QUOTE(slyva @ 2013 12 19, 15:54)
Sveikos, stai mano virtuvike
Esu viskuo patenkinta, kol kas
Nerodo man Jūsų virtuvės
... bet iš anksčiau, kiek pamenu, buvo pakabinamų spintelių fasadai kiek tamsesni už apatinių, ar ne? Daugiau nepamenu
. Įdomu būtų pamatyt vaizdą su visais akcentais
.
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 19, 22:30)
Štai ir mano dar nebaigta virtuvė
Gražiai dera fasadai su stalviršiu
. Išvis, stalviršio ir grindų spalvos tokios geros - nei per šviesios, nei per tamsios
. Būtinai įkelkit virtuvės nuotraukytę, kai bus gartraukis ir kiti akcentai
. Matau, kaitlentė ir orkaitė balto stiklo, o plautuvės šviesios nenorėjot? O rankėnėlės nuotraukoj tikrai kaip išfrezuotos atrodo
. Ar patogios tokios rankenėlės? Mes Ikea žiūrinėjomės spintutę voniai su tokiom rankenėlėm, ale pabijojom pirkti būtent dėl jų
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 12 26, 20:05)
Gal kas koki komentara turit- mano indaplove arba visai uzsidaro, arba reikia gana placiai atverti kad laikytusi atverta. Gal kazko neismanau
instrukcija aisku butu galima paskaityti
bet gal kas zinosit. Mano senoji tai laikydavosi bet kokioj pozicijoj, nuo virsaus per pora pirstu praverta laikydavau, o sitos taip neina, ir trukdo placiai praverta
Pas mane Siemens, bet kiek internetinėj parduotuvėj paveiksliukuose mačiau, nelabai jin skiriasi nuo Bosch. Irgi nesilaiko truputį praverta
. Iš pradžių keista buvo, nes senoj virtuvėj Elektrolux bet kokioj pozicijoj laikydavos, ir kad uždaryti ją reikėjo stumtelt, o ši pati prisitraukia. Ale pripratau ir visai nieko
... Kaip sakant, šuo ir kariamas...
QUOTE(irisas @ 2013 12 26, 21:03)
savo AEG galiu pravert truputį, kad galutinai pradžiūtų indai
Kadangi indaplovę beveik visada jungiu nakčiai, tai man net poreikio nėra pravėrinėt ją po plovimo
.
QUOTE(Wiktoo @ 2013 12 27, 11:07)
pas jus išfrezuota? o privalumai pries rankenėles kokios?
Keli postai atgal ir ankstesniam puslapy jau kalbėjo, kad ten ne išfrezuota, o rankenėlės
. Neatidžiai skaitot
Papildyta:
Na štai, Kalėdos atėjo ir praėjo, o
Ajstes ir jos virtuvės nematyt...
.
Mindija irgi kažko slapstos
. Gal dar šiemet sulauksim?
O mes PAGALIAU sulaukėm savo pusbario kėdžių
. Tiesa, namie dar neturim, paskutinę metų dieną apturėsim ir reiks staigiai greitai visus svečius apjungus bendram darbui susirinkt, kad turėtumėm kur sėdėti ir vynelį gurkšnoti Naujuosius sutikę
.
Papildyta:
Tiesa, merginos ir vaikinai, gal žinot, kaip nupirkt šviestuvus iš USA?
Baisiai noriu
tokio virš valgomojo stalo ir
tokių virš salos... nu džiūstu tiesiog
... Kiek kažin muitas kainuotų siunčiantis per tarpininkus