Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Juodai @ 2013 12 09, 13:36)
Jei galvojat apie lengvai klasikines rankenėles, tai gal ir gartraukį kokį lengvai klasikinį  g.gif

Neisivaizduoju koks galetu buti unsure.gif Gal pvz koki imestumet? Man tik tokie kaip jusu balti su medzio apdaila klasikiniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 09, 13:36)
Ir kaip aš praleidau pakomentuori džiovyklę doh.gif . Ale Mindija visiškai viską už mane pasakė  drinks_cheers.gif .
Papildyta:

Jei galvojat apie lengvai klasikines rankenėles, tai gal ir gartraukį kokį lengvai klasikinį  g.gif

o as desiu dziovykle blush2.gif Nors bus pas mus ir indaplove, bet tikrai manau kad kazkiek ir rankom plausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 12 09, 14:38)
o as desiu dziovykle  blush2.gif Nors bus pas mus ir indaplove, bet tikrai manau kad kazkiek ir rankom plausiu smile.gif

Dėl to kažkiek neapsimoka išleisti tai furnitūrai pinigus. Dar kiek valymo prisidedat sau doh.gif - nu jau ko nekęsdavau, tai to nuvarvėjimo padėklo šveitimo schmoll.gif .
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 14:37)
Neisivaizduoju koks galetu buti  unsure.gif  Gal pvz koki imestumet? Man tik tokie kaip jusu balti su medzio apdaila klasikiniai  unsure.gif

Įdėjau pavyzdį aukščiau Jūsų žinutės 4u.gif .
Galima daryti tą apdailą ne karūnos tipo. Galima griežtesnes formas daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2013 12 09, 14:31)
Bet koks brangus blink.gif

Nu jo doh.gif Bet kai mėnesį rinkaus rinkaus, atėjo laikas montuot, tai nuvariau į senius ir pirkau šitą. Prieš kelias savaites dar 1200 kainavo ir nuolaidų nebuvo doh.gif
Dabar ir pati matau, kad pigesnis, bet jau diedui tai nesakysiu ba priplos mane doh.gif

QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 14:31)
1. Kokia dejot jei nepaslaptis?

2. Nu tai ismesiu ta dziovykle jei atsibos i psio, kokios problemos  lotuliukas.gif Kai neturiu indaploves tai negaliu spresti. Stalciuje susikrovus viena ant kitos lekstes laikyti man atrodo nepatogu. O kaip bus matysiu.

3. Turejau metalini gartrauki. Tai o maryte...nuplauni riebaliukus, tada dar sveiti kad jau tikrai nei taskiuko neliktu, tada nusluostai ir ilgai ilgai blizgini nes tai is vienos puses tai is kitos paziurejus suorai lieka  doh.gif 
O koks grazus gartraukis?  blynai ant sienos negrazu man, klasikinis netiks prie virtuvinio, imontuot nera i ka  smile.gif

1. Tokią 4u.gif

2. Ale šnekat lygiai kaip aš kažkada lotuliukas.gif
Patogu tame stalčiuje, tikrai smile.gif

3. blink.gif Nu tai čia metalas + stklas, dar geriau doh.gif
O jei rimtai man tai visi gražūs, išskyrus juodus stiklinius doh.gif Alergija man juodam stiklui lotuliukas.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 12 09, 14:36)
Ir kaip aš praleidau pakomentuori džiovyklę doh.gif . Ale Mindija visiškai viską už mane pasakė  drinks_cheers.gif .
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 09, 13:31)
aš truputį ne taip parašiau  doh.gif . Kaip supratau indaplovę prie lango galvojat statyt?
Dabar žiūrėdama į planelį pagalvojau, o kodėl gi neperkėlus indaplovės prie kitos sienos - plano dešinėje, ilgosios? Kampinė spintelė bus?
kaitlentė man rodos geroj vietoj - darbastalio per akis, tad toliau jos stumt nereikia tikrai - kad nesigautų paskui per toli plautuvės ji (pasiskaitykit pirmam psl apie maximalius atstumus tarp "karštųjų" taškų wink.gif )smile.gif .

aha, prie lango galvojom. Bet kažkaip mastau, kad paskui nebus patogu prieit, jei iš kriauklės tarkim indus dėčiau.. Ir mastau, kad gal tikrai protingiau perkelt ją į tą ilgesnę sieną. unsure.gif O dėl spintelės, tai kampinė gal bus. g.gif Išvis man tas virtuvės planavimas galvos skausmas. doh.gif
Atsakyti
Niu ok, supylet mano gartrauki lotuliukas.gif Galvosiu kazkoki kitoki.

Mindija o tokia kriaukle kazi galima montuoti po paprastu stalvirsiu? g.gif ziurejau as tokias, bet isivaizdavau kad jos po akmeniniu dedamos g.gif
Papildyta:
Radau ir nemontuojama tokio tipo. Visai neblogai atrodo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 14:58)
Mindija o tokia kriaukle kazi galima montuoti po paprastu stalvirsiu?  g.gif  ziurejau as tokias, bet isivaizdavau kad jos po akmeniniu dedamos  g.gif

Po plokšte montuoti plautuvę - nea schmoll.gif . Po granitu, po masyvu (kažkas turi, Agniukee berods), po kvarcu, bet tik ne po plokšte schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 gruodžio 2013 - 14:02
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 14:58)
Niu ok, supylet mano gartrauki  lotuliukas.gif  Galvosiu kazkoki kitoki.

Niuuuu.... biggrin.gif
Pvz toks biggrin.gif Ne juodas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
O mamamija ciut aparpuolio negavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif prie dabartiniu mano spinteliu tiktu (tarybines blizgios raudonos) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 09, 14:33)
Niuuuu.... biggrin.gif
Pvz toks biggrin.gif Ne juodas biggrin.gif

user posted image

Pas mane labai panašus baltas thumbup.gif neatsidžiaugiu jo priežiūra thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos ! Skaitau temą jau ilgai ir reguliariai. Radau daug atsakymų i savo klausimus. Bet va turiu issirinkti rankeneles, tai net nesuprantu nuo ko pradet. Na pvz, ar uztenka i 800 stalciu 1 mazos rankeneles ar reikia dvieju, o gal viena ilgesnę ? Jei virsutines pakabinamos spinteles vertikaliai atsidarancios 350 mm, tai kaip patogiau rankeneles det, vertikaliai ar horizontaliai, o gal tokias mazas apvalias det ? Nu vienu zodziu laukiu visokiu komentaru, atsiliepimu ir pasidalijimu patirtimi 4u.gif

Pakomentuosiu del dziovykles. Mes desim, nors bus ir indaplove. Priezastis viena - galim pakeisti virtuve, bet savo iprocius pakeist labai sunku. jei iprate det i dziovykle, tai ir desim toliau. Na juk vistiek kazka plausim ir rankom, o sluostyt tikrai nesluostysiu, vistiek desiu i dziovykle. Tai tik del to.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2013 12 09, 16:56)
Sveikos planuotojos !

Priezastis viena - galim pakeisti virtuve, bet savo iprocius pakeist labai sunku.

Sveika sveika 4u.gif

Jau čia kai kam smile.gif
Mano įpročiai su ta diena, kai pajungė indaplovę,tik šast ir pasikeitė biggrin.gif Nu nenormali gal aš, bet jau rankom net šaukštuko nebeplaunu lotuliukas.gif Jau dabar pas mane principo reikalas tapo. Blyn, sumokėjau 3t už indaplovę ir dar rankom kažką plausiu? Neee schmoll.gif Aišku būna, kad ir samtį praplaunu ir lenteles po kranu nuskalauju, bet jau lėkščių, puodų, įrankių ir puodelių tikrai nebeplaunu.
Atsakyti