Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(slyva @ 2013 12 19, 20:45)

Jei skaiciuoti stalciai+indaplove+spintele gaunasi 210m, jei darbastalis dar iki kaitlentes 60cm.

Aciu labai smile.gif
Atsakyti
Slyva, gal įdėtumėte nuotraukų su atidarytomis viršutinėmis spintelėmis: džiovykla, o ypač įdomu koks gartraukio spintelės ir virš jos esančios spintelės vidus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 19 gruodžio 2013 - 18:54
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 12 19, 19:52)
Slyva, gal įdėtumėte nuotraukų su atidarytomis viršutinėmis spintelėmis: džiovykla, o ypač įdomu koks gartraukio spintelės ir virš jos esančios spintelės vidus.  smile.gif

Gal kuria diena nufotkinsiu smile.gif
Dziovyklos tai nera. Beje, ar be Ikea dar yra kur tu neslystanciu kilimuku i stalcius? Labai noreciau nusipirkti pries susidedant lekstes i juos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slyva: 19 gruodžio 2013 - 19:00
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 19 gruodžio 2013 - 19:09
QUOTE(slyva @ 2013 12 19, 18:32)
O ka primena?smile.gif turiu itarima  biggrin.gif
Spalva skirtinga.

Man truputį pjaunasi blush2.gif Bet mano skonis nesutampa su daugelio lotuliukas.gif

QUOTE(slyva @ 2013 12 19, 18:59)
Gal kuria diena nufotkinsiu smile.gif
Dziovyklos tai nera. Beje, ar be Ikea dar yra kur tu neslystanciu kilimuku i stalcius? Labai noreciau nusipirkti pries susidedant lekstes i juos biggrin.gif

Kitur gerokai brangesni, bet yra Furnitane. Kažkur buvau dar radus karpomus didesniu, bet nepamenu kur ir tirkai brangesni negu Ikėjoj buvo.
Atsakyti
Turiu klausimą Dešimtukui. Ar labai brangu figūrinis stalviršio pjovimas ir laminavimas? Sugalvojau netaisyklingo lašo formos stalą, bet vyras abejoja, nes pjovimas būtų su vidiniu kampu g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 19, 20:51)
Man truputį pjaunasi  blush2.gif Bet mano skonis nesutampa su daugelio  lotuliukas.gif
Kitur gerokai brangesni, bet yra Furnitane. Kažkur buvau dar radus karpomus didesniu, bet nepamenu kur ir tirkai brangesni negu Ikėjoj buvo.

Is pirmo zvilgsnio gal tikrai atrodo nedera tos spalvos, bet visam kontekste, turiu minty svetaines sienas, atrodo liuksiskai, jei butu abejos spinteles baltos, butu baisiai nyku. Man dabar liuks!
Reikes gal nuvaziuoti tu kilimeliu, noriu i leksciu stalciu, kad man jos nevazinetu....
Atsakyti
Draugė tiesiog susikirpo guminį kilimėlį, kur ten metrais prekiauja. Ir žinokit gerai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Štai ir mano dar nebaigta virtuvėsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 19, 20:14)
Turiu klausimą Dešimtukui. Ar labai brangu figūrinis stalviršio pjovimas ir laminavimas? Sugalvojau netaisyklingo lašo formos stalą, bet vyras abejoja, nes pjovimas būtų su vidiniu kampu  g.gif

Tikrai nėra labai brangu. Tik Jūs prieš tai pvz. iš popieriaus turite pasidaryti šabloną. Galimas daiktas, jeigu forma bus labai pretenzinga, gamintojas suprasdamas, kad padarius nekaip atrodys, gali neapsiimti daryti.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 12 19, 22:03)
Tikrai nėra labai brangu. Tik Jūs prieš tai pvz. iš popieriaus turite pasidaryti šabloną. Galimas daiktas, jeigu forma bus labai pretenzinga, gamintojas suprasdamas, kad padarius nekaip atrodys, gali neapsiimti daryti.

Na, galvojau, kad galiu pati nuvežt į termopalą, bet paskui apsigalvojau, nes net mažo nepavyksta nusipiešt kokio noriu, o ką jau apie šabloną kalbėt doh.gif Gal jūs Kaune būnat biggrin.gif Arba reiks kreiptis į virtuvę gaminusius baldžius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 19, 21:30)
Štai ir mano dar nebaigta virtuvėsmile.gif

Niugis gražu thumbup.gif thumbup.gif O gartraukis gal pasviręs bus? Man labai patiko "rankenos", o indaplovės neužmačiau g.gif Nes man be rankenų neapsiėmė daryt vien dėl indaplovės g.gif Kokios bus sienos virš darbastalio, ar ten spec. dažais dažyta ir nieko nebus?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 19, 22:13)
Na, galvojau, kad galiu pati nuvežt į termopalą, bet paskui apsigalvojau, nes net mažo nepavyksta nusipiešt kokio noriu, o ką jau apie šabloną kalbėt  doh.gif

Nusiperkat rulona kraft popieriaus kur uzdengimams buna skirtas. Seniuose apie 12 lt kainuoja ir paisot karput, dailinat, statot i jusu numatoma det vieta ir ziurit kaip geriau... Is to ruliko koks 20 variantu jei nedaugiU iseis biggrin.gif

Paskutinej virtuvej kriaukles vieta nilabai...., o tos dvi siauros aukstos dureles? Kas ten ax.gif

Mes irgi baiiginejam su. Virtuve.... Laukiu stalvirsi kol pagamins.... Bet savaitgali jau tikiuos bigsmile.gif
Atsakyti