Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(AstaM @ 2013 12 07, 23:43)
Ar kas nors turi dažytą poliruotą (blizgią) MDF virtuvę? Ar labai matosi ant jos pirštai? Man labai gražu, bet bijau, kad po to su šluoste aplink tuos baldus bėgiosiu.

As turiu 4u.gif
Pas mane virtuve balta blizgi kombinuota su kakavine blizgia spalva. Esu absoliuciai patenkinta 4u.gif Tik teisingai Juodai sako, jog ant tamsesniu pavirsiu labiau matosi "nuciupinejimai", bet blizgus fasadas, bent jau man, labai praktiskas ir lengvai nusivalantis. Man jokiu negeru minciu nesukelia, tikrai nedaryciau kitaip ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazati @ 2013 12 08, 14:33)
As turiu  4u.gif
Pas mane virtuve balta blizgi kombinuota su kakavine blizgia spalva. Esu absoliuciai patenkinta  4u.gif Tik teisingai Juodai sako, jog ant tamsesniu pavirsiu labiau matosi "nuciupinejimai", bet blizgus fasadas, bent jau man, labai praktiskas ir lengvai nusivalantis. Man jokiu negeru minciu nesukelia, tikrai nedaryciau kitaip  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tikrai ir aš kitaip nedaryčiau, labai džiaugiuosi baltais fasadais thumbup.gif
Ir stalviršiu džiaugiuosi, bent pakolkas. Nereikia pergyventis, kad vaikai pritaškė vandens, nenuvalė ar kas išbėgo, išsipylė thumbup.gif Labaiusiai bijojau, kad liks dėmės, bet nieko, jau ir burokai buvo net padžiūvę ir arbata palaistyta- viskas išsivalė, jokių dėmių neliko ax.gif
Va juodas stalas tai košmaras doh.gif Gerai kad dar nedaug mokėjom, tai kai truks kantrybė tikrai mesiu jį lauk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 12 08, 14:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Tikrai ir aš kitaip nedaryčiau, labai džiaugiuosi baltais fasadais thumbup.gif
Ir stalviršiu džiaugiuosi, bent pakolkas. Nereikia pergyventis, kad vaikai pritaškė vandens, nenuvalė ar kas išbėgo, išsipylė thumbup.gif  Labaiusiai bijojau, kad liks dėmės, bet nieko, jau ir burokai buvo net padžiūvę ir arbata palaistyta- viskas išsivalė, jokių dėmių neliko ax.gif
Va juodas stalas tai košmaras doh.gif Gerai kad dar nedaug mokėjom, tai kai truks kantrybė tikrai mesiu jį lauk unsure.gif

Pas mus terasos stalas su juodu stiklu doh.gif Jau juokiuosi, kad ateinanti lauko sezona uzklosiu "sirata" doh.gif biggrin.gif Mindija, tikrai uzjauciu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif

norėjau paklausti, gal žinot ir galit rekomenduoti žmogų, kuris sujungtų stalviršį kampu be juostelių. Lauksiu rekomendacijų a/ž. Esame Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguolė: 08 gruodžio 2013 - 14:09
Na va papaisiau mazdaug vaizdeli rezultato, kas gavosi su baldininku paplanavus. Spinteliu fasadai bus dramblio kaulo spalvos, blizgios plokstes. Stalvirsi dar renkames, derinsim prie sienu plyteliu.
Pakabinamos spinteles visos su durelem, paprastos zodziu. Desine siena - saldytuvas, indaplove (fasadas bus tipo dureles, ne stalciu imitacija). Tada plautuve, kampine spintele, dureles "krokodilas". Kitoj sienoj spintute su stalciais, orkaite, kargas maziukas ir spintele su durelem.

user posted image
user posted image

Plyteles ant sienos kur gartraukis eina iki pakabinamu spintuciu virsaus ir sone uzsibaigia ties apatiniu spinteliu pabaiga.

Liko neisspresti klausimai:
1. Plautuve akmens mases ar plienine?
2. Kranas koks patogus? unsure.gif
3. Galvoju gal plautuve stumt kiek iseina link kampo - kad liktu daugiau vietos tarp jos ir saldytuvo? dabar butu 60cm tik g.gif
4. Vyras siulo prie gartraukio padaryt lentyneliu pora, susidet knygom virtuvinem g.gif
5. Dar prasysiu kad stalvirsi nuleistu iki zemes pabaigoj spinteliu.
6. Rankeles siulo meistras kampuotas tokias, panasiai kaip sitoj programoj nurodo. As bandysiu ieskoti kazkokiu nuozulnesniu, su klasikos dvelksmu kad butu blush2.gif

Kaip jums toks variantas? nieko tobuliau nesugalvoju g.gif
Atsakyti
3. Nestumciau plautuves i kampa, man rodos del patogumo 60cm pasidejimui iki saldytuvo per akis. Geriau tarp kaitlentes ir plautuves didesnis darbastalis.
4. Nedaryciau lentyneliu, ir dulkes ir apsitaskys. Koki gartrauki desit? Gal ta "kosmini laiva"? Man tada jo salia nieko nereikia.
Siaip viskas gana gerai atrodo mano akims 4u.gif
Atsakyti
Tai vava del plautuves buvom susnekeje su meistru kad stumsim, dabar ziuriu i paveiksleli ir galvoju nereik gal stumdyt jos niekur.

Gartrauki galvoju toki det, tu istrizu juodu blynu ant sienos nemegstu smile.gif
user posted image

Bet man vis kazko truksta, gal gyvai normaliai atrodys, norisi cinkelio kazkokio, kad nebutu labai blanki virtuve unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 08, 15:33)
Na va papaisiau mazdaug vaizdeli rezultato, kas gavosi su baldininku paplanavus. Spinteliu fasadai bus dramblio kaulo spalvos, blizgios plokstes. Stalvirsi dar renkames, derinsim prie sienu plyteliu.
Pakabinamos spinteles visos su durelem, paprastos zodziu. Desine siena - saldytuvas, indaplove (fasadas bus tipo dureles, ne stalciu imitacija). Tada plautuve, kampine spintele, dureles "krokodilas". Kitoj sienoj spintute su stalciais, orkaite, kargas maziukas ir spintele su durelem.

user posted image
user posted image

Plyteles ant sienos kur gartraukis eina iki pakabinamu spintuciu virsaus ir sone uzsibaigia ties apatiniu spinteliu pabaiga.

2. Kranas koks patogus?  unsure.gif
3. Galvoju gal plautuve stumt kiek iseina link kampo - kad liktu daugiau vietos tarp jos ir saldytuvo? dabar butu 60cm tik  g.gif
4. Vyras siulo prie gartraukio padaryt lentyneliu pora, susidet knygom virtuvinem  g.gif
5. Dar prasysiu kad stalvirsi nuleistu iki zemes pabaigoj spinteliu.
6. Rankeles siulo meistras kampuotas tokias, panasiai kaip sitoj programoj nurodo. As bandysiu ieskoti kazkokiu nuozulnesniu, su klasikos dvelksmu kad butu  blush2.gif

Kaip jums toks variantas? nieko tobuliau nesugalvoju  g.gif

O kam tas tarpas tarp sienos ir spintelės?
Atsakyti
Turit galvoj spintele apatine? Ten ne siena, ten dar 120cm ir iskart langas iki zemes beveik. Va tokia virtuves patalpa nestandartine pas mus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 08, 16:33)

2. Kranas koks patogus?  unsure.gif
4. Vyras siulo prie gartraukio padaryt lentyneliu pora, susidet knygom virtuvinem  g.gif

Man rodos graziau butu be kargo, o vientisos dureles. Nebent jums labai reikia ranksluostines ar aliejaus ir kt buteliams pasideti i ta kargo g.gif

2. Kranas koks patogus? unsure.gif Aukstas taskysis daugiau, bet patogu, nes telpa puodai, skardos, virdulys pakisti, jeigu indu prideta thumbup.gif Labai smagus aukstas su istraukiama slangele mirksiukas.gif
4. Vyras siulo prie gartraukio padaryt lentyneliu pora, susidet knygom virtuvinem g.gif As nedaryciau schmoll.gif Tas gartraukis sus tiklu toks grakstus, lengvas atrodo, o lentyneles gali apsunkint vaizda. BE to dulkes ir riebalai - bus sakes biggrin.gif Blogiausiu atveju, jeigu bus poreikis, visada galima padaryt tas lentyneles ax.gif
Atsakyti
Kargo ten lentyneles darysiu, man patogu aliejus ir padazai visokie po ranka kad butu. Zinau kad graziau is abieju pusiu po 60cm butu spinteles, nu bet patogumo neliks, i saldytuva teks aliejaus lakstyt doh.gif Dar siule i spintele viduj kargo deti, bet tada teks spintele kaskart atidarineti norint istraukti.

O ka su ta slangele daryt virtuvej? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 12 08, 18:50)
Kargo ten lentyneles darysiu, man patogu aliejus ir padazai visokie po ranka kad butu. Zinau kad graziau is abieju pusiu po 60cm butu spinteles, nu bet patogumo neliks, i saldytuva teks aliejaus lakstyt  doh.gif  Dar siule i spintele viduj kargo deti, bet tada teks spintele kaskart atidarineti norint istraukti.

O ka su ta slangele daryt virtuvej?  unsure.gif

Aa, jeigu yra toks poreikis, tada thumbup.gif

plaut kazka, pvz toks ikejoje yra, arba toks ir pan.
Atsakyti