Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(AstaM @ 2013 12 03, 16:21)
Fasadai - dažyta poliruota MDF 18mm.
Karkasas - laminuota MDP 18mm.
6 stalciai su BLUMo mechanizmu.

Palyginimui:
Pas mane dabar montuoja virtuvę 3,4mx2,6m
9vnt blum
Plokščių nesuvardinsiu neturiu po ranka smile.gif
kaina 6000lt

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 03, 14:50)
a rimtai? nejuokauji čia?  g.gif  smile.gif

Už grožį mirksiukas.gif , už tai, kad nesimato  bigsmile.gif . Matyt dirbo dviese tris dienas prie to sujungimo  rolleyes.gif

Nu nejuokauju biggrin.gif

QUOTE(AstaM @ 2013 12 03, 15:21)
Fasadai - dažyta poliruota MDF 18mm.
Karkasas - laminuota MDP 18mm.
6 stalciai su BLUMo mechanizmu.

Oho, tikrai brangoka g.gif
Mūsų baldai 2,9x2,7, devyni stalčiai + šiukšlių stalčius su atmetimu, du dvigubi viršutiniai pakėlėjai, dažyta MDF, tai kainavo su visu akmens masės stalviršiu, kuris dar iki žemės nusileidžia 10t ax.gif
Atsakyti
QUOTE(budvykis @ 2013 12 03, 15:48)
Jei yra galimybe, imeskit eskiza/vizualizacija

Eskizo nėra, atsiuntė tik excelyje su pora eilučių ką kalbėjome. Ir kaina vieną skaičių. Aj tiesa, laiške pridėjo kiek kainuoja stalviršis Baltijos marmuro.
Suprabtu, kad tai tik pradžia, ir reikėtų pradėti derinti delales ir gautųsi eskizas. Bet aš dar be amo dėl kainos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaM: 03 gruodžio 2013 - 15:06
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 03, 14:55)
Palyginimui:
9vnt blum
Plokščių nesuvardinsiu neturiu po ranka  smile.gif
kaina 6000lt

Kas gamino Jusu baldus?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 03, 17:05)
Kas gamino Jusu baldus?

Kazlų Rūdos Gamintojai 4u.gif
http://www.baldugamyba.lt/?pageid=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Živutė*: 03 gruodžio 2013 - 15:16
Dešimtukas, kaip profas, gal patartumete, kaip pritrvirtint rimtai plienine Franke plautuve???? Ten laikikliai juokingi. Jie tinka tik plonam stalvirsiui. Pas mus 4 cm storio stalvirsis, tai laikikliai visai nepritraukia schmoll.gif As suprantu, jei plautuve butu sunki, tai nuo savo svorio jau gerai priglustu.
Vyras dabar uzdejo laikinai, bet dar rankos jam nedaejo pabaigt tvirtinti, bijau, kad nesugadintumem stalvirsio doh.gif Nes dregme tai papuola ten...
Atksirai pirkt tokiu laikikliu ner. Nejau reikes nauja, akmens mases plautuve pirkti? ax.gif Jus gal kokia technologija atradę? Ar zinote, ka sprekiauja atskirai laikikliais?
plautuvė tokia.

As jau darbe virtuvelej apziurejau, kazkokia papigiaj plienine plautuve, o laikikliai geri, pritraukia idealiai, o cia kazkoks pasityciojimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 03 gruodžio 2013 - 15:22
Jeigu jau apie kainas kalba, tai mano viso kažkur 4,2 m. gaunasi, su bloomais ir visais kitais bajeriais- 4100Lt. Mano virtuvė gimsta garaže, ale jau užrekomenduoti "gamintojai" darbai verti pasitikėjimo (Darbai ) blush2.gif
Stalviršis ir fasadas- Egger
Papildyta:
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 03, 15:55)
Palyginimui:
9vnt blum
Plokščių nesuvardinsiu neturiu po ranka  smile.gif
kaina 6000lt

Čia jau su bloomais, pritraukėjais ir pan. ?
Įdomu kas per plokštė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piranija: 03 gruodžio 2013 - 16:07
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 03, 15:13)

Mano meistriukas irgi is ten. Bet eiles pas ji doh.gif laukiu as jo kaip Kaledu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 03, 17:42)
Mano meistriukas irgi is ten. Bet eiles pas ji  doh.gif  laukiu as jo kaip Kaledu  biggrin.gif

doh.gif Jo jo apsivertę.
Tikiuos šią savaitę baigs montuoti nes gamina dviem etapais pirmas jau stovi lauksiu antros dalies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 03, 16:13)

Kaži jie į Vilnių vežtų?
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2013 12 03, 17:01)
Kaži jie į Vilnių vežtų?

Mūsiškiai į UK baldus darė. Paskui skrido montuot smile.gif
Atsakyti
Tas stalvirsio ifrezavimas gal ir yra klijavimas, nes ispjauna sonus ir suleidzia vienas i kita, tik aisku matyt ir sutvirtina dar kazkaip.
Ai, nezinau, jusu prisiskaicius ir as norejau be tu aliuminiu juosteliu, bet dabar dzin, prisiziurejau paveiksliuku su tais sujungimais, gyvai maciau, tai ne pasaulio pabaiga biggrin.gif ziuresim kaip devesis, ar daug trupiniu prilis biggrin.gif
Atsakyti