Sakykit o kokie gali buti stalvirsio sujungimo sprendimai? Pries gera penkmeti tik aliuminio juostele dedavo, dabar gal kazka maziau matomo isrado?
QUOTE(murmur @ 2013 12 02, 21:31)
Sakykit o kokie gali buti stalvirsio sujungimo sprendimai? Pries gera penkmeti tik aliuminio juostele dedavo, dabar gal kazka maziau matomo isrado?
Gali ifrezuoti, nesimato sujungimo.
Bet jei manes neapgavo, tai labiau tinka 60cm plocio stalvirsiui, pas mane bus kartu su palange apie 80cm, tai tipo sake labai sunku ifrezuoti, bla bla, tai darys su aliuminio juostele. Ai, ka as zinau, tiks, tuo labiah kad mano jr stalvirsis bus pilkas, gal nesimatys
QUOTE(AstaM @ 2013 12 03, 11:00)
Jungiuosi prie Jūsų rato
Gavau paskaičiavimus iš gamintojų, tai vos širdies smūgio negavau. Aš, aišku, paprašiau, kad visur dėtų Blumo stalčius, o viršuje pakėlimo mechanizmus. Bet 14.000 be stalviršio, tai man iš fantastikos srities.
Gavau paskaičiavimus iš gamintojų, tai vos širdies smūgio negavau. Aš, aišku, paprašiau, kad visur dėtų Blumo stalčius, o viršuje pakėlimo mechanizmus. Bet 14.000 be stalviršio, tai man iš fantastikos srities.
Laba.Aš taip pat domiuosi ir šitą temą skaitau gana ilgą laiką .Kiek metrų jūsų virtuvės spintelių?
QUOTE(slyva @ 2013 12 02, 20:37)
Bet jei manes neapgavo, tai labiau tinka 60cm plocio stalvirsiui, pas mane bus kartu su palange apie 80cm, tai tipo sake labai sunku ifrezuoti, bla bla, tai darys su aliuminio juostele. Ai, ka as zinau, tiks, tuo labiah kad mano jr stalvirsis bus pilkas, gal nesimatys
Man nepatinka ta juostele, jei spalva nuo stalvirsio smarkiai skiriasi tai isvis...be to prilenda trupinuku po ja. Tik nzn ar yra kokia alternatyva. Idomu ifrezavus sujungimas kazkuo padengiamas? ar neissipus sudrekus stalvirsiui?
QUOTE(Rokė @ 2013 12 03, 11:17)
Laba.Aš taip pat domiuosi ir šitą temą skaitau gana ilgą laiką .Kiek metrų jūsų virtuvės spintelių?
Tiksliai dabar negaliu pasakyti, neturiu breziniu po ranka, bet apytksliai - L forma 1,8 x ~3,5 m.
QUOTE(murmur @ 2013 12 02, 21:31)
Pas mane prieš gerus 7 metus stalviršį suklijavo labai gražiai, gaila, nuotraukos nerandu, bet buvau kažkada kėlus į šitą temą. Praktiškai nesimatė to sujungimo. Nuomojam dabar butą, bet kada gal dar nufotograuosiu .
QUOTE(AstaM @ 2013 12 03, 11:58)
Tiksliai dabar negaliu pasakyti, neturiu breziniu po ranka, bet apytksliai - L forma 1,8 x ~3,5 m.
Išties brangokai atrodo . Kokie fasadai?
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 12 02, 21:37)
Nesuprantu, kas čia per įfrezavimas stalviršio sujungimui? Ar čia kai klijuoja frezuoja ant vieno ir kito krašto, kad geriau suliptų?
pas mus salviršis sujungtas klijavimo budu. Būten mums gaminusios firmos atstovas sakė, kad savo komandoje turi tik vieą vyruką, kuris tokį klijavimą atlieka, nes tai reikalauja didelio kruopštumo. Dar galiu pasidalinti tokia parirtimi, kai deda apvaduką(nors ne visiems)tarp stalviršio ir sienos, tai mums padarė jį tokį patį, kaip stalviršis, o ne tiesiog aliuinio spalvos, tai neišsiskiria ;-)
QUOTE(Juodai @ 2013 12 03, 13:06)
Nesuprantu, kas čia per įfrezavimas stalviršio sujungimui? Ar čia kai klijuoja frezuoja ant vieno ir kito krašto, kad geriau suliptų?
Jo joooo, frezuoja, kad geriau suliptų
Draugė ką tik darėsi baldus virtuvei, tai irgi mano primokinta prašė suklijuot stalviršį, bet tai baldžiai sako, bus 300 Lt brangiau Ta aišku sutiko, stalviršis atrodo idealiai, beveik nematyt sujungimo, bet tai už kąąą tiek pinigų?
QUOTE(Mindija @ 2013 12 03, 14:24)
Jo joooo, frezuoja, kad geriau suliptų
a rimtai? nejuokauji čia?
QUOTE(Mindija @ 2013 12 03, 14:24)
Draugė ką tik darėsi baldus virtuvei, tai irgi mano primokinta prašė suklijuot stalviršį, bet tai baldžiai sako, bus 300 Lt brangiau Ta aišku sutiko, stalviršis atrodo idealiai, beveik nematyt sujungimo, bet tai už kąąą tiek pinigų?
Už grožį , už tai, kad nesimato . Matyt dirbo dviese tris dienas prie to sujungimo
QUOTE(Juodai @ 2013 12 03, 13:06)
Išties brangokai atrodo . Kokie fasadai?
Fasadai - dažyta poliruota MDF 18mm.
Karkasas - laminuota MDP 18mm.
6 stalciai su BLUMo mechanizmu.
QUOTE(AstaM @ 2013 12 03, 14:21)
Fasadai - dažyta poliruota MDF 18mm.
Jei yra galimybe, imeskit eskiza/vizualizacija