Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(slyva @ 2013 12 19, 21:17)

Reikes gal nuvaziuoti tu kilimeliu, noriu i leksciu stalciu, kad man jos nevazinetu....

Gal toks tiktų user posted image ?

http://jysk.lt/#catalog!q=pad%C4%97kli...mp;product=4254
Atsakyti
QUOTE(vinniepooh @ 2013 12 20, 00:23)

Sitas siaurokas, bet vis tiek acuu, jyskas arciausiai namu, gal vietoj bus didesniu smile.gif

Aha, Zivute, smalsu kas bus ant tos plikos sienos dabar smile.gif kol kas ten man labak truksta ko nors biggrin.gif bet siaip grazu, grazu kad stalvirsis dera su grindim 4u.gif o grindys pas jus naturalus medis?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 20, 00:13)
Na, galvojau, kad galiu pati nuvežt į termopalą, bet paskui apsigalvojau, nes net mažo nepavyksta nusipiešt kokio noriu, o ką jau apie šabloną kalbėt  doh.gif Gal jūs Kaune būnat  biggrin.gif Arba reiks kreiptis į virtuvę gaminusius baldžius biggrin.gif
Papildyta:

Niugis gražu  thumbup.gif  thumbup.gif O gartraukis gal pasviręs bus? Man labai patiko "rankenos", o indaplovės neužmačiau  g.gif Nes man be rankenų neapsiėmė daryt vien dėl indaplovės  g.gif Kokios bus sienos virš darbastalio, ar ten spec. dažais dažyta ir nieko nebus?

QUOTE(slyva @ 2013 12 20, 09:01)
Sitas siaurokas, bet vis tiek acuu, jyskas arciausiai namu, gal vietoj bus didesniu smile.gif

Aha, Zivute, smalsu kas bus ant tos plikos sienos dabar smile.gif kol kas ten man labak truksta ko nors  biggrin.gif bet siaip grazu, grazu kad stalvirsis dera su grindim 4u.gif o grindys pas jus naturalus medis?

4u.gif

Pabandysiu atsakyt į klausimus biggrin.gif

Tose aukštose spintose viena kaip spintelė o kita kaip Kargas išvažiuoja biriems produktams,

Indaplovės nedariau šiai dienai man pačiai labai smagu plauti biggrin.gif

Gartraukis bus baltas (jau garaže guli tik nėr kada pakabinti doh.gif )pasvires 4u.gif
Po gartraukiu eis natūralaus medžio lentyna kuri nueis iki kampinių lentynų spalva su stalviršiu ir gruindimis bus derinama,
virš lentynos medžio dažyta siena kaip dabar o po lentyna tarp stalviršio dar neapsisprendžiam ar stiklą deti ar plyteles.

Grindys Plytelės medžio imitacijos 4u.gif

Kas dar g.gif Na jau gal viska atsakiau.

Kai viskas susides į vietas įmesiu Galutinį vaizdą , tik neaišku kada tai bus.

Nes dar ir viršus kairėje pusėje nebaigtas Plokštės pritrūko fasado. tai tik po švenčių užbaiginės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Živutė*: 20 gruodžio 2013 - 08:24
Kaip faina, prieš šventes atsirado kur akis paganyt thumbup.gif

Abi virtuvės, tiek Slyvos, tiek Živutės kažkuom panašios, bet ir skiriasi 4u.gif wub.gif
Tiek viena, tiek kita labai dailiai atrodo 4u.gif

O aš net pradžioj ir nepastebėjau, kad pas Slyvą atspalviai skiriasi doh.gif Kadangi pas mane aplamai viskas balta gavosi, tai galiu pasakyt, kad tikrai nejaučiu nykumo ax.gif Nors vyrui norisi kažko ryškaus, būtent raudono doh.gif O man neeee, ramu, šviesu.... Tikriausiai vidutinio amžiaus krizė doh.gif

Živute, tikrai nebūčiau pasakius, kad ten pas jumi plytelės thumbup.gif Jėga thumbup.gif Ir staliršis dera. Labai lauksiu kol viską pribaigsit ir pasirodysit mirksiukas.gif

Ką aš čia dar norėjau pasakyt? g.gif
Ai, va... Ikėjiniai kilimėliai stalčiams guminiai, ne kiauri, grublėti. Tai dar patekus nemažam kiekiui vandens, tikrai neapgadins pačio stalčiaus, dar patogi, kad su juo ir visus trupinius iškeli, išpurtai ir vėl galima tiest, esant reikalui galima po kranu praskalaut ax.gif

O aš jau turiu kėdes, šiandien ryt atveš indaplovės fasadą, tik plytelės dar tyli g.gif Liksim per šventes su plika negražia siena unsure.gif
Tai manau po naujų ir aš pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 20 gruodžio 2013 - 08:51
QUOTE(irisas @ 2013 12 19, 22:13)
Na, galvojau, kad galiu pati nuvežt į termopalą, bet paskui apsigalvojau, nes net mažo nepavyksta nusipiešt kokio noriu, o ką jau apie šabloną kalbėt  doh.gif Gal jūs Kaune būnat  biggrin.gif Arba reiks kreiptis į virtuvę gaminusius baldžius biggrin.gif

Reikia surasti žmogų kuris moka piešti. Ne šiaip moka piešti, o turi tam talentą, ir jis Jums nupieš ta lašą per kelias minutes. smile.gif Tokių žmonių protas veikia visai kitaip. smile.gif
Kokios spalvos Jūsų stalviršis? Priklausomai nuo spalvos gali kilti sunkumų pasirenkant briauną. Jeigu stalviršio galams tinka HPL (ta pati medžiaga kuria padengtas stalviršio paviršius) briauna, tai stalui ji netinka, nes nebus nei gražu, nei tvirta, o briaunos ir stalviršio paviršiaus kampas peraštrus ir matysis juoda susikirtimo linija. Todėl stalams naudojama ABS arba PVC 2 mm briauna. Jeigu stalviršis medžio spalvos, tai tinkamą briauną pavyks surasti. Jeigu spalva ne medžio, bus sunku kažką pritaikyti, na bet pasistengus gal ir įmanoma. smile.gif
Jeigu visi šio stalo kampai užapvalinti tai iš karto numatykite vietą kurioje bus sujungti briaunos galai ir kas begamintų Jums stalą, plane pažymėkite kur turi būti briaunos sudurimas. Šį sudurimą geriausiai daryti mažiausiai matomoje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 20 gruodžio 2013 - 10:33
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 12 20, 10:04)
Reikia surasti žmogų kuris moka piešti. Ne šiaip moka piešti, o turi tam talentą, ir jis Jums nupieš ta lašą per kelias minutes. smile.gif Tokių žmonių protas veikia visai kitaip.  smile.gif
Kokios spalvos Jūsų stalviršis? Priklausomai nuo spalvos gali kilti sunkumų pasirenkant briauną. Jeigu stalviršio galams tinka HPL (ta pati medžiaga kuria padengtas stalviršio paviršius) briauna, tai stalui ji netinka, nes nebus nei gražu, nei tvirta, o briaunos ir stalviršio paviršiaus kampas peraštrus ir matysis juoda susikirtimo linija. Todėl stalams naudojama ABS arba PVC 2 mm briauna. Jeigu stalviršis medžio spalvos, tai tinkamą briauną pavyks surasti. Jeigu spalva ne medžio, bus sunku kažką pritaikyti, na bet pasistengus gal ir įmanoma. smile.gif
Jeigu visi šio stalo kampai užapvalinti tai iš karto numatykite vietą kurioje bus sujungti briaunos galai ir kas begamintų Jums stalą, plane pažymėkite kur turi būti briaunos sudurimas. Šį sudurimą geriausiai daryti mažiausiai matomoje vietoje.

O Dieve kaip sudėtinga lotuliukas.gif Papraščiu būtų pastatyt apvalų stalą nesukant sau galvos lotuliukas.gif Stalviršis Gobi šviesiai pilkas termopalo, 50 mm berods. Na,jaučiu reikia kreiptis man pas mūsų dizainerę, gal pagelbės tuo klausimu doh.gif Ir pagal mano norimą formą ir dydį reiktų pjauti iš 1200 mm pločio stalviršio.
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 19, 21:30)
Štai ir mano dar nebaigta virtuvėsmile.gif

user posted image

thumbup.gif tik man gal siek tiek nyku dar, lauksim galutinio vaizdo wink.gif o rankeneles is apacios uzsikabina, pirstais i virsu? Nes tokias ziurejau IKEA tai labai patogios pasirode?
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2013 12 20, 12:59)
thumbup.gif tik man gal siek tiek nyku dar, lauksim galutinio vaizdo wink.gif  o rankeneles is apacios uzsikabina, pirstais i virsu? Nes tokias ziurejau IKEA tai labai patogios pasirode?

Oi, man rodos, kai pasikabins ta lentyna, gartraukis, tai bus super thumbup.gif Ir dabar man jau grazu lotuliukas.gif
As esu tos nuomones, kad pasidarai sviesia spalva ir glaima tada spalvingomis detalemis keisti vaizda- ne taip atsibosta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2013 12 20, 13:59)
thumbup.gif tik man gal siek tiek nyku dar, lauksim galutinio vaizdo wink.gif  o rankeneles is apacios uzsikabina, pirstais i virsu? Nes tokias ziurejau IKEA tai labai patogios pasirode?

QUOTE(Smilla @ 2013 12 20, 14:06)
Oi, man rodos, kai pasikabins ta lentyna, gartraukis, tai bus super  thumbup.gif Ir dabar man jau grazu  lotuliukas.gif
As esu tos nuomones, kad pasidarai sviesia spalva ir glaima tada spalvingomis detalemis keisti vaizda- ne taip atsibosta  ax.gif

Na matai dabar dar niekas nesudeliota į vietas , labai dideli akcenta duoda gartraukis ir medine lentyna ruda kaip stalviršis ir grindys .Mano galvoje taip susideliojo tai turėtų būti thumbup.gif biggrin.gif

O ruser posted imageankeneles tokios, jo truputi lenktos ,
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 20, 13:10)
Na matai dabar dar niekas nesudeliota į vietas , labai dideli akcenta duoda gartraukis ir medine lentyna ruda kaip stalviršis ir grindys .Mano galvoje taip susideliojo tai turėtų būti  thumbup.gif  biggrin.gif

O man pasirodė,kad rankenų nėra ir kad taip dailiai išfrezuota plokštė biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, prisėdau prie kompo, o slyvos virtuvės jau nėra doh.gif

Živute, labai smagi virtuvytė, spalvos ramios, man patinka. Ir tos plytelės medžio imitacijos man labai labai wub.gif gaila neturim šildomų grindų, irgi tokias dėčiaus į virtuvę

labai smagu, kas gavot virtuves prieš kalėdas wub.gif

ajstė tai jau su visam dingo, štoli? unsure.gif taip įdomu, kaip jos virtuvė atrodo

aš mušu rekordus be kompo. jau 3 savaites ir dar neatiduoda. patinka man toks garantinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 21 gruodžio 2013 - 10:12
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 19, 22:30)
Štai ir mano dar nebaigta virtuvėsmile.gif
user posted image

pirmai pasirodė, kad ertmės paliktos, bet sekančiuose postuose pamačiau, kad ne.

o ar patogu vietoje rankenėlių išpjautos vietos? jokių atšokimų atidarant nebereikia? tylaus uždarymo mechanizmo ar reiktų?

nes kaip tik mačiau viename filme, tai pasirodė visai patrauklus sprendimas, jeigu nesinori atsikišusių rankenėlių.

ar tokį sprendimą galima pritaikyti visoms plokštėmsar tik kai kurioms?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiktoo: 23 gruodžio 2013 - 18:17