Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(vaidastep @ 2013 12 30, 13:14)

kokius tiksliai gal galit parasyt fasadus dejot ,nes labai grazus man jie smile.gif ir ka su kampine sumeistravot gal galima butu foto su atidaryta spintele butu kaip ten atrodo,ir kazkas jau klause betir as uzklausiu ar bandet lietuvos ikejoj kainas skaiciuot ar labai didelis skirtumas? aciu labai  4u.gif

Lenkijoj jie lidingo vadinas, lietuvoj kitaip... Bijau sumeluot... Vieni brangiausiu jie... Dat naturalaus medzio brangesni yra... Siaip kagal stilistika man dar vieni butu tike ir kaina beveik 1000 lt butu mazesne, bet kazkaip su vyru abiem sitie labiau patiko biggrin.gif

Na kampine spintele yra 120 ilgio... O mum tilpo 90, tai emem 30 tines dureles vietoj 60 ir paskui pacia spintele nupjovem. Per 30 dureles nera pats patogiausias reikalas landzioti, bet kadangi turiu tris produktus, kuriu pas mane turi buti visada ir daug, tai juos ten ir sudejau... Dar tetis padare lentynele papildoma, tai visai sauniai gavos.... Dabar be fotiko, tai neparodysiu doh.gif

Del kainu skirtumo jau atsakiau.. Zinoma ivertinkit ir kura, nes mum pvz tik i varsuva tiek i vilniu nemazas atstumas biggrin.gif
Atsakyti
wiktto:o koks tai paviršius? medis? jeigu ir tokia pati spalva - kaip ji vadinasi?smile.gif

stalviršis ne gryno medžio, gal termopalo, iš brangesnių tada buvo.Spalva tokia pat, bet kaip vadinasi-nebeprisimenu.Dėjom dar grindis akmens masės plyteles parketo imitacijos,tai visai neblogai dera.

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2013 12 29, 22:43)

Kaip jūs tokį gražų planą padarot? Gal yra kokia LT ar EN programėlė? Nes IKEA man visiškai nepatinka programa, ten chaosas ir nesimato nei matavimų nieko..

Norėčiau ir aš jūsų pasiprašyti pagalbos, noriu pabraižyti smile.gif

Dėkui. 4u.gif
Atsakyti
sveikos, ateinu su klausimu. Isiruosinejam virtuve ir iskilo klausimas, ar darant orkaite ant spinteles (na ne po kaitlente) salia sienos, atidarius kepancios orkaites dureles ta siena laikui begant neapruksta??? nes negaliu is dvieju variantu issirinkti ar orkaite kelti ar palikti po senovei po kaitlente...
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 12 30, 10:28)
As kelciau kriaukle visai i kampa, taip isnaudosite ta tuscia kampine vieta ir turesite 2 puikias spinteles stalciams, gal mazesnes nei 60, bet bus su stalciais. Gausis apie 120cm darbo ploto, o tas yra visai nemazai. Nesu turejusi daugiau nei 60cm, tad dvigubai daugiau man atrodo nemazai 4u.gif  man noris, kad butu vietos is abieju pusiu kriaukles.

Tarkim pvz.
user posted image

Toks variantas visai idomiai atrodo, man patiktu tas kampinis apvalumas, jei pvz imciau kaitlente apvalia ir kriaukle apvali tai graziai atrodytu...tik va zinidys prie pat grieztu staciu formu.
O ar nelieka neisnaudotos vietos pvz kampine spintele jei siukliudezes stalcius po plautuve, tai visa galine dalis neisnaudota g.gif o stalciai siauri g.gif nors gal kazka netaip suprantu, nenagrinejau dar siuksliu dezes stalciaus konstrukcijos, bet gal kampine spintelej dedant karuseles konstrukcija labiau plotas issinaudoja? g.gif

QUOTE(Chill! @ 2013 12 30, 18:02)
Kaip jūs tokį gražų planą padarot? Gal yra kokia LT ar EN programėlė? Nes IKEA man visiškai nepatinka programa, ten chaosas ir nesimato nei matavimų nieko..

Norėčiau ir aš jūsų pasiprašyti pagalbos, noriu pabraižyti smile.gif
Dėkui. 4u.gif

Cia daryta su sketchup programa. Tik man vyras braize, as tik pirstu rodziau kur ka statyti blush2.gif ikea ir man nepatiko, nors ja ir paprasta naudotis.
Atsakyti
QUOTE(dais @ 2013 12 29, 22:18)
Merginos, kilo klausimas dėl stalviršio kur montuojasi indaplovė.Brolis pasakojo, kad Norvegijoje toje vietoje kur montuojama indaplovė klijuojama kažkokia apsauginė folija, kad nuo drėgmės, garų stalviršis nesideformuotų.Pas jį medinis stalviršis ir nėra tos apasaugos, tai tikrai ,sakė, stalviršis virš indaplovės išsipūtęs.Mano naujai gaminta virtuvė,bet nėra nieko ir baldininkai sakė, kad taip daro visada.O kaip pas jus?

Na, nėra čia norvegų išradimas biggrin.gif Indaplovės komplektacijoje būna arba klijuojama folija, arba metalinė prikalama detalė. Tiesa, būna ne visose indaplovėse, tačiau populiariausių gamintojų tikrai visuomet yra. O jei baldininkai sako, jog visada taip daro, tuomet labai gaila, nes nepadaro darbo iki galo, nes dažniausiai tą dalyką pastebi tuomet, kai indaplovė jau pastatyta, o tada daug vargo vėl ją traukt.
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 12 31, 10:19)
Na, nėra čia norvegų išradimas  biggrin.gif  Indaplovės komplektacijoje būna arba klijuojama folija, arba metalinė prikalama detalė. Tiesa, būna ne visose indaplovėse, tačiau populiariausių gamintojų tikrai visuomet yra. O jei baldininkai sako, jog visada taip daro, tuomet labai gaila, nes nepadaro darbo iki galo, nes dažniausiai tą dalyką pastebi tuomet, kai indaplovė jau pastatyta, o tada daug vargo vėl ją traukt.

Ačiū,supratau smile.gif Tik liūdna, kad darbą patiki žmonėms, kurie turėtų jį išmanyti ir atlikti kokybiškai ir iki galo.Deja turi juos kontroliuoti ir pats viską išmanyti, kitaip tokį š... stumia doh.gif
Atsakyti
merginos jei baro aukstis bus toks pat kaip stalvirsio 90 cm ar kedes kuriu sedejimo aukstis 73 cm nebus per aukstos? unsure.gif
Atsakyti
[quote=kuzyte,2013 12 31, 11:48]
merginos jei baro aukstis bus toks pat kaip stalvirsio 90 cm ar kedes kuriu sedejimo aukstis 73 cm nebus per aukstos? unsure.gif
aktualus ir man klausimas smile.gif
as neapsisprendziu ar bara daryt stalvirsio aukscio ar aukstesni. Gal kas galit pasidalint patirtim?
Noresim irgi kelias kedes pasistatyt....
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 12 31, 11:48)
merginos jei baro aukstis bus toks pat kaip stalvirsio  90 cm ar kedes kuriu sedejimo aukstis 73 cm nebus per aukstos?  unsure.gif

http://www.delfi.lt/...i.d?id=15643356
gal pahelbes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 12 30, 20:40)
sveikos, ateinu su klausimu. Isiruosinejam virtuve ir iskilo klausimas, ar darant orkaite ant spinteles (na ne po kaitlente) salia sienos, atidarius kepancios orkaites dureles ta siena laikui begant neapruksta??? nes negaliu is dvieju variantu issirinkti ar orkaite kelti ar palikti po senovei po kaitlente...

Pas mus kaip tik dabar orkaitė pakelta ir prie sienos. Tiesa tos sienos labai nedaug, nes šalia preėjimas į patalpą. Ar neaprūksta galėsiu pasakyti ko gero tik po gerų 5-7 metų, nes tik nuo rudens virtuve naudojamės. Kita vertus, orkaitė - tai ne kaminas rolleyes.gif lotuliukas.gif ... juk nerūksta ten nuolat unsure.gif, o tas garų išėjimas atidarius orkaitę man neatrodo grėsmingai smile.gif . Bent jau kol kas smile.gif .

QUOTE(kuzyte @ 2013 12 31, 11:48)
merginos jei baro aukstis bus toks pat kaip stalvirsio  90 cm ar kedes kuriu sedejimo aukstis 73 cm nebus per aukstos?  unsure.gif

Mes prie 94 cm salos dėsim 63 cm pusbario kėdes. Kiek matavomės Ikea, 74cm tikrai būtų per aukštos mirksiukas.gif . Na, šiandien susimontuosim kėdutes ir parašysiu apie patogumą mirksiukas.gif .

Beje, linksmų Naujųjų visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2013 12 31, 11:50)

4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 12 31, 12:27)

Mes prie 94 cm salos dėsim 63 cm pusbario kėdes. Kiek matavomės Ikea, 74cm tikrai būtų per aukštos mirksiukas.gif . Na, šiandien susimontuosim kėdutes ir parašysiu apie patogumą  mirksiukas.gif .

Beje, linksmų Naujųjų visiems  4u.gif

Kokias pusbario kedes pirkot? ax.gif
Atsakyti