94 cm., kėdės ~70. Viskas gerai ir patogu.
Kuzytes atveju kėdės būtų per aukštos g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 12 31, 12:48)
Pas mane stalvirsis 92, baro kede 76cm, tai sedet galima, bet jei kazka valgyt, tai jau nepatogu. Bara kelciau dar kokius 15-20cm.

QUOTE(Juodai @ 2013 12 31, 13:11)

QUOTE(Mascara @ 2013 12 31, 13:27)
Mano stalas 94 cm., kėdės ~70. Viskas gerai ir patogu.
Kuzytes atveju kėdės būtų per aukštos  g.gif

Aciu, jau supratau kad mano nuziuretos per aukstos verysad.gif Reikes ieskot kitokiu verysad.gif
Atsakyti
sveikos, kaip manot, kuris variantas geresnis? spalvu gama: virsutines spinteles juoda lakine plokste, dureles su dvigubais lankstais. Apatines spinteles tamsesnio medzio imitacijos. Klausimas, ar nebus per tamsu? kazkaip baugina aukstos virsutines spinteles... ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 01, 22:34)
sveikos, kaip manot, kuris variantas geresnis? spalvu gama: virsutines spinteles juoda lakine plokste, dureles su dvigubais lankstais. Apatines spinteles tamsesnio medzio imitacijos. Klausimas, ar nebus per tamsu? kazkaip baugina aukstos virsutines spinteles... ax.gif

Gal 2 variantas, bet reik ziuret i bendra patalpas. O tokios tamsios visos tikrai nedaryciau ax.gif Jei turit daug nenaudojamu daiktu, ar kuriuos naudojat kelis kartus i metus, tai aukstos spintutes pravers. As asmeniskai esu nelinkus kaupt daiktu, ir spintuciu aukstu neplanuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2014 01 02, 15:16)
Gal 2 variantas, bet reik ziuret i bendra patalpas. O tokios tamsios visos tikrai nedaryciau ax.gif Jei turit daug nenaudojamu daiktu, ar kuriuos naudojat kelis kartus i metus, tai aukstos spintutes pravers. As asmeniskai esu nelinkus kaupt daiktu, ir spintuciu aukstu neplanuoju smile.gif

http://virtuvesbalda...os-tendencijos/
pirma foto, va tokios splavos minty dabar. Tik stalvirsis juodas.
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 02, 16:27)

manau, stalvirsis juodas apsunkins vaizda, nebent pas jus didele patalpa su baltom sienom smile.gif gal kas daugiau issakys savo nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 01 02, 17:27)

Cia tas modelis, kur ruda apacia ir juodas virsus?
Vakar kaip tik ziurejau laida, kur dejo tokio tipo kaip tos rudos apacioj - dviems vyrukams, tik dar tamsesnes. Bet gerai sako - prie visiskai baltu sienu. Uzmesiu aki, koks stalvirsis buvo, jei nepamirsiu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 02, 18:18)
Cia tas modelis, kur ruda apacia ir juodas virsus?
Vakar kaip tik ziurejau laida, kur dejo tokio tipo kaip tos rudos apacioj - dviems vyrukams, tik dar tamsesnes. Bet gerai sako - prie visiskai baltu sienu. Uzmesiu aki, koks stalvirsis buvo, jei nepamirsiu.

taip, tik cia foto su stiklu virsutines spinteles, o pas mane vien plokste. Pas mus sienos bus taip pat pieno spalvos, grindys azuolo spalvos plyteles. todel baltas stalvirsis jau nesiziuri ne prie ko, bandysiu deti juoda su kokiom "siukslem", kad pabraizymai nesimatytu ar trupiniai.
Atsakyti
QUOTE(dais @ 2013 12 29, 21:18)
Merginos, kilo klausimas dėl stalviršio kur montuojasi indaplovė.Brolis pasakojo, kad Norvegijoje toje vietoje kur montuojama indaplovė klijuojama kažkokia apsauginė folija, kad nuo drėgmės, garų stalviršis nesideformuotų.Pas jį medinis stalviršis ir nėra tos apasaugos, tai tikrai ,sakė, stalviršis virš indaplovės išsipūtęs.Mano naujai gaminta virtuvė,bet nėra nieko ir baldininkai sakė, kad taip daro visada.O kaip pas jus?

Su indaplove komplekte būna stalviršio apsaugai nuo garų skirta metaline detalė. Ji tvirtinama prie stalviršio apačios. Įmontavus indaplovę, ji gumelėmis prisispaudžia prie tos metalinės detalės ir to pakanka. Jeigu tos detalės komplekte su indaplove nebūna, tai pritvirtinu savo analogišką detalę. Kiek man teko įmontuoti indaplovių, tai dar nebuvo atvejo, kad virš jų išsipūstų stalviršis. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 12 30, 19:40)
sveikos, ateinu su klausimu. Isiruosinejam virtuve ir iskilo klausimas, ar darant orkaite ant spinteles (na ne po kaitlente) salia sienos, atidarius kepancios orkaites dureles ta siena laikui begant neapruksta??? nes negaliu is dvieju variantu issirinkti ar orkaite kelti ar palikti po senovei po kaitlente...

Keliant orkaitę virš stalviršio prarandamas stalviršio darbinis paviršius, virtuvė vizualiai atrodo mažesnė ir labiau prigrūsta. Pliusas, tas, kad kažkiek padaugėja vietos pasidėjimui, nes po virykle galima įrengti stalčius arba spintelę smile.gif Tad pagalvokite kas svarbiau, ar darbinis stalviršio paviršius ir "lengvesnis" vaizdas, ar didesnės pasidėjimo galimybės. smile.gif
Kepiniai ir viršuje ir apačioje iškepa vienodai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 02 sausio 2014 - 18:28
QUOTE(Stella Maris @ 2014 01 02, 16:35)
manau, stalvirsis juodas apsunkins vaizda, nebent pas jus didele patalpa su baltom sienom smile.gif  gal kas daugiau issakys savo nuomone.

Turiu tamsų virtuvinį stalą. Niekada daugiau gyvenime nepirkčiau ir nedėčiau tokio stalviršio. Kiekvienas trupinukas, drėgnesnio skudurėlio dryžiai kaip ant delno. Man nepraktiška. schmoll.gif
Atsakyti