Man ir reik šiek tiek patarimų...
Pirminis variantas toks:
praėjimas gaunasi 80cm. Bet sieninės spintos nenoriu naikint, nes ten bus šaltytuvas įmontuotas ir orkaitė. Prie lango turėjo būt indaplovė, kampe kriaukė, tik klausimas ar patogus bus priėjimas... Kur dėt kaitlentę? Virš kaitlentės bus įmontuotas gartraukis... spintelės iki pat lubų. Kaitlentės pusėj ta virtuvės siena 3900mm
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 12:52)
Be karuseles bus pas mane
Tai ten 15cm tas kargiukas, kazi ko nedades Visumoj nzn ar matysis suderinimas, plyteles tamsios (stalvirsio spalvos), siules sviesios (tokios spalvos kokie bus fasadai). Pagalvosiu del perkelimo dar
Tai ten 15cm tas kargiukas, kazi ko nedades Visumoj nzn ar matysis suderinimas, plyteles tamsios (stalvirsio spalvos), siules sviesios (tokios spalvos kokie bus fasadai). Pagalvosiu del perkelimo dar
Na, galvokit dėl to kargiuko . Ne tiek ir mažai tie 15cm . Dar siūlau gerai pagalvot dėl šviesiaus glaisto - vat čia jau tikrai prisidarysit sau darbelio . Nusiterlios tos šviesios siūlės, vargsit paskui šveisdami.
QUOTE(Mistica @ 2013 12 09, 13:00)
Man ir reik šiek tiek patarimų...
Plautuvę siūlyčiau dėti šalia indaplovės, jei indaplovė prie sienos, kam ją grūst į kampą? Būtų gerai, kad patalpos planelį įmestumėt, šitoj vizualizacijoj labai ištampytas vaizdas .
QUOTE(Juodai @ 2013 12 09, 12:29)
Na, galvokit dėl to kargiuko . Ne tiek ir mažai tie 15cm . Dar siūlau gerai pagalvot dėl šviesiaus glaisto - vat čia jau tikrai prisidarysit sau darbelio . Nusiterlios tos šviesios siūlės, vargsit paskui šveisdami.
Plyteles jau suklijuotos du metus, dar nenusiterliojo Tik plyteles matines nelizgios nei kiek, va jas nusveist tai misija neimanoma
O kokio gamintojo pas Jus buvo akmens mases kriaukle? Meistras aiskina kad lietuviskos cia tokios prastos, jos net kreivai pagamintos buna. Sako imk Franke nebus problemu
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 13:42)
Plyteles jau suklijuotos du metus, dar nenusiterliojo Tik plyteles matines nelizgios nei kiek, va jas nusveist tai misija neimanoma
O kokio gamintojo pas Jus buvo akmens mases kriaukle? Meistras aiskina kad lietuviskos cia tokios prastos, jos net kreivai pagamintos buna. Sako imk Franke nebus problemu
kolege turi lietuviska kazkokia, tai ispeike, nes labai demes lieka, sviesioje nuo buroku liko... issitryne nuo valikliu.
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 13:42)
Ach šit kaip ... Tai jau gyvenate ten intensyviai ... Na tada gerai, tegul lieka tos šviesios siūlės
Pas mane Franke .
Vat tokia, tik juoda:
Nedėčiau daugiau tokios
QUOTE(Juodai @ 2013 12 09, 12:29)
Plautuvę siūlyčiau dėti šalia indaplovės, jei indaplovė prie sienos, kam ją grūst į kampą? Būtų gerai, kad patalpos planelį įmestumėt, šitoj vizualizacijoj labai ištampytas vaizdas .
šalia ir gaunasi indaplovė, tik tiek kad kampe kriauklė.
QUOTE(Juodai @ 2013 12 09, 13:06)
Ach šit kaip ... Tai jau gyvenate ten intensyviai ... Na tada gerai, tegul lieka tos šviesios siūlės
Jaja gyvenam jau seniai Ir baldus turim, tik kad seni ir ne i tema pagal dabartine vieta
Del kriaukles supratau. Nuomone visu seimininkiu vienbalse ziuriu Ieskosiu grazios plienines.
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 12:04)
Del kriaukles dar debatai vyksta namie As uz plienine buvau, MB uz akmens mases. Nuvaziavau pas drauge, ji plienine turi tai sako planuoju keist, nes atgyvena jau plienines Sakiau parduotuves rinksiuos vietoj.
Indus laikysiu dziovyklej virs kriaukles manau.
Del gartraukio man toks patinka kad neapsunkina erdves (gal dar apsigalvosiu kai baldus sustatys). Stikla turbut lengviau valyti nei metala, nes ta dar ir blizginti reikia, o stiklui valikli nusiperki spirituota - 2sekundes ir svaru.
As rinksiuos sau turbut kazka panasaus i 2var. Grazus jis man, ir patogus turetu buti.
Nežinau kokia jums "atgyvena", bet dėjau plieninę ir labai ja džiaugiuos
Tai dabar taip manot Jei rankom neplausit, tai tikrai greit atsibos sausus indus į džiovyklę dėliot Mano draugė taip pat galvojo, bet po savaitės persigalvojo ir keikiasi kam tą džiovyklę išvis dėjo
Taip taip... 2 sekundės Nelyginkit lango su gartraukiu. Vienas dalykas langus valyt, kitas riebaluotą+dulkėtą stiklą valyt
Va toks gartraukis, tai bent jau man tikrai atgyvena... Nepykit
Mano maišytuvas toks. Labai patenkinta juo O ištraukiama šlanga tai aplamai jėga Išsitraukiu ir tiesiai vandenį puodan pilu, ar vaza aukštesnė patogu, galiausiai pačią plautuvę nuskalauju ir nereikia pilstyt vandens.
QUOTE(Mindija @ 2013 12 09, 13:26)
Mano maišytuvas toks. Labai patenkinta juo O ištraukiama šlanga tai aplamai jėga Išsitraukiu ir tiesiai vandenį puodan pilu, ar vaza aukštesnė patogu, galiausiai pačią plautuvę nuskalauju ir nereikia pilstyt vandens.
Bet koks brangus
QUOTE(Mistica @ 2013 12 09, 14:11)
šalia ir gaunasi indaplovė, tik tiek kad kampe kriauklė.
aš truputį ne taip parašiau . Kaip supratau indaplovę prie lango galvojat statyt?
Dabar žiūrėdama į planelį pagalvojau, o kodėl gi neperkėlus indaplovės prie kitos sienos - plano dešinėje, ilgosios? Kampinė spintelė bus?
kaitlentė man rodos geroj vietoj - darbastalio per akis, tad toliau jos stumt nereikia tikrai - kad nesigautų paskui per toli plautuvės ji (pasiskaitykit pirmam psl apie maximalius atstumus tarp "karštųjų" taškų ) .
QUOTE(Mindija @ 2013 12 09, 13:26)
1. Nežinau kokia jums "atgyvena", bet dėjau plieninę ir labai ja džiaugiuos
2. Tai dabar taip manot Jei rankom neplausit, tai tikrai greit atsibos sausus indus į džiovyklę dėliot Mano draugė taip pat galvojo, bet po savaitės persigalvojo ir keikiasi kam tą džiovyklę išvis dėjo
3. Taip taip... 2 sekundės Nelyginkit lango su gartraukiu. Vienas dalykas langus valyt, kitas riebaluotą+dulkėtą stiklą valyt
2. Tai dabar taip manot Jei rankom neplausit, tai tikrai greit atsibos sausus indus į džiovyklę dėliot Mano draugė taip pat galvojo, bet po savaitės persigalvojo ir keikiasi kam tą džiovyklę išvis dėjo
3. Taip taip... 2 sekundės Nelyginkit lango su gartraukiu. Vienas dalykas langus valyt, kitas riebaluotą+dulkėtą stiklą valyt
1. Kokia dejot jei nepaslaptis?
2. Nu tai ismesiu ta dziovykle jei atsibos i psio, kokios problemos Kai neturiu indaploves tai negaliu spresti. Stalciuje susikrovus viena ant kitos lekstes laikyti man atrodo nepatogu. O kaip bus matysiu.
3. Turejau metalini gartrauki. Tai o maryte...nuplauni riebaliukus, tada dar sveiti kad jau tikrai nei taskiuko neliktu, tada nusluostai ir ilgai ilgai blizgini nes tai is vienos puses tai is kitos paziurejus suorai lieka
O koks grazus gartraukis? blynai ant sienos negrazu man, klasikinis netiks prie virtuvinio, imontuot nera i ka
QUOTE(Mindija @ 2013 12 09, 14:26)
Tai dabar taip manot Jei rankom neplausit, tai tikrai greit atsibos sausus indus į džiovyklę dėliot Mano draugė taip pat galvojo, bet po savaitės persigalvojo ir keikiasi kam tą džiovyklę išvis dėjo
Ir kaip aš praleidau pakomentuori džiovyklę . Ale Mindija visiškai viską už mane pasakė .
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 14:31)
O koks grazus gartraukis? blynai ant sienos negrazu man, klasikinis netiks prie virtuvinio, imontuot nera i ka
Jei galvojat apie lengvai klasikines rankenėles, tai gal ir gartraukį kokį lengvai klasikinį
Kažką tokio: