QUOTE(Teka @ 2013 12 07, 18:46)
tai kad dešimtukas kaip supratau ten apie stalviršį grublėtą kalbėjo
Taip taip, jis apie stalviršį... o aš apie fasadus... dar turėjau omeny
*Emilina* pakabinamų spintelių fasadus - manau, kad ant jų nučiupinėjimai visai turėtų nesimatyt, arba labai menkai, bet vat jei jau atrasi kokį, tai nuvalyt sudėtingiau
QUOTE(Wiktoo @ 2013 12 07, 19:07)
gal galėtumėte kas patarti?
QUOTE(Teka @ 2013 12 07, 19:15)
na man asmeniškai tai nebūtų problema, kadangi bent jau aš niekad nededu produktų ant spintelės šalia šaldytuvo, o nešu arba prie kriauklės, arba iškart ant darbastalio, kur gaminsiu. BET pvz dedant iš parduotuvės prekes tikrai patogiau jas pasidėti šalia šaldytuvo ir tada dėtis.
o kriauklė kampe jei bus, tai bus nedidelis atstumas tarp kaitlentės ir kriauklės. nebent kaitlentę stumt iki lango arčiau
Wiktoo, pritariu
Tekai
QUOTE(AstaM @ 2013 12 07, 23:43)
Ar kas nors turi dažytą poliruotą (blizgią) MDF virtuvę? Ar labai matosi ant jos pirštai? Man labai gražu, bet bijau, kad po to su šluoste aplink tuos baldus bėgiosiu.
Kiek pamenu, ankstesnėse temose ne viena turinti rašė, kad blizgūs fasadai visai gerai - nors ir labiau maosi nučiupinėjimai, bet labai lengvai jie nusivalo, ko nepasakyčiau apie matinį dažytą MDF. Aišku, dar nuo spalvos tamsumo priklauso - ant šviesesnių mažiau matos, ant tamsių - labiau. Gal
Mindija tars žodį - ji kiek žinau, šviežiausia bligzgių fasadų šeimininkė
.