QUOTE(vaidastep @ 2013 12 30, 13:14)
kokius tiksliai gal galit parasyt fasadus dejot ,nes labai grazus man jie ir ka su kampine sumeistravot gal galima butu foto su atidaryta spintele butu kaip ten atrodo,ir kazkas jau klause betir as uzklausiu ar bandet lietuvos ikejoj kainas skaiciuot ar labai didelis skirtumas? aciu labai
Lenkijoj jie lidingo vadinas, lietuvoj kitaip... Bijau sumeluot... Vieni brangiausiu jie... Dat naturalaus medzio brangesni yra... Siaip kagal stilistika man dar vieni butu tike ir kaina beveik 1000 lt butu mazesne, bet kazkaip su vyru abiem sitie labiau patiko
Na kampine spintele yra 120 ilgio... O mum tilpo 90, tai emem 30 tines dureles vietoj 60 ir paskui pacia spintele nupjovem. Per 30 dureles nera pats patogiausias reikalas landzioti, bet kadangi turiu tris produktus, kuriu pas mane turi buti visada ir daug, tai juos ten ir sudejau... Dar tetis padare lentynele papildoma, tai visai sauniai gavos.... Dabar be fotiko, tai neparodysiu
Del kainu skirtumo jau atsakiau.. Zinoma ivertinkit ir kura, nes mum pvz tik i varsuva tiek i vilniu nemazas atstumas