Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Skambute @ 2013 12 10, 14:25)
man nerodo naujos virtuves foto sad.gif

Ir man tik vieną senos matau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 12 09, 21:12)
aš dar kaip galvoju dėl džiovyklos... imt į paprastą spintelę tą metalinį dėklą lėkštėm ir kokį tai padėklą, na kad reikalui esant išmest viską ir turėt paprastą spintelę. ar tai bloga mintis? pradės pūt ir pan nuo drėgmės? m?

Indų džiovykloje turi būti geras vėdinimas. Jeigu vėdinimo nėra, tai indus reikia dėti tik išvalytus.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 12 10, 11:50)
Tai kad ten speju indaplove praverta

O del baimes lmdp, tai taip, nelabai teko matyt kokybisku virtuviu, gal todel ir bijau. O koks skirtumas pinigais spintele is lmdp ir is dazyto mdf?

Paranormali, grazu

Spinteles vis tiek daro iš LMDP plokštės, o iš MDF tik fasadus. Jeigu virtuvė nedidelė, nedaug tų fasadų, tai skirtumas nebus baisiai didelis. Jeigu LMDP kaina skaičiuojam dešimtimis litų už kvadratą, tai MDF šimtais litų už kvadratą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 10 gruodžio 2013 - 14:11
QUOTE(Paranormali @ 2013 12 10, 12:51)
Plyteles tarp spintuciu ir tikrai nebrangios smile.gif buvo rusvos ir baltos 20£ kvm smile.gif

Desimtukas , viskas lygiai wink.gif Lyginant kaip britu namai stovi lygiai , pastatyti , net nejo uzdet virsuje apdailos bo namas taip pastatytas kad nuciuozia i sona  doh.gif  lotuliukas.gif

man tai kažkaip nežinau g.gif buvo normaliausia virtuvė, skanios salotinės spalvytės, atstumai tarp pagrindinių prietaisų šaldytuvas - skalbyklė, viryklė - skalbyklė, kriauklė-orkaitė skalbyklė-mikrobanginė fantastiškai patotgūs .... nežinau, kam keitėt g.gif viskas po ranka, viskas matoma, žiauriai patogu. eini į parduotuvę, akimis tik peeeerbėgai stalviršį (ar kiek ten jo likę) ir matai kur matosi stalviršis - reiškia ten kažkas stovėjo ir baigėsi. tik pokšt ir aišku ką pirkt. netgi galima lipdukus su pavadinimais į tą vietą suklijuoti. tam kad gražinti į tą pačią vietą. nu kad tvarka būtų. kaip Jūs dabar naujoje virtuvėje ką nors surasite???? durelių labirintas, o kas už jų - nesimato. schmoll.gif
aš būčiau nieko nekeitęs. parėjai, su ciuciku pasilabinai, prisėdai sau jaukiai. ir pasirinkimo laisvė - gali tvarkyt, gali netvarkyt, vaizdelis keičiasi nedaug. Žmona įėjus nelabai ir pastebėtų, jog kažkas virtuvėj sėdi drinks_cheers.gif ko ne rojus? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panevėžys: 10 gruodžio 2013 - 14:51
QUOTE(Panevėžys @ 2013 12 10, 15:47)
ko ne rojus?  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ot žaltys.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2013 12 10, 15:47)
i  ko ne rojus?  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As,skaitydama,smagiai pasikikenau,bet vat mano vyras,visai panasiai vaizda "pries" butu apibudines,tik...rimtu veidu nejuokaudamas,ibo jam cia vysks normalei butu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 10 gruodžio 2013 - 16:45
QUOTE(Juodai @ 2013 12 10, 10:49)

vat jau ko ko, ale drėgnų indų į uždarą spintelę tai nedėčia  unsure.gif.

Pas mane indu dziovykles spintele virs kriaukles (naujiena pasakiau biggrin.gif ), bet jinai kiaura po apacia, tik ne visai. Yra laikikliai indams, kiek zemiau nuvarvejimui metalinis padekliukas. O sonai padaryti su tarpais. Niekada net nesusimasciau, kad gali pelyti, ar kazkas. O jau en metu, viskas super. Kitaip neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 10, 18:25)
Pas mane indu dziovykles spintele virs kriaukles (naujiena pasakiau  biggrin.gif ), bet jinai kiaura po apacia, tik ne visai. Yra laikikliai indams, kiek zemiau nuvarvejimui metalinis padekliukas. O sonai padaryti su tarpais. Niekada net nesusimasciau, kad gali pelyti, ar kazkas. O jau en metu, viskas super. Kitaip neisivaizduoju unsure.gif

Tai pas jus tarpai, tai viskas gerai, o as kalbejau apie uzdara spintele, todel
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 12 10, 19:38)
Tai pas jus tarpai, tai viskas gerai, o as kalbejau apie uzdara spintele, todel

Dar ir tokiu buna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 10, 19:32)

Paskaitykit apie ka kalba buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 10, 20:32)

pas mus uždara. Metų gal 12 gal daugiau. dedam ten ir iš indaplovės (šiaip tai dažniausiai iš indaplovės tiesiai ant stalo arba į vartojimą, tą spintelę indai beveik aplenkia lotuliukas.gif ) ir būna sumetam ir šlapius, bet arba mūsų pelėsis nemėgsta, arba turi kur veistis kitur, bet spintelėje nei kas išsipūtė, nei pripelijo schmoll.gif
padėkliuką vandens nulašėjimui plaunam retai ...... gerai kad jo nesimato, nes kai ištrauki, tai yra ką plaut lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lietinga @ 2013 12 10, 17:37)
As,skaitydama,smagiai pasikikenau,bet vat mano vyras,visai panasiai vaizda "pries" butu apibudines,tik...rimtu veidu nejuokaudamas,ibo jam cia vysks normalei butu doh.gif  biggrin.gif

nu nereikia či ant to vyro tėp varyt mirksiukas.gif mirksiukas.gif daugio pasitikėjimą ir visks bus čiki rolleyes.gif da nustebtumet, ką anas gali į kū galvoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 12 09, 06:38)
o as desiu dziovykle  blush2.gif Nors bus pas mus ir indaplove, bet tikrai manau kad kazkiek ir rankom plausiu smile.gif

Mes persikėlę atsikratėm džiovyklės. Seniau laikydavom šalia kriauklės, tik vietą užimdavo.
Dabar indus plauname indaplovėje. Puodus tenka rankom, nes jų negalima į indaplovę ( neseniai tik nusipirkau tokius, kur negalima plauti ndapovėje, ant savo galvos doh.gif ), tai padedu juos džiūti ant medžiaginės džiovyklės. Radau pirkti specialų "sugertuką" . Labai patogu, prireikia, patiesiu šalia kriauklės, panaudojus sudedu atgal į spintelę. Turiu du juos, vienas plaunasi, kitą naudoju.

Pirmai kranus diskutavot. Mažai kriauklei aukštas kranas netiks, taškysis.
Pas mus dviguba kriauklė, kranas aukštas ir su sensoriais.
user posted image

fotkė ne mano kriauklės, bet kranas kaip mūsų, bet ir planas toks pats, tik mūsų langas siauresnis.

Langas labai mažai, bet taškosi. Bet ir pavalyti neusunku retsykiais, nes nesitaško tiek, kad reiktų valyti kasdien.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2013 12 09, 11:37)
Juodai, dziovykloj man maziausiai kliuna padeklas biggrin.gif jeetau kokia nevala, niekad jo nesveiciau  doh.gif  lotuliukas.gif , tik kartais praplaunu biggrin.gif

ir ten priauga baravykų. Aš taip pat retai iššveisdavau. Dabar su medžiaginiu paprasčiau, nes skalbiankėje išsiplauna.
Atsakyti
Laba diena virtuvių planuotojoms 4u.gif

Kurį laiką seku Jūsų temą ir semiuosi patirties smile.gif dabar turiu klausimą, kuriuo norėčiau išgirsti Jūsų nuomones. Taigi mano virtuvėje, viršutinės spintelės planuojamos iki pat viršaus. O viršuje planuojame daryti tą tokį pažemėjimą (gartraukio gofrai pravesti), tuo pačiu ir įmontuotumėm kelias lempikes. Bet aš va svarstau dėl šito pažemėjimo matmenų, na kadangi gofras bus 125 mm diametro, tai aukštis ko gero bus apie 18 cm,o kaip daryti su jo pločiu??? Viršutinių spintelių gylis dažniausiai būna apie 31 cm, meistras siūlo daryti 70 cm slenksčio plotį, kad lemputės nebūtų per arti ir labai nešešėliuotų darbastalio, tačiau man tie 70 cm kaip ir daugoka. Ką patartumėt Jūs? Gal turite kokių pavyzdžių su foto, nes net nežinau pagal kokią frazę bandyt ieškot gūglėj...

Iš anskto ačiū už protingus patarimus 4u.gif
Atsakyti