Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

Man ir reik šiek tiek patarimų...
Pirminis variantas toks:
user posted image

praėjimas gaunasi 80cm. Bet sieninės spintos nenoriu naikint, nes ten bus šaltytuvas įmontuotas ir orkaitė. Prie lango turėjo būt indaplovė, kampe kriaukė, tik klausimas ar patogus bus priėjimas... g.gif Kur dėt kaitlentę? Virš kaitlentės bus įmontuotas gartraukis... spintelės iki pat lubų. Kaitlentės pusėj ta virtuvės siena 3900mm
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 12:52)
Be karuseles bus pas mane  smile.gif

Tai ten 15cm tas kargiukas, kazi ko nedades  g.gif Visumoj nzn ar matysis suderinimas, plyteles tamsios (stalvirsio spalvos), siules sviesios (tokios spalvos kokie bus fasadai). Pagalvosiu del perkelimo dar  g.gif

Na, galvokit dėl to kargiuko smile.gif . Ne tiek ir mažai tie 15cm mirksiukas.gif . Dar siūlau gerai pagalvot dėl šviesiaus glaisto - vat čia jau tikrai prisidarysit sau darbelio doh.gif . Nusiterlios tos šviesios siūlės, vargsit paskui šveisdami.

QUOTE(Mistica @ 2013 12 09, 13:00)
Man ir reik šiek tiek patarimų...

Plautuvę siūlyčiau dėti šalia indaplovės, jei indaplovė prie sienos, kam ją grūst į kampą? g.gif Būtų gerai, kad patalpos planelį įmestumėt, šitoj vizualizacijoj labai ištampytas vaizdas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 09, 12:29)
Na, galvokit dėl to kargiuko smile.gif . Ne tiek ir mažai tie 15cm  mirksiukas.gif . Dar siūlau gerai pagalvot dėl šviesiaus glaisto - vat čia jau tikrai prisidarysit sau darbelio doh.gif . Nusiterlios tos šviesios siūlės, vargsit paskui šveisdami.

Plyteles jau suklijuotos du metus, dar nenusiterliojo biggrin.gif Tik plyteles matines nelizgios nei kiek, va jas nusveist tai misija neimanoma doh.gif

O kokio gamintojo pas Jus buvo akmens mases kriaukle? Meistras aiskina kad lietuviskos cia tokios prastos, jos net kreivai pagamintos buna. Sako imk Franke nebus problemu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 13:42)
Plyteles jau suklijuotos du metus, dar nenusiterliojo  biggrin.gif Tik plyteles matines nelizgios nei kiek, va jas nusveist tai misija neimanoma  doh.gif

O kokio gamintojo pas Jus buvo akmens mases kriaukle? Meistras aiskina kad lietuviskos cia tokios prastos, jos net kreivai pagamintos buna. Sako imk Franke nebus problemu  unsure.gif

kolege turi lietuviska kazkokia, tai ispeike, nes labai demes lieka, sviesioje nuo buroku liko... issitryne nuo valikliu.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 13:42)
Plyteles jau suklijuotos du metus, dar nenusiterliojo  biggrin.gif Tik plyteles matines nelizgios nei kiek, va jas nusveist tai misija neimanoma  doh.gif

O kokio gamintojo pas Jus buvo akmens mases kriaukle? Meistras aiskina kad lietuviskos cia tokios prastos, jos net kreivai pagamintos buna. Sako imk Franke nebus problemu  unsure.gif

Ach šit kaip g.gif ... Tai jau gyvenate ten intensyviai unsure.gif ... Na tada gerai, tegul lieka tos šviesios siūlės irnesakyk.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pas mane Franke doh.gif .
Vat tokia, tik juoda:
user posted image

bigsmile.gif
Nedėčiau daugiau tokios schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 gruodžio 2013 - 13:07
QUOTE(Juodai @ 2013 12 09, 12:29)
Plautuvę siūlyčiau dėti šalia indaplovės, jei indaplovė prie sienos, kam ją grūst į kampą? g.gif Būtų gerai, kad patalpos planelį įmestumėt, šitoj vizualizacijoj labai ištampytas vaizdas  mirksiukas.gif .

šalia ir gaunasi indaplovė, tik tiek kad kampe kriauklė. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 12 09, 13:06)
Ach šit kaip  g.gif ... Tai jau gyvenate ten intensyviai  unsure.gif ... Na tada gerai, tegul lieka tos šviesios siūlės  irnesakyk.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jaja gyvenam jau seniai biggrin.gif Ir baldus turim, tik kad seni ir ne i tema pagal dabartine vieta smile.gif

Del kriaukles supratau. Nuomone visu seimininkiu vienbalse ziuriu biggrin.gif Ieskosiu grazios plienines.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 12:04)

Del kriaukles dar debatai vyksta namie  biggrin.gif As uz plienine buvau, MB uz akmens mases. Nuvaziavau pas drauge, ji plienine turi tai sako planuoju keist, nes atgyvena jau plienines  doh.gif Sakiau parduotuves rinksiuos vietoj.

Indus laikysiu dziovyklej virs kriaukles manau.

Del gartraukio man toks patinka kad neapsunkina erdves (gal dar apsigalvosiu kai baldus sustatys). Stikla turbut lengviau valyti nei metala, nes ta dar ir blizginti reikia, o stiklui valikli nusiperki spirituota - 2sekundes ir svaru.

As rinksiuos sau turbut kazka panasaus i 2var. Grazus jis man, ir patogus turetu buti.

Nežinau kokia jums "atgyvena", bet dėjau plieninę ir labai ja džiaugiuos thumbup.gif

Tai dabar taip manot biggrin.gif Jei rankom neplausit, tai tikrai greit atsibos sausus indus į džiovyklę dėliot ax.gif Mano draugė taip pat galvojo, bet po savaitės persigalvojo ir keikiasi kam tą džiovyklę išvis dėjo doh.gif

Taip taip... 2 sekundės lotuliukas.gif Nelyginkit lango su gartraukiu. Vienas dalykas langus valyt, kitas riebaluotą+dulkėtą stiklą valyt blush2.gif
Va toks gartraukis, tai bent jau man tikrai atgyvena... Nepykit 4u.gif

Mano maišytuvas toks. Labai patenkinta juo thumbup.gif O ištraukiama šlanga tai aplamai jėga biggrin.gif Išsitraukiu ir tiesiai vandenį puodan pilu, ar vaza aukštesnė patogu, galiausiai pačią plautuvę nuskalauju ir nereikia pilstyt vandens.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 09, 13:26)

Mano maišytuvas toks. Labai patenkinta juo thumbup.gif O ištraukiama šlanga tai aplamai jėga biggrin.gif Išsitraukiu ir tiesiai vandenį puodan pilu, ar vaza aukštesnė patogu, galiausiai pačią plautuvę nuskalauju ir nereikia pilstyt vandens.

Bet koks brangus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2013 12 09, 14:11)
šalia ir gaunasi indaplovė, tik tiek kad kampe kriauklė.  blush2.gif

aš truputį ne taip parašiau doh.gif . Kaip supratau indaplovę prie lango galvojat statyt?
Dabar žiūrėdama į planelį pagalvojau, o kodėl gi neperkėlus indaplovės prie kitos sienos - plano dešinėje, ilgosios? Kampinė spintelė bus?
kaitlentė man rodos geroj vietoj - darbastalio per akis, tad toliau jos stumt nereikia tikrai - kad nesigautų paskui per toli plautuvės ji (pasiskaitykit pirmam psl apie maximalius atstumus tarp "karštųjų" taškų wink.gif )smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 09, 13:26)
1. Nežinau kokia jums "atgyvena", bet dėjau plieninę ir labai ja džiaugiuos thumbup.gif

2. Tai dabar taip manot biggrin.gif Jei rankom neplausit, tai tikrai greit atsibos sausus indus į džiovyklę dėliot ax.gif Mano draugė taip pat galvojo, bet po savaitės persigalvojo ir keikiasi kam tą džiovyklę išvis dėjo doh.gif

3. Taip taip... 2 sekundės lotuliukas.gif Nelyginkit lango su gartraukiu. Vienas dalykas langus valyt, kitas riebaluotą+dulkėtą stiklą valyt blush2.gif
Va toks gartraukis, tai bent jau man tikrai atgyvena... Nepykit 4u.gif

1. Kokia dejot jei nepaslaptis?

2. Nu tai ismesiu ta dziovykle jei atsibos i psio, kokios problemos lotuliukas.gif Kai neturiu indaploves tai negaliu spresti. Stalciuje susikrovus viena ant kitos lekstes laikyti man atrodo nepatogu. O kaip bus matysiu.

3. Turejau metalini gartrauki. Tai o maryte...nuplauni riebaliukus, tada dar sveiti kad jau tikrai nei taskiuko neliktu, tada nusluostai ir ilgai ilgai blizgini nes tai is vienos puses tai is kitos paziurejus suorai lieka doh.gif
O koks grazus gartraukis? blynai ant sienos negrazu man, klasikinis netiks prie virtuvinio, imontuot nera i ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 09, 14:26)
Tai dabar taip manot biggrin.gif Jei rankom neplausit, tai tikrai greit atsibos sausus indus į džiovyklę dėliot ax.gif Mano draugė taip pat galvojo, bet po savaitės persigalvojo ir keikiasi kam tą džiovyklę išvis dėjo doh.gif

Ir kaip aš praleidau pakomentuori džiovyklę doh.gif . Ale Mindija visiškai viską už mane pasakė drinks_cheers.gif .
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2013 12 09, 14:31)
O koks grazus gartraukis?  blynai ant sienos negrazu man, klasikinis netiks prie virtuvinio, imontuot nera i ka  smile.gif

Jei galvojat apie lengvai klasikines rankenėles, tai gal ir gartraukį kokį lengvai klasikinį g.gif
Kažką tokio:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 gruodžio 2013 - 13:40