Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(slyva @ 2013 12 18, 07:25)
Stalvirsio aukstis 92cm, gartraukio spintele lygiai su visom, elektra  biggrin.gif
Visa tai dzin, svarbiausia ugis mano  biggrin.gif nu dabar atrodo man biski per aukstai.... reikes sian paziuret tiksliau.

Visa tai ne dzin, o ergonomika vadinasi. biggrin.gif
Viską lemia tai, kad gartraukio apačia lygiai su kitų spintelių apačia. Jeigu elektra pas jus, tai daugelio gartrakių gamintojai rekomenduoja min. 60 cm. Dar susiraskite gartraukio instrukciją ir paskaitykite rekomenduojamus atstumus, nes jie būna skirtingi. Žemiau nebenuleisite, nes sudeginsite gartraukį. Jeigu nesate bent 170 ūgio, tai tokio tipo gartraukis ir toks didelis trapas jums visai netinka, bet dabar jau šaukštai po pietų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 18 gruodžio 2013 - 11:04
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 12 18, 11:28)
Visa tai ne dzin, o ergonomika vadinasi.  biggrin.gif
Viską lemia tai, kad gartraukio apačia lygiai su kitų spintelių apačia. Jeigu elektra pas jus, tai daugelio gartrakių gamintojai rekomenduoja min. 60 cm. Dar susiraskite gartraukio instrukciją ir paskaitykite rekomenduojamus atstumus, nes jie būna skirtingi. Žemiau nebenuleisite, nes sudeginsite gartraukį. Jeigu nesate bent 170 ūgio, tai tokio tipo gartraukis ir toks didelis trapas jums visai netinka, bet dabar jau šaukštai po pietų.

viskas bus gerai tongue.gif prisimetem tas spinteles, tai viskas ok. kol ju nebuvo, baisiau atrode smile.gif aisku, virsutines spinteles nesitikiu pasiekti be kopeciu, bet apatines pats tas. nu aisku, ziuresim kaip bus, kai naudotis teks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2013 12 17, 14:35)
Gal ka patarsit, savo nuomone issakysit?  ax.gif

Sveiki,
sakau savo nuomonę 4u.gif:
- juoda matinė doh.gif - baisiai teplu bus mirksiukas.gif
- jei darysit trijų stalčių blokus, turėkit omeny, kas apatinis stalčius gausis žemesnis.
- man asmeniškai cargo nepatinka - klederiukas toks, kitiems patinka. Gal Jūs kur pačiupinėkit, padarinėkit, būtų geriau, kad jau gyvenamoj virtuvėj tai padarytumėt.
- smagu matyt, kad bandote ieškot naujų formų ir kitokių spalvų (nors jos ir klasikinės) derinių thumbup.gif . Atvirų lentynų aš nedaryčiau, bet jei Jūs nebijot - ok, ne man reiks jas valyti rolleyes.gif .
- nuleistas stalviršis tikrai gražiau žiūrėtųsi drinks_cheers.gif
- apie šviesią kaitlentę buvo nemažai gerų atsiliepimų - valymas jos lengvesnis.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 18, 12:01)
Sveiki,
sakau savo nuomonę 4u.gif:

Dekui uz nuomone mirksiukas.gif
del cargo dar bandysiu pati isbandyti kur, nes siuo metu laikau aliejus prie kaitlentes, tai patogu labai, bet vaizdas ne koks, per daug apkrauta smile.gif
Atsakyti
Apie kaitlentes:

Tevai turi juodo stiklo dujine kaitlente , tai o vargeli ten net nieko negaminant dulkelė kėkviena spindi baisu blink.gif

Aš jau dvi savaitės naudojuosi balto stiklo dujine kaitlente na žinokit pasaka bigsmile.gif tikrai nuoširdžiai sakau valiau ja gal tik pora kartų , bet ir tai tik rankšluostuku dregnu prabraukiau thumbup.gif Labai džiaugiuos kad pasirinkau balta stiklą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 18, 13:40)
Apie kaitlentes:

Tevai turi juodo stiklo dujine kaitlente , tai o vargeli ten net nieko negaminant dulkelė kėkviena spindi baisu blink.gif

As dabar turiu juoda, tai valyt ir valyt is vien reikia doh.gif
Tai galvoju isties dabar tik apie sviesia smile.gif
Atsakyti
O tos juodos kaitlentes, kurias vis reikia valyti, gal ne indukcines? Tos sako neprikepa, nu tik dulkes nusluostyt biggrin.gif
Mano dabar irgi paprasta, tai su peiliu gramdyt reikia biggrin.gif
Dar bijau, kad kai pajungs man indukcine, ir noresiu puoda uzvirti, tas netiks doh.gif man atrodo lyg turetu tikti, bet kas cia zino g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 12 18, 16:38)
Dar bijau, kad kai pajungs man indukcine, ir noresiu puoda uzvirti, tas netiks doh.gif man atrodo lyg turetu tikti, bet kas cia zino g.gif

paprasta patikrint. Tinka visi puodai prie kuriu limpa magnetas (prie dugno) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 18 gruodžio 2013 - 15:47
QUOTE(slyva @ 2013 12 18, 16:38)
O tos juodos kaitlentes, kurias vis reikia valyti, gal ne indukcines? Tos sako neprikepa, nu tik dulkes nusluostyt biggrin.gif
Mano dabar irgi paprasta, tai su peiliu gramdyt reikia  biggrin.gif

Vis viena kazkiek lieka demes. Pvz nuo puodo dugno raides biggrin.gif Na, bet siaip lengviau nusivalo, nei nuo keramikines ir tik vandeniu, arba tik su fairy -jei pvz riebalais apsitasko.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2013 12 18, 15:47)
paprasta patikrint. Tinka visi puodai prie kuriu limpa magnetas (prie dugno) mirksiukas.gif

Netiesa schmoll.gif turejau kelis traukisncius magneta, kaitlentei netiko...reik kad butu nurodyta jog tinka indukcinems. Dabar jau ir pigesni puodai tinka, kaip tik vakar purkau maximoj maziuka uz 19,99lt. Zepteriai berghofai tinka be problemu.

Del demiu tai yra pas mane po puodu pabege buvo ir prikepe staigiai nes ikaitus kaitlente buvo. Tikiuos per laika nusivalys, matosi tik gerai isiziurejus, kaip riebalais aptaskyta butu. Dabar nusipirkau valukli - jei buciau iskart tokiu valius gal nebutu tos demes isvis..
Atsakyti
Balta indukcinė kaitlentė yra fantastika biggrin.gif Balta dujinė kaitlentė taip pat yra daug geresnis pasirinkimas negu juoda ar ruda(turėjau abi doh.gif )
Vat indukcinės privalumas tas, kad pavalyt užtenka indų plovikliu arba paprastu kokiu valikliu šiurkštesne kempinės puse thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 18, 13:40)
Apie kaitlentes:

Aš jau dvi savaitės naudojuosi balto stiklo dujine kaitlente na žinokit pasaka bigsmile.gif tikrai nuoširdžiai sakau valiau ja gal tik pora kartų , bet ir tai tik rankšluostuku dregnu prabraukiau  thumbup.gif Labai džiaugiuos kad pasirinkau balta stiklą wub.gif

Parodykit man, kaip atrodo balto stiklo dujine blink.gif nesu macius, gal ir as uzsinoresiu biggrin.gif
Atsakyti