Sveikos, man baldininkas vietoj paveaize beveik identiska virtuve kaip murmur, tik prie lango siek tiek kitaip. Virsuj galvoju det pora spinteliu horizontaliu, kitas vertikalias su durelem, tik dar vizualizacijos nemaciau
Del dziovykles. Nu turiu indaplove, bet dziovykle vid pilna kas neriebaluota, man kazkaip po kranu ir I dziovykle: morka patarkavau, tarka po kranu ir I dziovykle, atsigeriau vandens, sulciu, puodeli po kranu ir I dziovykle, lentute po darzoviu, peilis po darzoviu, skustukas ir pan, nu randu ka ten det, bet vat svarstau ar atsisakyt man jos naujoje virtuveje ar ne
QUOTE(baltasakne @ 2013 12 09, 16:56)
Sveikos planuotojos !
Laba
Apie rankeneles: i platu stalciu det 2 mazas nei sis, nei tas... vis tiek stalciu darinesit tik uz vienos . Geriau tada ilgesne. As i pakabinamas tokias spinteles tuos vadinamus spuogiukus susidejus, nes tokios kaip apatinese griozdiskai atrodytu, o ir nera poreikio tokioms. Tie spuogiukai graziau, lengviau atrodo. Bet pas mane klasikine virtuve, tai jie kaip ir iprasta. Senoj virtuvej yra ir i virsu atsidarancios spinteles, ir viena i sona - visose tokios pat rankeneles, kaip apacioj - tokios gal 35 - 40 cm ilgio U formos staciakampes... ir visai gerai atrode. Ten a la moderni virtuve.
Apie dzipvyklas, jau rasiau - baisiausia padeklo sveitimas
Ale, jei kam to truksta - valio
Juodai, dziovykloj man maziausiai kliuna padeklas jeetau kokia nevala, niekad jo nesveiciau , tik kartais praplaunu
QUOTE(Teka @ 2013 12 09, 18:37)
Juodai, dziovykloj man maziausiai kliuna padeklas jeetau kokia nevala, niekad jo nesveiciau , tik kartais praplaunu
aš tokia pati..
Nu man dar klausimas apie ta nuostabia IKEA kriaukle
http://www.ikea.com/...ucts/S39897200/
jos plotis 76cm, tai issivaizduoju maziausias talcius jai 75cm.. kazkaip labai didele prabanga siuksliu dezei..
jos plotis 76cm, tai issivaizduoju maziausias talcius jai 75cm.. kazkaip labai didele prabanga siuksliu dezei..
QUOTE(Juodai @ 2013 12 09, 13:44)
Dėl to kažkiek neapsimoka išleisskiedinių rnitūrai pinigus. Dar kiek valymo prisidedat sau - nu jau ko nekęsdavau, tai to nuvarvėjimo padėklo šveitimo .
QUOTE(Teka @ 2013 12 09, 18:37)
O kam padėklą šveisti? Man kai apsinesa, užpilu acto ir vandens skiediniu ir palieku pusvalandžiui, poto tik nuskalauti lieka. Actas gerai nugrauzia visas apnašas.
aš dar kaip galvoju dėl džiovyklos... imt į paprastą spintelę tą metalinį dėklą lėkštėm ir kokį tai padėklą, na kad reikalui esant išmest viską ir turėt paprastą spintelę. ar tai bloga mintis? pradės pūt ir pan nuo drėgmės? m?
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 12 09, 20:37)
Nu man dar klausimas apie ta nuostabia IKEA kriaukle
Jeigu rušiuosi šiukšles, tai labai normalus dydis stalčiaus, dar tam stalčiui galima laikyti buitinę chemiją (indaplovės milteliai, valikliai), šiupeliukas koks tilps
aš kažkaip net nesusimasčiau neturėt džiovyklės. nes vistiek rankom kažkiek suplausiu ir puodelius ar lėkštę.
Bet vis galvoj kirba klausimas, skaičiau kažkurioj temoj, kai kažkas kalbėjo apie kitus mechanizmus, ne Blum, bet ale gerus ir kaina mažesnė. Gal kas pamenat kaip vadinasi? o gal ir naudojat? nes bijau kad su savo virtuve į 20000lt netilpsiu niekaip...
Bet vis galvoj kirba klausimas, skaičiau kažkurioj temoj, kai kažkas kalbėjo apie kitus mechanizmus, ne Blum, bet ale gerus ir kaina mažesnė. Gal kas pamenat kaip vadinasi? o gal ir naudojat? nes bijau kad su savo virtuve į 20000lt netilpsiu niekaip...
QUOTE(Teka @ 2013 12 07, 19:42)
nežinau dėl gerumo, bet aš noriu dažyto mdf (tikiuos tikrai taip vadinu tą plokštę), kadangi man negražu tos pvc juostelės ant briaunų, kurios būna ant lmdp durelių. bet dažyta plokštė brangesnė
Jūs turbūt kur nors matėte nevykusiai parinktas arba nevykusiai užklijuotas briaunas ant baldų iš LMDP. Pirmą kartą girdžiu tokį argumentą renkantis kur kas brangesnį MDF vietoje LMDP. MDF gal tinka virtuvėje arba vonioje, bet sunku bus išvengti baldų iš LMDP prieškambaryje, vaikų kambariuose, darbo kambariuose, biuruose ir t.t.
Sveikutės. Vis skaitinėju jūsų temutę ir tiek informacijos, kad jau nebežinau nei kokios virtuvės benoriu, nei baldų, nei kur statyti ką
Dabar turiu klausimėlį apie kurį neradau informacijos. Mačiau kažkuri iš jūsų dėjosi grūdintą stiklą tarp spintelių, gal galima išgirsti jūsų atsiliepimus? Iš kur, kiek maždaug kainuoja?
Dabar turiu klausimėlį apie kurį neradau informacijos. Mačiau kažkuri iš jūsų dėjosi grūdintą stiklą tarp spintelių, gal galima išgirsti jūsų atsiliepimus? Iš kur, kiek maždaug kainuoja?