Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

Wiktoo,
as rinkciaus balta spalva arba kuo sviesesne, vis tik maza patalpa ir tamsus stalvirsis deres 4u.gif
Ir as uz sulankstoma, isdidinama staliuka ax.gif NEtraukiosit kiekviena karta noredami prie jo prisesti, bus pastoviai istrauktas... Maisysis. Tada geriau normalus stalas mirksiukas.gif
Del tu visokiu stalciuku, lentyneliu, tai irgi nedaryciau, geriau kuo vientisesni pavirsiai, maziau suskaidymu.

Akvilyte - labai labai grazus rezultatas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 29 gruodžio 2013 - 17:59
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 29, 01:43)
Ilgoji siena 3,7m  trumpoji 2,7m, salele  1,3/ 0,8 m
18 stalciu su pritraukejais 60 plocio. Ir dar 6 40 plocio ukinej spintoj. Tai gryn baldai 6600 (indaujike turejom) plius stalvirsiai su palange azuolo masyvas 1600.

o kaip del stalvirsio galima atsisakyt ir neimt is ikejos? ar parys viska projektavot satatet ? ar is ikejos kazkas vaziavo statyt? smile.gif aciu uz atsakymus is anksto 4u.gif
Atsakyti
wiktto,
mūsų toks stalviršis, turim jau gal 6 metus. man visai patinka, aišku , saugoti šiek tiek reikia, jei ant stalviršio pjausi, tai matosi. yra keletas įbrėžimų, su poliruokliu praeinu, manau visus tokius reikia saugoti
Atsakyti
Merginos, kilo klausimas dėl stalviršio kur montuojasi indaplovė.Brolis pasakojo, kad Norvegijoje toje vietoje kur montuojama indaplovė klijuojama kažkokia apsauginė folija, kad nuo drėgmės, garų stalviršis nesideformuotų.Pas jį medinis stalviršis ir nėra tos apasaugos, tai tikrai ,sakė, stalviršis virš indaplovės išsipūtęs.Mano naujai gaminta virtuvė,bet nėra nieko ir baldininkai sakė, kad taip daro visada.O kaip pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 12 29, 16:48)

O kodėl nusprendėt apseiti be gartraukio?  blush2.gif
Kažkokios namo ypatybės neleidžia?

Ne maxima, ne apie viska pagalvojom.... Neisvedem ventiliacijos kanalo.... Patys viska savom rankelem darom, tai va kazka ir pramazinam... O senam name gartraukis 5 metus nepajungtas iskabejo, tai kazkaip labai ir nepergyvenu biggrin.gif

QUOTE(allberto @ 2013 12 29, 17:31)
akvilyte, o ko blogas tyli???
Reikia per aplinkui susirankioti informaciją...

irnesakyk.gif kam reikia ir taip randa ar ne mirksiukas.gif

QUOTE(vaidastep @ 2013 12 29, 19:47)
o kaip del stalvirsio galima atsisakyt ir neimt is ikejos? ar parys viska projektavot satatet ? ar is ikejos kazkas vaziavo statyt?  smile.gif aciu uz atsakymus is anksto 4u.gif

Zinoma kad galima.. As net pacias spinteles tobulinau kaip man reikia.... Is kampines su 60 plocio durelem, pripjovem ir padarem su 30 cm durelem... Stalciu prisidejau ten kur nepriklauso.... Fasadus susidejau kitokius nei ju programa rodo... Projektavaus pati... Paskuo visa diena sedejau ir susivedinejau visus kodus... Ko reikia kad ko nepamirsciau, nes mes vaziavom i lenkija parsivezt.... Tai negalejom kazko pamorst.... Ir nieko nepritrukom bigsmile.gif rinko mano tetis, as ir pati pora spinteliu surinkau, smagus reikalas, tik tiek kad mano ranku tuo metu kitur reikejo....

Kazkas klause kaip kokybe, tai kai surinkom pirma spintele tai idomiai pasirode, bet kai viskas susijunge i visuma, susitvirtino, uzsidejo stalvirsis taineturiu jokiu priekaistu 4u.gif

QUOTE(dais @ 2013 12 29, 21:18)
Merginos, kilo klausimas dėl stalviršio kur montuojasi indaplovė.Brolis pasakojo, kad Norvegijoje toje vietoje kur montuojama indaplovė klijuojama kažkokia apsauginė folija, kad nuo drėgmės, garų stalviršis nesideformuotų.Pas jį medinis stalviršis ir nėra tos apasaugos, tai tikrai ,sakė, stalviršis virš indaplovės išsipūtęs.Mano naujai gaminta virtuvė,bet nėra nieko ir baldininkai sakė, kad taip daro visada.O kaip pas jus?

Mes dejom ta juosta, nes pas mus medinis stalvirsis, pirkom. Toj pacioj ikejoj. Bute buvo plokstinis stalvirsis, tai nebuvo jokios juostos ir niekas nesipute biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,

Pagaliau ir aš galiu jungtis į Jūsų gretas su prašymu pagelbėti suprojektuoti kiek įmanoma talpesnę ir patogesnę virtuvę mažoje erdvėje 4u.gif Virtuvės zonos ilgoji siena 3,2 m, trumpoji - 1,30 m. Prie trumposios sienos anga (mini koridorius). Virtuvė sujungta su svetaine. Galima viską stumdyti, tik nuo dešinio kampo 1 m. atstumu yra vandens įvado ventilis, prie kurio reikia palikti priėjimą.
Senoje virtuvėje darbastalio tarp kriauklės ir kaitlentė buvo 0,6 m ir kitoj vietoj (a la sala) 0,6 m. tai nepatogu naudotis, todėl norisi išsaugoti kiek įmanoma daugiau darbastalio. Tik va, nerandu vietos virtuvinių įrankių stalčiui. Galvoju kampinėj spintelėj (tik nžn kaip jį ten "įtaisyti" kad patogu būtų naudotis), arba virš orkaitės (laikantis visų gamintojo reikalavimų, turėtų vietos užtekti). Orkaitė dujinė. Gartraukis virš kaitlentės bus (radau keliuose straipsniuose, kad atstumas turi būti 0,75 m. nžn pasitikėti ta info ar ne?) Dvejoju ir dėl kriauklės vietos, bet jei dedu ją į kampą, tai tada, tikriausiai, negaliu šiukšlių stalčiaus daryti g.gif Jei keičiu vietomis kaitlentę ir kriauklę, tai kaitlentė labai arti krašto gaunasi, bijau, kad vaikštant galiu užkabint kokią rankeną keptuvės, ar pan. g.gif Kargiuko aukštį dariau 0,08m (pagal Ikea baldus, bet radau info, kad dažniausiai būna 0,10 - 0,15 m) g.gif Patalpa žema 2,20 m. spinteles noriu daryti iki lubų. Mielai priklausyčiau stalčių sektai, bet nerandu jiems vietos smile.gif
Keliu virtuvės komplekto ir patalpos išplanavimo brėžinius. Lauksiu patarimų 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oj, orkaite elektrine, kaitlente dujine wink.gif
Atsakyti
Keliu virtuvės komplekto ir patalpos išplanavimo brėžinius. Lauksiu patarimų  4u.gif

As kelciau kriaukle visai i kampa, taip isnaudosite ta tuscia kampine vieta ir turesite 2 puikias spinteles stalciams, gal mazesnes nei 60, bet bus su stalciais. Gausis apie 120cm darbo ploto, o tas yra visai nemazai. Nesu turejusi daugiau nei 60cm, tad dvigubai daugiau man atrodo nemazai 4u.gif man noris, kad butu vietos is abieju pusiu kriaukles.

Tarkim pvz.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(darbė @ 2013 12 29, 21:59)
wiktto,
mūsų toks stalviršis, turim jau gal 6 metus. man visai patinka, aišku , saugoti šiek tiek reikia, jei ant stalviršio pjausi, tai matosi. yra keletas įbrėžimų, su poliruokliu praeinu, manau visus tokius reikia saugoti

o koks tai paviršius? medis? jeigu ir tokia pati spalva - kaip ji vadinasi?smile.gif
Atsakyti
Akvilyte norėjau paklausti o ar bandėte skaičiuotis LT IKEA kainomis? Ar labai didelis skirtumas? Sistemos kiek mačiau skirtingos, bet pas lenkus yra tik 60 cm gylio spintelės. Beje minėjai, kad susidėjote stalčius ten kur nepriklausė. Tai jūs tiesiog perkeldavote iš vienos spintelės į kitą ar tiesiog ten yra galimybė atskirai pirkti stalčius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 12 30, 10:40)
Akvilyte norėjau paklausti o ar  bandėte skaičiuotis LT IKEA kainomis? Ar labai didelis skirtumas?

Sistemos kiek mačiau skirtingos, bet pas lenkus yra tik 60 cm gylio spintelės.

Beje minėjai, kad susidėjote stalčius ten kur nepriklausė. Tai jūs tiesiog perkeldavote iš vienos spintelės į kitą ar tiesiog ten yra galimybė atskirai pirkti stalčius?  ax.gif

As puse metu laukiau kol lt atidarys ikea... Deja... Kainos skirtumas buvo per didelis... Tiesa, lt ikeja turi savu pliusu, bet man pasirode neberta tiek permoketi....

Pl yra ir 37 berods gylio... Ne tik 60 biggrin.gif nereikejo tai nesigilinau...

Matot, ten kikviena dalyka pasiimi atskirai.,.. Pabadykit paspaust ant kokios nors spinteles ir pamatysit kies atskiru pakuociu ja sudaro... Taigi kiekviena galit pirkt atskirai.... Pas mus orkaite nestandartine, tokiai spinteles ner... Yra tik orkaitei su mikrobande, tai emem ja, ir pasimatavus pagalvojau kad turetu tilpt darv ienas stalciukas po ja... Ir bingo, tilpo bigsmile.gif ukinej spintoj jir siuko 4 stalcius ir viena stalciu is virbu.. Neisivaizduoju ka ten det i toki... Tai as jo ir neemiau... Ir apskritai susirinkau ten 6 stalcius ir jauciu dar viena dasipirksiu... Zodziu vietos kurybai yra biggrin.gif as visa diena praleidau kol susirasiau viska... Kur ka dadet, ko truksta.... Paskui suvedziau kodus su kiekiais i pirkiniu krepseli ir atsispausdinau sarasa... Ten buvo surasyta kur kas padeta parduotuvej.... Pirmu uzejimu susirinkom karkasus.. Antru visa furnitura, treciu fasadus... Ketvirtu visas smulkmenas i stalcius ir kt... Zodziu atvaziavom 10 val, isvaziavom pus 9 vakaro.... Atidirbom kaip reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti

Zinoma kad galima.. As net pacias spinteles tobulinau kaip man reikia.... Is kampines su 60 plocio durelem, pripjovem ir padarem su 30 cm durelem... Stalciu prisidejau ten kur nepriklauso.... Fasadus susidejau kitokius nei ju programa rodo... Projektavaus pati... Paskuo visa diena sedejau ir susivedinejau visus kodus... Ko reikia kad ko nepamirsciau, nes mes vaziavom i lenkija parsivezt.... Tai negalejom kazko pamorst.... Ir nieko nepritrukom bigsmile.gif rinko mano tetis, as ir pati pora spinteliu surinkau, smagus reikalas, tik tiek kad mano ranku tuo metu kitur reikejo....

kokius tiksliai gal galit parasyt fasadus dejot ,nes labai grazus man jie smile.gif ir ka su kampine sumeistravot gal galima butu foto su atidaryta spintele butu kaip ten atrodo,ir kazkas jau klause betir as uzklausiu ar bandet lietuvos ikejoj kainas skaiciuot ar labai didelis skirtumas? aciu labai 4u.gif
Atsakyti