Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

user posted image

user posted image

user posted image

Ir aciu Kaneri baldam 4u.gif stai ka turiu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pasirodau , tai ka turiu ka sukurem , ir jau aciu D viskas baigesi biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 10 gruodžio 2013 - 00:33
Paranormali wub.gif o kas ten tarp spinteliu ?Plyteles?
Atsakyti
Paranormali, nu super vaizdelis thumbup.gif Mano megiamos spalvos. Ir siaip atrodo tvarkinga ir grazu biggrin.gif
Kuo ten uzsandarintas tarpas tarp stalvirsio ir sienos?

QUOTE(Teka @ 2013 12 09, 22:12)
aš dar kaip galvoju dėl džiovyklos... imt į paprastą spintelę tą metalinį dėklą lėkštėm ir kokį tai padėklą, na kad reikalui esant išmest viską ir turėt paprastą spintelę. ar tai bloga mintis? pradės pūt ir pan nuo drėgmės? m?

nu nesupus tikrai. Senoje virtuveje jau n metu naudojaus dziovykle, ir tas lovelis vandeniui nuteketi budavo, likdavo slapias ilgai, bet niekas nesupuvo. O baldai buvo piguske, lenkiska.
As manau verta deti dziovykle, jeigu nepasiteisins, tai ismontuosit, ten sone viduje su medsr. privezta, issuksit ir tiek.
QUOTE(Mistica @ 2013 12 09, 22:20)
Bet vis galvoj kirba klausimas, skaičiau kažkurioj temoj, kai kažkas kalbėjo apie kitus mechanizmus, ne Blum, bet ale gerus ir kaina mažesnė. Gal kas pamenat kaip vadinasi? o gal ir naudojat? g.gif  nes bijau kad su savo virtuve į 20000lt netilpsiu niekaip...  doh.gif  lotuliukas.gif

Pas mus GTV, lenkiski berods. Pagal aprasyma, turetu buti kokybiski. Dar mazai naudojame, tai negaliu pakomentuoti. BLogiausiu atveju, sakiau, jeigu neatlaikys, pasikeisim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 10 gruodžio 2013 - 08:06
Nu sveikos nevalos-padėklų nešveitėjos biggrin.gif

Pas mane tai vienintelė spintelė-indauja išsipūtė doh.gif Ir tą padėklą atrodo valydavau, drėgmės matyt nuo pačios kriauklės pakakdavo, kad visa apačia išsipūtė. paskutinius kelis metus net gartraukio nebebuvo, tai virš viryklės nieko, o va indauja parėjo doh.gif

Aš manau, jei jau kuri abejojat reiks ar nereiks jos, tai gal tiesiog geriausia montuot/įstatyt į stalčių ir matant, kad nelabai reikalinga, išimt ax.gif

Aš į visus stalčius sutiesiau Ikejinius kilimukus, kad jei kada ar drėgnas puodelis pakltų ar lekštė, nesusigadintų pats stalčius ax.gif

Paranormali 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif Jau taip kardinaliai viską pakeitėt, gražu žiūrėt wub.gif
Atsakyti
Paranormali,labai faini virtuves pasikeitimai. Kaip kokioje tv laidoje"pries ir po". Miela virtuvyte 4u.gif . Tikiuosi,ciucikui vietos liko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 12 09, 19:37)
Juodai, dziovykloj man maziausiai kliuna padeklas biggrin.gif jeetau kokia nevala, niekad jo nesveiciau  doh.gif  lotuliukas.gif , tik kartais praplaunu biggrin.gif

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 12 09, 21:51)
O kam padėklą šveisti? Man kai apsinesa, užpilu acto ir vandens skiediniu ir palieku pusvalandžiui, poto tik nuskalauti lieka. Actas gerai nugrauzia visas apnašas. mirksiukas.gif

QUOTE(Mistica @ 2013 12 09, 22:20)
aš kažkaip net nesusimasčiau neturėt džiovyklės. nes vistiek rankom kažkiek suplausiu ir puodelius ar lėkštę.  g.gif

lotuliukas.gif
ok, ok notworthy.gif dėkit jūs tas džiovyklas irnesakyk.gif

QUOTE(Teka @ 2013 12 09, 22:12)
aš dar kaip galvoju dėl džiovyklos... imt į paprastą spintelę tą metalinį dėklą lėkštėm ir kokį tai padėklą, na kad reikalui esant išmest viską ir turėt paprastą spintelę. ar tai bloga mintis? pradės pūt ir pan nuo drėgmės? m?

vat jau ko ko, ale drėgnų indų į uždarą spintelę tai nedėčia unsure.gif. ninau, pradės pūt, nepradės ale geriau nerizikuot... O jeigu sausas laikyt džiovykloje tai irgi nelogiška, mažiau jų ten telpa, negu krūvelėm gražiai rolleyes.gif.
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2013 12 10, 01:13)
Pasirodau , tai ka turiu ka sukurem , ir jau aciu D viskas baigesi biggrin.gif drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Džiugu matyti tokius gerus pokyčius thumbup.gif . Man labai patinka tokia serija - prieš ir po smile.gif . Tikuosi virtuve esat petenkinta bigsmile.gif - gero naudojimo 4u.gif .
Atsakyti
Paranormali, puikus rezultatas wub.gif wub.gif

O plyteles pas jus su 3D efektu ar su tokiu rastu ?
Atsakyti
Dėl kriauklių pasisakysiu. Metalinės kriauklės praktiškos, nes jos turi praktišką spalvą. Kadangi kas perka akmens masės kriauklę, tas dažniausiai perka dėl spalvų įvairovės. Aš pati turiu akmens masės, bet rinkausi pilką. (Prie buitinės technikos). Labai praktiška. Aš net pamirštu ją pavalyti blush2.gif . O kodėl tada sakot ne plieninę? Nepatinka man tas barškantis garsas, o ir patinka tas tvirtumo jausmas. Pilu, palieku viską be baimės. Jokių problemų. P.s kriauklė lietuviška. Asmeniškai nesirinkčiau nei baltos, nei juodos.
Atsakyti
Paranormali,
Spintelės prie durų šonas kažkaip nedailiai sueina su durelėmis, ar čia tik nuotraukoje taip atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 12 10, 11:16)
Paranormali,
Spintelės prie durų šonas kažkaip nedailiai sueina su durelėmis, ar čia tik nuotraukoje taip atrodo?  g.gif

Tai kad ten speju indaplove praverta

O del baimes lmdp, tai taip, nelabai teko matyt kokybisku virtuviu, gal todel ir bijau. O koks skirtumas pinigais spintele is lmdp ir is dazyto mdf?

Paranormali, grazu
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 12 10, 08:00)
Paranormali  wub.gif o kas ten tarp spinteliu ?Plyteles?

Plyteles tarp spintuciu ir tikrai nebrangios smile.gif buvo rusvos ir baltos 20£ kvm smile.gif

Desimtukas , viskas lygiai wink.gif Lyginant kaip britu namai stovi lygiai , pastatyti , net nejo uzdet virsuje apdailos bo namas taip pastatytas kad nuciuozia i sona doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2013 12 10, 00:13)

man nerodo naujos virtuves foto sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambute: 10 gruodžio 2013 - 12:25