Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Wiktoo @ 2013 12 23, 20:14)
pirmai pasirodė, kad ertmės paliktos, bet sekančiuose postuose pamačiau, kad ne.

o ar patogu vietoje rankenėlių išpjautos vietos? jokių atšokimų atidarant nebereikia? tylaus uždarymo mechanizmo ar reiktų?

nes kaip tik mačiau viename filme, tai pasirodė visai patrauklus sprendimas, jeigu nesinori atsikišusių rankenėlių.

ar tokį sprendimą galima pritaikyti visoms plokštėmsar tik kai kurioms?

ačiū 4u.gif

Na kad ten ne išfrezavimas , o rankeneles.Man patogios 4u.gif
Atsakyti
Gal kas koki komentara turit- mano indaplove arba visai uzsidaro, arba reikia gana placiai atverti kad laikytusi atverta. Gal kazko neismanau g.gif instrukcija aisku butu galima paskaityti biggrin.gif bet gal kas zinosit. Mano senoji tai laikydavosi bet kokioj pozicijoj, nuo virsaus per pora pirstu praverta laikydavau, o sitos taip neina, ir trukdo placiai praverta g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 12 26, 19:05)
Gal kas koki komentara turit- mano indaplove arba visai uzsidaro, arba reikia gana placiai atverti kad laikytusi atverta. Gal kazko neismanau g.gif instrukcija aisku butu galima paskaityti biggrin.gif bet gal kas zinosit. Mano senoji tai laikydavosi bet kokioj pozicijoj, nuo virsaus per pora pirstu praverta laikydavau, o sitos taip neina, ir trukdo placiai praverta g.gif

savo AEG galiu pravert truputį, kad galutinai pradžiūtų indai, o anytos Bosch arba pilnai atidaroma arba uždaryta, bet pas ją neįmontuojama. Gal ir jūsų Bosch g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 26, 21:03)
savo AEG galiu pravert truputį, kad galutinai pradžiūtų indai, o anytos Bosch arba pilnai atidaroma arba uždaryta, bet pas ją neįmontuojama. Gal ir jūsų Bosch  g.gif

Jo, bosch.... kokiu 45 laipsniu kampu tik laikosi.
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 26, 18:11)
Na kad ten ne išfrezavimas , o rankeneles.Man patogios  4u.gif

pas jus išfrezuota? o privalumai pries rankenėles kokios? o su visomis plokštėmis galima frezuoti?

ačiūsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2013 12 27, 10:07)
pas jus išfrezuota? o privalumai pries rankenėles kokios? o su visomis plokštėmis galima frezuoti?

ačiūsmile.gif 4u.gif

Pas ja gi su rankenelem ax.gif
Atsakyti
o gal kas norit stai tokios virtuves papigiai
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2013 12 27, 21:36)
o gal kas norit stai tokios virtuves papigiai
[url=http://s508.photobucket.com/user/dziunka_7/media/DSC08175_

o siaube, nemokamai neimciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 12 27, 22:56)
o siaube, nemokamai neimciau doh.gif

tundra tu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 27 gruodžio 2013 - 22:31
QUOTE(dziunka @ 2013 12 27, 23:30)

oho blink.gif

tai, kad labai negrazi, suprasciau, kad butu vaikiska virtuvele barbei, bet ir tai jas daro zymiai rafinuotesnes tongue.gif
Atsakyti
turbūt čia dauguma tundrų ir sėdim, kad rūžavos nepatinka. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Mdaaa...

Tai su sventem, tundrikes biggrin.gif
Atsakyti